Főoldal Hírek Fórum Eseménynaptár Honlaptérkép Belépés
Főoldal > Fórum > Filmajánló
A topik olvasásra nyitott. Ha hozzá szeretne szólni, kérem jelentkezzen be, illetve ha még nem tette meg, regisztrálja magát.

Ha valamilyen film hatással volt Rád, és szeretnéd megosztani a gondolataid vele kapcsolatban itt megteheted.
Egyenes időrend
2014.10.02 10:09:23
 
#5 ÚJ!
Üdvözletem!
Regeben lattam ezt a filmet,es en is nagyon tudom ajanlani mindenkinek.
Kisse brutalis,de van mondanivaloja is.
Finnyasoknak kevesbe ajanlatos....
En kb az agyi kapacitasom 5% at hasznalom jelenleg.
De jo lenne ha tenyleg fel tudnam tornaszni 10-20% koze!
Na majd...
Baratsaggal:Ferenc
2014.09.25 09:51:44
 
#4 ÚJ!
Sziasztok!

Tegnap láttam, ezért nagyon friss az élmény :-) Nagyon melegen ajánlom mindenki figyelmébe a "Lucy" című filmet! Tekintettel arra, hogy ezen a honlapon egyik legfőbb cél a tabuk nélküli fejlődés.

Úgy tűnik a tudat alatti mechanizmusok kezdenek működni az emberiség kollektív tudatában, és ennek következtében egyre több olyan film jön ki, amely az emberiség fejlődésének lehetséges irányait taglalja. Ez az egyik legjobb film ebben a témában, azok közül, amit mostanában láttam. Talán a "Fűnyíró ember" közelíti meg leginkább a mondanivaló színvonalát.

Jó szórakozást kívánok hozzá!

Barátsággal: Archeon
2014.01.31 11:13:05
 
#3 ÚJ!
Kifejezetten Hajdúm figyelmébe szeretném a következő dokumentumfilmet ajánlani (bár biztos vagyok benne hogy már látta, de nem ártana még egyszer megnézni).
Szóval a változás aminek nem érzed a hívó szavát már elkezdődött. Már annyira fejlett a társadalmunk és annyian birtokában vannak néhány egyszerű és nagyszerű tudásnak, hogy a változás nemcsak hogy már elkezdődött de már megállíthatatlan.
Fel kell állni kimenni és látni nemcsak nézni, ahogy fokozatosan felszabadítják magukat az emberek. Hidd el hogy a saját környezetedben is tapasztalni fogod. Csak sose feledd ne azt nézd mi ellen harcolj, hanem hogy mi mellett állj ki. Azzal hogy harcolsz valami ellen tálcán nyújtod nekik energiádat.

http://www.youtube.com/watch?v=nMmZC4z5BcI
2014.01.31 09:50:00
 
#2 ÚJ!
Sziasztok!

Másik topic, másik hozzászólásában már ajánlottam egy műsort, amit most szeretnék itt is kiemelni, mert úgy érzem én sokat tanultam belőle.

Ez az Enigma című műsor. Mostanában amit sikerül elkapnom a TV-ben nem annyira érdekesek, de rengeteg témával foglalkoztak már, és túlzás nélkül állíthatom hogy nagyon össszeszedett és lebilincselő egy-egy rész.

Azért állnak közel hozzám ezek a műsorok mert megközelítésük a természetfelettinek nevezett dolgokhoz tudományos, tapasztalati és tényszerű. Úgy érzem olyanok mint én, csak több információhoz hozzájutnak. Szerencsére ezeket nem tartják vissza hanem átadják ezen a műsoron keresztül. Ezek a youtubeon fenn vannak. Ismerve titeket mindannyian fogtok több olyan témát találni ami érint titeket.

Lehet hogy sok újdonságot nem fognak nektek mondani egy-egy témával kapcsolatban (nekem mondtak) viszont idő hiányában sajnos kevesünknek sikerült ennyire összefoglalni a tudásunkat. Pedig a tudásra mindig érdemes időnként egybe ránézni, mert jobban teljesebben integrálódik így belénk. Sok rész után volt olyan érzésem hogy tudtam én ezeket az információkat mind amit mondtak, de így egyben értettem meg igazán.

Szóval itt egy link ahonnan válogathattok kedvetekre, és részemről nyitott vagyok rá ha bárkivel bármilyen témáról eszmét cserélhetünk. Van itt Atlantisz, Egyiptom, egészség, világvége, elme meg amit akartok, és természetesen ezeken kívül is még rengeteg műsor van fenn a neten, szóval csak keressetek rá és kész. Tetszeni fog nektek.

http://www.youtube.com/results?search_query=enigma%20fixhd&sm=3
2013.12.22 19:44:55
 
#1 ÚJ!
Sziasztok!

Annyiszor hivatkozunk filmekre hogy gondoltam egybegyűjthetnénk őket, ezért nyitottam egy topicot neki.
Arra gondoltam hogy ne egyszerű linkeket küldjetek, hanem egy pár szóval le is írhatnátok a tartalmát.

Elsőként szeretném a figyelmetekbe ajánlani egyik kedvenc karácsonyi filmemet amely egy igaz történet alapján készült.

A címe Csendes éj

A II. Vh végén játszódik ahol egy kis erdei lakba egy anyát a fiát 3 német és 3 amerikai katonát hoz össze a sors. Nagyon szép történet nem adják idén karácsonykor sehol, de biztos valahol meg lehet nézni.

Békést Karácsonyt Mindannyiótoknak!
Erika

Nyomtatható verzió

Kapcsolat Igazi Beavatás Útja Angyalforrás Angyalszív Egész-Ség-Ház Kalandtúra