Főoldal Hírek Fórum Eseménynaptár Honlaptérkép Belépés
Főoldal > Könyvtár > Ajánlott irodalom
Kurt Tepperwein: Tudattréning
Az életművészet tanulható
 
Egy újabb csodás írás született Kurt Tepperwein tollából, melyet szeretnék itt nektek ajánlani.
 
 
Az életművészet tanulható. A figyelem, az emlékezés és a lét határozzák meg ennek a tanulási folyamatnak a lépcsőfokait, mely képessé tesz minket arra, hogy túllépjünk az értelmen, és belépjünk a tudat határtalanságába. A híres terapeuta és spirituális oktató, Kurt Tepperwein (1932) arra szólítja fel az olvasót, hogy az élet útjaként értelmezze a tudatot, melyen mindig járni kell. Könyvében felfedi az intelligencia, a gazdagság és a tökéletes egészség titkát. Meditációs gyakorlatokat mutat be, és felvonultatja az érzékelés edzésének módszereit, melyek fokozzák az átélés áramát, így az ember végül túlnő önmagán, és belemerül a mindent átfogó kozmikus energiamezőbe.

A szerzőről

Kurt Tepperwein, aki 1932-ben született Lobensteinben, sikeres vállalkozó volt, és évekig dolgozott vállalati tanácsadóként, mielőtt 1973-ban visszavonult a gazdasági életből. Ezután természetgyógyász lett, és kutatni kezdett a betegség és a szenvedés valódi okainak területén. 1984 óta docens a szellemi tudományok akadémiáján. A mentális és intuíciós tréning általa létrehozott technikájának alkalmazása ma sok ember életének nélkülözhetetlen része. Tepperweint, akinek életvezetési tanácsadóit és önsegítő könyveit számos nyelvre lefordították, 1997-ben az "első német ezoterikai díjjal" tüntették ki életművéért.

Akit érdekelnek a további írásai, az eddig megjelent műveiből tallózhat -a teljesség igénye nélkül teszem közre: A szellemi törvények, A teremtô képzelet csodái, Mit árul el a betegséged? 
 
laurien 

Nyomtatható verzió

Kapcsolat Igazi Beavatás Útja Angyalforrás Angyalszív Egész-Ség-Ház Kalandtúra