Főoldal Hírek Fórum Eseménynaptár Honlaptérkép Belépés
A topik olvasásra nyitott. Ha hozzá szeretne szólni, kérem jelentkezzen be, illetve ha még nem tette meg, regisztrálja magát.

A cím önmagáért beszél, a 2014-ben végrehajtott meditációs kísérletek tapasztalatainak lesz ez a tárháza
Egyenes időrend
2014.02.01 08:01:05
 
#20 ÚJ!
Sajnos mégsem sikerült részt vennem, mert közbejött valami.
2014.01.31 19:05:41
 
#19 ÚJ!
kiírás:
2014.01.31. 22:00:00 - 22:30:00
Nap angyala meditáció III
vezeti: Archeon
2014.01.30 17:16:23
 
#18 ÚJ!
Kár, hogy menned kellett :) Annyira energikus vagy... Adtál nekem egy vidám időszakot... Ezen fogok meditálni... Azt látom, hogy merre haladok, de még nem Én megyek, hanem visz a sors, és nincs még meg a startvonal, ahonnan már akaratlagosan megyek tovább...

Írjál még, kell ez a jó pozitív erő amit sugárzol :)
2014.01.30 14:42:30
 
#17 ÚJ!
Majd írok még csak mennem kell :).
2014.01.30 14:36:36
 
#16 ÚJ!
Szóval már nemcsak én nem félek (amiért Nektek is hálával tartozom) már sokan nem félünk. Nem rohanunk influenza oltásért amikor bemondják a hiradóba hogy Németo-ban már van egy influenzás (teszik ezt olyan képpel mintha épp az armageddon jött volna el). Sokunk felett nincs hatalmuk már. Ők viszont egyre jobban félnek. Egyre vadabbul akarják a földbe döngölni a spiritualitást, és egyre inkább próbálják elhitetni velünk hogy gyógyszerek nélkül nem élet az élet. Már-már annyira hogy nincs sok hátra a kétségbeesésig. Márpedig ők a félelemmel pont nekünk adják át a hatalamat. Ami így harmonikus, hiszen amit elszívtak annak vissza kell hogy kapjuk. Ez törvény :).
2014.01.30 14:30:18
 
#15 ÚJ!
Nem kell harcolnunk ellenük, mert ha nem félünk nincs hatalmuk felettünk. Nem érdekel ha nincs annyi pénzem hogy gyógyszereket vegyek mert meg tudom gyógyítani magam. Ha mégis meghaladná a betegség a képességeimet nagyon sok ismerősöm van (többek közt ti is) akik segítenek hogy megtanuljam meggyógyítani magam. Nem félek hogy nem fogok üdvözülni mert nem járok templomba, mert tudom a legfontosabb templom belül van. Nem félek hogy elveszik az energiát mert nem tudom fizetni a rezsit, mert bár el lehetett egy ideig nyomni a más energiaforrásokat, de azért jártomban keltemben látom a zug naperőműveket, meg szélerőműveket, amiket gyakran 20 év alatti gyerekek dobnak össze. Nem félek hogy nem kapok majd nyugdíjt, mert vannak gyerekeim akik átsegítenek majd a nehézségeken, és egyébként sem tervezem hogy otthonülő nyugdíjas leszek. Nem félek hogy megmérgeznek az ételeken keresztül, mert ha tehetem termelőktől veszem amit megeszek. Elismerem hogy nem tudom teljesen kiszűrni a mérgeket, de ebben a tekintetben is fejlődés van addig meg ennyit csak kiszűr a szervezetem :).
2014.01.30 14:23:14
 
#14 ÚJ!
A lényeg hogy ne vmi ellen harcolj, hanem állj ki valami más mellett. Pl. ha látod hogy gyógyszert vesz valaki ne mondd neki hogy becsapják kihasználják, függővé teszik. Hanem mutasd meg vagy mondd el mit tegyen, mit egyen hogy ne kelljen gyógyszereket venni. A kettő között óriási a különbség. Nemcsak mi fejlődtünk. Fejlődött velünk a világ is. Időnként látom ahogyan nevetségessé teszik a spiritualizmust a TV-ben az interneten stb... Egyre többször, egyre erősebben. Mert bizony egyre erősebben kell harcolni az ébredező világunkkal. De tekintve hogy a spiritualizmus arra vezet hogy magadnak higyj így sajnos a TV, az internet, a háttérhatalom befolyása egyre csökken. Nem érzed? A kedvenc példám a tavalyi március 15-ike. Csodás ünnepünkön ezrek rekedtek kilátástalannak híve a helyzetet a hó fogságában az autópályán. És láss csodát az emberek összefogtak és kimentettek mindenkit gyakorlatilag még azelőtt hogy mindez a drága kormányunknak és az illetékes szerveknek feltűnt volna. Mi is történt? Nem volt szükségünk a hatalomra. Nem féltünk a hótól hanem bementünk a jeges szél fújta hóval elzárt területekről kihozni az embereket. Idegenek adtak szállást idegeneknek. De volt valaki aki félt. A hatalom. Rettegtek hogy nincs rájuk szükségünk. Hogy megoldottuk a helyzetet egyedül. Az árvíznél már igyekeztek túlzottan is helyt állni hogy lássuk hogy bizony nélkülük semmire se mennénk. De akkor már mindannyian tudtuk hogy megoldottuk volna ezt a helyzetet is nélkülük. (Gyakorlatilag visszaküldték az önkénteseket a gátakról már néhány óra után). Én otthon voltam tavaly a márc. 15-ei nagy hóban az egyes szám első személy nekünk magyaroknak szól.
2014.01.30 14:06:30
 
#13 ÚJ!
Azt gondolod hogy még ott tartunk hogy meg kell győzni az embereket hogy létezik az árnyékhatalom. Hát akkor elárulom hogy tévedsz. Ezt már mindenki tudja (az emberek kb. 80 %-a biztosan). Régen nem beszéltem a spiritualitásomról, mert azt hittem lenéznek, kinevetnek. Látom az idióta ezo műsorokat (tisztelet a kivételnek és itt szeretném megemlíteni a már régóta futó Enigmát) és arra gondolok hogy engem is ezzel fognak azonosítani. Aztán a napokban, ebben a csodálatos új évben rájöttem hogy nem. Igazából már mindenki a spiritualitásról beszél. Elkezdenek nem TV-t nézni és rájönnek arra hogy azért rabok, mert rabságban tartják őket. Szóval hidd el hogy az emberek legnagyobb része mert nem hagyja magát befolyásolni a gyógyszergyártóknak, a bankoknak, az energiaszolgáltatóknak stb... Tegnapelőtt fodrásznál voltam és erről beszélgettünk. Mutatott egy gyógyítási technikát amivel apukáját mentette meg. Tegnap egy barátnőm hívott fel hogy erről beszélgessünk meg hogy mi lehet a kiút. Hétfőn egy e-mailt kaptam egy ex-szomszédomtól ahol szintén ezeket a gondolatait taglalja. Nemcsak neten, de a valós életemben találkozom vele nap mint nap. Szóval mi már elkezdtük magunkat felszabadítani a félelemből. Te hol késel?
2014.01.30 13:58:07
 
#12 ÚJ!
Mégvalami.
Hajdúm ha már összeesküvés, háttérhatalom és véletlenek amik irányt mutatnak Neked, akkor hadd szaporítsam ezeket néhány dologgal.
Mióta beszéltünk Rólad azóta is voltak benyomásaim rólad csak idő hiányában nem tudtam leírni. Az alkoholizmus mint olyan visszatérő motívum az életemben. Nem saját hanem a közvetlen környezetemben. Nekem ezzel egyértelműen dolgom van. Sokat gondolkodtam mi a közös az alkoholistákban (mert elég sokfélék vagytok), és igazából rajtad keresztül értettem meg. Egy régebbi írásodban is írtad, de azt már nem keresem vissza, de most hogy előjött leírom a gondolatom. Mind úgy érzitek hogy többre vagytok hivatottak és ezért vagytok belekeseredve a hétköznapokba. Azért merem ezt így leírni Neked mert megtettem élőben is. Hajdúm! Úgy gondolod hogy többre vagy hivatott? Úgy gondolod hogy nagyobb feladatot szánt Neked a Sors? Akkor dobd el azt a k...va üveget és menj a dolgodra és csináld. Ne azon keseregj hogy nem jön, nincs senki aki rádmutat hogy itt van ez és ez ezt csináld. A feladat már itt van. Rád már rád van mutatva. Ez a feladat amiről már te írsz réges régen itt van, csak nem láttad az üvegtől. Remélem most ugyanaz a döbbenet ül az arcodon mint élőben tapasztaltam ezt mástól. Parancsra a rabszolgák cselekednek, és te pont ezellen a rabszolgaság ellen akarsz küzdeni. Ne várj hát a kürtök hívó szavára. Kezdd el.
2014.01.30 13:39:17
 
#11 ÚJ!
Egyébként amit Tamás írt helytálló mindenben. Jobban vagyok :)
2014.01.30 13:38:41
 
#10 ÚJ!
Egyébként sajnos engem is zavaró körülmények vettek körül de azért valamicskét sikerült érzékelnem. Éreztem hogy mindenki jelen van. Megint egészben érzékeltelek mindannyiotokat, csak most kicsit másképpen. Mintha színcsíkokat elkezdesz gyorsan forgatni és színes egybefonodó örvénylabdaként látod. Szóval egy gömbben láttam színes csíkenergiákat amik ti voltatok. Külön-külön nem tudtam hozzátok színt csatolni. Hajdúmnek már biztosan meg az az élénkvörös energiája mert nem láttam ugyanakkor éreztem hogy ott van. Ismét láttam mustárszínt. A múltkor ezt aranyként írtam le amin szennyeződések lehetnek ezért inkább olyan zöldes-sárga mustár színű. Mostmár nem láttam az aranyt a mustárszín alatt. Akkor ezt a színt lepkével azonosítottam. Még mindig azt mondom hogy szerintem ez Te vagy lepke, de nem vagyok benne biztos. Viszont ha Te vagy, akkor az előző érzékelésemhez képest biztosan "piszkolódtál" Nem látszott az arany a mustárszín alatt. Szóval még mindig úgy érzem jó lenne Neked egy segítő meditáció. A többieket a gömbben nem tudtam azonosítani, de tudtam hogy mindenki ott van. Időnként Tamás kékjét külön érzékeltem a gömbön kívül, gondolom ezek lehettek azok az alkalmak amikor rám koncentrált.

Ezenkívül nagyon lágy de nagyon sok világoszöld (babazöld) energiát éreztem körülöttem is, majd kifejezetten a szívemhez kapcsolódóan. Ez is lehetett az amit Tamás írt. Ezt az energiát egyébként nem tudtam személyhez kötni.

Sajnos más egyébre nem nagyon tudok visszaemlékezni, de mivel nálunk is zajlott közben az élet, ezzel is elégedett vagyok. Konkrétan fényre nem emlékszem.

Még talán annyit hogy időnként szivárványszín gömböket láttam (mármint azon kívül akik mi voltunk :)).
2014.01.30 13:24:20
 
#9 ÚJ!
És nemcsak az ajtó. Nekem jelenleg konkrétan egy hatalmas űr tátong az egyik fogamban. Igazi kálváriája van. Kb. egy éve lett betömve, de nyáron iszonyatosan elkezdett feszíteni és fájni. Akkor kikapták belőle a tömést, de mivel vidéken voltam ez ott történt. A tömés kiszedésével megszűnt a fájdalom, így már nem volt a sürgető érzés, így csak valamikor szeptemberben gyökérkezelték és tettek bele ideiglenes tömést. Kb. 1 hónap múlva kellett volna visszamennem de mivel semmi panaszom nem volt így ideiglenes töméssel se ezt is elbicceltem. Csodálkoztam is hogy meddig bírja. Aztán 1-2 hete esett ez ki belőle és persze emiatt most már fájni ugyan nem fáj de kezd egy kicsit zavarni. Szóval most hogy már te is észrevetted több ezer km-ről kénytelen leszek kezdeni vele valamit :))). Hihetetlen hogy "véletlenül" pont ezekkel a hasonlatokkal éltél. Nagyon jó az érzékelésed. Szóval azt hiszem el is kezdek gondolkodni hogy mi köze lehet ennek az egésznek a szívemhez. Én sosem kapcsoltam volna össze a kettőt. Sőt igazából ezt a dolgot figyelmen kívül is hagytam, ahogy az a storymból is kiderül.
2014.01.30 11:11:20
Válasz #4 megjegyzésre
#8 ÚJ!
Ez az ajtó azért aranyos, mert a tudatom egy részében közben folyton az motoszkált, ki kellene nyitnom egy fizikai ajtót a valós életben amiatt, ami miatt éppen zaklatott voltam:) úgyhogy mentális szinten épp ajtónyitogatásban voltam:)
2014.01.30 09:14:25
 
#7 ÚJ!
Nekem sajnos semmi eredményt nem hozott ez a meditáció. A lányom gépezett, vagyis elfoglalta a helyemet, ahol a meditációkat szoktam végezni, így az ágyban fekve, Barátok közt és egyéb az asszonyom által nézett műsorok hangzavarában. Néhányszor sikerült érzékelnem benneteket, de nem sikerült tartósan fenntartani a kapcsolatot. Nagyon zavaró körülmények között voltam, nem tudtam elmélyülni sajnos!

Az, hogy szűknek érzem a világot, teljesen igaz... Nem is találom a helyem benne.

Érdekes, hogy tegnap, beszélgettem egy illetővel facebook-on, és kérdezte, hogy szoktam-e összejöveteleket tartani? Szívesen eljönne, a face-s írásaim alapján...

És ráadásul idősebb is tőlem, tehát még csak azt sem lehet mondani, hogy egy fiatal kisember, akinek megtetszett valami hirtelen...
Archeon is azt mondta, hogy összegzés lesz ez az év, és tanítói szerepkör kiteljesedése látszik. Most Tamás tapasztalata, közben jelentkezik valaki, aki szívesen meghallgatna... Mintha egy iránytűt látnék megnyugodni egy meghatározott irányba... Érdekes, hogy mikor 93-ban megtértem egy kis karizmatikus keresztény gyülekezetben, a bemerítkezéskor is azt prognosztizálták, hogy népeket fogok kivezetni valami nagy problémából... Aztán itt ez a dolog a Pápa galambjaival... Ami szimbolikus is lehet. A világ nem kívánja a Pápaságtól érkező békét... De kettős jelentőségű, hiszen egy jezsuita pápáról beszélünk, akinek a mindenkori főnöke, a Jezsuita rend kardinálisa, vagyis a fehér pápa mögött húzódik az Őt irányító valós hatalom... És itt már egy hatalmas összeesküvés kellős közepén vagyunk, amelyben nekem szerepem lesz, és ebben biztos vagyok!
2014.01.29 18:56:50
 
#6 ÚJ!
Sziasztok!

Elég különös meditáció volt :-) Kérdés volt számomra, hogy mennyire tudok passzív maradni a kísérletben, mennyire tudok majd csak "lenni", és nem csinálni semmit. Újabban azt vettem magamon észre, hogy amint érkeznek a különféle érzetek, azokat egyfajta sommázott mondatokkal írom le magamban, mintha már a meditáció alatt le akarnám írni, ami történik. Ez nyilvánvalóan helytelen eljárás, mert valószínű, hogy sok információ ellvész. Úgy vélem, hogy ez a rendszerező tudatom játéka, amennyiben mindent meg akar érteni, és le akar írni. Gondolom, hogy az elmúlt évek gyakorlata, rutinja alakította ezt ki. Több olyan meditáción szeretnék részt venni, amikor nem kell csak magamra figyelnem, és nem érdekes annyira a leírása annak, amit látok.

Szóval, amikor elkezdtem a gyakorlatot egy klasszikus arc, vagy fejforma jelent meg tőlem jobbra. Olyan volt, mintha egy antik pénzérméről lépett volna le. Ez az érzés és kép azonnal eltűnt, amikor azonosítottam. Lehet, hogy utána lépett tovább Tamás :-)

Ezután suhogó hangot érzékeltem, ami folyamatosan erősödött. Éreztem egy fényt is, amely lassan közeledett, de aztán nem ért el. "Nem ér el a hatósugár" ez volt a véleményem erről. Tamás korábban írta, hogy fotelben ülve szokott gyakorolni, és én akkor hirtelen mellette voltam. Nincs nagy jelentősége, talán zöld volt a fotel.. leírom, hátha :-) Így "megkaptam" a magam adagját, ami azonban nagy katarzis élményt nem okozott. Talán azért, mert Tamáshoz hasonlóan én is kívülről érzékeltem magam. Ez néha előfordul nálam is, de ez is olyan jelenség, amely nem feltétlenül jónak minősíthető, igaz, ez egyfajta védelmet nyújt, ha a direkt tapasztalatok túl megerőltetők, vagy megrázók lennének, esetleg túlzottan igénybe vennék a tudat tűrőképességét. Ezután már nem éreztem sokmindent, egyszerűen belealudtam a meditációba.

Minden bizonnyal konoknak tartanak a szellemvilágban. Görcsösen ragaszkodok a saját elképzeléseimhez, és aszerint szeretném formálni a világot, ahelyett, hogy hagynám a dolgokat futni, a maguk medrében. Valószínű ez azért meglehetősen idegesíti a szellemvilágot, de majd igyekszem dolgozni rajta. Erre talán legjobb módszer a Tao elképzelése, amely szerint az ember jobb, ha olyan, mint a víz. Mindig a legkisebb ellenállás felé veszi az útját, de végül a legkeményebb sziklát is képes elmosni.. Hmm.. azt hiszem ezt gyakran el fogom olvasni :-)

Barátsággal: Archeon
2014.01.29 17:13:43
Válasz #4 megjegyzésre
#5 ÚJ!
Szia Tamás, amit rólam írtál, - mint tapasztalatot - az megfelel a valóságnak.
Valóban nagyon le vagyok merülve.

Köszönet a segítségért!
lepke
2014.01.29 16:08:10
 
#4 ÚJ!
Sziasztok!

Szokott modon kezdodott a talalkozo , mindenki jelenletet erzekeltem. Eloszor egyesevel mindenkin vegig "kellett neznem" , amolyan csatornatakaritas celjabol.
Balra tolem allt Archeon , Lepke, Erika , HajduM , Zora es egy kort csinaltunk en mentem a kozepere es ahogy behangoltam magam a kivant tudatsikra akkor egyesevel mindenkihez " odakotottem" ezt az energiaminoseget.
Szamomra ami dobbenetes elmenyt es egy masik dimenziot nyitott az hogy ezt lattam kivulrol egy masik nezopontbol. Amolyan alom az alomban effektus. Olyan , mintha a Megfigyelo vagy Tanu tudatallapotrol - amirol nem lehet melyebbre menni - egy masik " melyebb retegembol" figyeltem volna. Eleg massziv es furcsa allapot volt.
Viszont ez egy privat utazas volt ami a belso magabiztossagot , tisztanlatast segiti ezert en teljesen felre alltam hogy ugy mondjam es csak az energia aradassal foglalkoztam.
Benyomasom annyi volt amikor mindenkire " rakotottem" az energiat.
Archeonrol , magabiztossag ami kozelit a konoksaghoz , makacssaghoz . Az energia inkabb a szivcsakrad tetejere es a torok alatti reszre esett.
Lepke , ez volt a legmeglepobb szamomra. Nagyon le vagy merulve , ahogy kozelettem feled egybol odarantottad magadhoz. Mikor egy ehezonek etelt adnak.
Nagyon sokat adsz de nem kapsz vissza . Multkor irtad hogy korhazban dolgozol vagy valamilyen intezetben elkepzelheto hogy tulhajtod magad es egy kis pihi jol jonne.
Erika , most sokkal nyugodtabbnak erzekeltelek , a multkorin emlitettem hogy valamit kitisztitottam a szivcsakradbol. Na most annak a " helye" meg ott van es nem nagyon "gyogyul" - mint a kihuzott foghelye nem akrna begyogyulni - az energia egybol odament a szivcsakradra.
Most igy beugrott hogy nem veletlen hogy a fogat irtam elkepzelheto hogy valami regi erzelmet nem tudsz elhagyni? Valami kapcsolat , megbocsajtas?
HajduM , itt is volt meglepetes szamomra. Miklos azert vagy ilyen kereso tipus mert egy tagas lelek vagy es tokre szuk " helyen" vagy. Minden tudas mar reges reg benned van csak rostalni kell mar . Rugd le a korlataid:) az onon valododban bizz.
Zora , az elejen az ajtot csak felig nyitotta ki es onnan " kukucskalt" aztan kesobb mar csak az ajto volt csak ott:)
Igy olvasva Zora hszet akkor nem is meglepo.
2014.01.29 16:00:12
 
#3 ÚJ!
Sziasztok,
sikerült időben és éberen kezdenem. Nem éreztem senkit és képeim sincsenek, de nagyon nagy nyugalom és béke vett körül és ez jó hatással volt rám, ezért csak voltam benne...még nekem is feltűnt, hogy nagyon sok idő telt már el, amikor lefeküdtem, de nem néztem meg, hogy hány óra volt. Reggelig aludtam.

Üdv, lepke
2014.01.29 08:40:28
 
#2 ÚJ!
Nem tudtam senkit és semmit érzékelni, bár Tamáshoz mintha "csatlakoztam" volna. Nem volt túl nagy kedvem a meditációhoz, és éppen zaklatott is voltam valami fennforgás miatt, 22.10-kor kiléptem.

Leginkább Tamás "jelenlétét" szerettem volna érzékelni, mert hozzá így még nem volt szerencsém, de se az övét, se a többiekét nem érzékeltem olyan módon, mint a korábbi meditációkban.
2014.01.28 21:14:52
 
#1 ÚJ!
Kiírás:
Az "Univerzum fénye" meditáció
A gyakorlat a Tamás által megtapasztalt eseményen alapul
2014.01.28. 22:00:00
2014.01.28. 22:30:00
A menete a következő lenne összeszednélek benneteket és mindenkire úgymond ráirányítanám összekapcsolnám ezzel az energiaminőséggel. A dolgotok csak annyi lenne hogy figyelni az érzetekre és a képekre ha esetleg felvillannak.
Ez egy elég erős , tiszta és mégis habkönnyű érzet. Itt úgy használjatok ahogy akarjátok. Ha esetleg van valakinek valami szervi baja vagy problémája lelki vagy érzelmi ezeket amíg megy a kapcsolat csak jussanak eszébe és ez az energia ott segít ahova tudatosan mi magunk irányítjuk.

Tamás

Nyomtatható verzió

Kapcsolat Igazi Beavatás Útja Angyalforrás Angyalszív Egész-Ség-Ház Kalandtúra