Főoldal Hírek Fórum Eseménynaptár Honlaptérkép Belépés
A topik olvasásra nyitott. Ha hozzá szeretne szólni, kérem jelentkezzen be, illetve ha még nem tette meg, regisztrálja magát.

Egyenes időrend
2013.11.20 19:02:14
 
#14 ÚJ!
Sziasztok!

A pénteki meditációról még nem írtam. Az a helyzet, hogy nem voltak ideálisak a körülmények, nem voltam egyedül, és nem volt nagy csend sem. Időnként másra kellett koncentrálnom, ezért aztán ki- és beugrottam a meditációba.

Az érzékelésem jobbára Zorára koncentrálódott, talán azért mert nem ismerem, és kíváncsi voltam rá. Nekem úgy tűnt a vállába, vagy inkább a lapocka tájékra sugárzik ki fájdalom. Ezt próbáltam "kezelni", miközben erősen éreztem, hogy dolgozik a homlokcsakrám. Reméltem, hogy mindenki érzékel, és segíteni tudok, ha kell.

Sajnos most csak ennyire futotta, remélem a legközelebbi alkalommal jobban sikerül majd.

Baráti üdvözlettel: Archeon
2013.11.19 21:40:03
Válasz #12 megjegyzésre
#13 ÚJ!
:D

Értelek... Vajon miféle könyvben olvashattál ilyesmit? :D Színtiszta spiritualitás :D De ha már feljött ez a téma, mit szólsz ehhez a korábbi cikkemhez? http://hajdum.blogspot.hu/2012/04/hatalom-es-elnyomas.html

Amit mélben írtál nem kompromittáló, tehát nem értem, hogy miről is van szó. Ha a mazochizmusom ennyiből áll, akkor Én egy teljesen normális ember vagyok, mert semmi különlegeset nem írtál...
2013.11.19 20:59:56
 
#12 ÚJ!
Nagyon nem értjük egymást, vagy valami nagy félreértés van itt:) nem baj, van ilyen.
Leírtam neked korábban levélben, vagyis már elmondtam neked, amit reklamálsz:) más nem volt.

Tudod, egyszer olvastam egy nagyon jó gondolatot egy könyvben, amihez azóta is próbálom tartani magam. Azaz: csak olyat tegyél másokkal, amit szívedből tennél. Így aztán nem kényszerülsz arra, hogy megkorbácsolj egy mazochistát, ha erre kér.

Itt persze nem ilyen sarkos a helyzet, csak eszembe jutott ez most.:)
2013.11.19 18:33:10
 
#11 ÚJ!
Nem kaptál ki :D Dehogy...

Hallgasd meg ezt a zenés meditációt, https://www.youtube.com/watch?v=TDUdT5z_CBU&list=WLA55537E2B59E1EBE és közben próbálj meg ítéletmentessé válni... Ha sikerül, a félelmeid is eltűnnek, és az őszinteséged bátorsággal társul...

Az energia amit érzel az írásomból, annyiban kikapás-jellegű, hogy kíváncsi vagyok a tapasztalataidra, ami velem kapcsolatos, de azt végül nem mondtad el nekem...

Még egyszer mondom, nyugodtan írd le amit tapasztaltál, óvatosság nélkül, az óvatosság ugyanis azt jelenti, hogy nem azt írod le, amit tapasztaltál, ez pedig egy másik szóval illethető cselekedet...
2013.11.19 09:38:16
Válasz #8 megjegyzésre
#10 ÚJ!
Kicsit úgy érzem, HajduM, mintha kikaptam volna tőled egy pusztán a diszkréció körébe tartozó elgondolásomért:) De értelek.

Értem, hogy Te hogyan gondolkodsz erről, de nem mindenki gondolkodik ugyanígy. Tapasztalatom szerint nagyon meg lehet sebezni valakit, ha olyasmit tár az ember a nyilvánosság elé róla, amire ő érzékeny. És ezt sosem lehet tudni, ki mire érzékeny. És mivel én így gondolkodom, valószínűleg a továbbiakban is óvatos leszek a másokban "érzékelt" dolgok interneten való közzétételével, még ha nem is igaz, amit érzékelni vélek.
Kérlek, nézd ezt el nekem, ha nem is értesz evvel egyet.
2013.11.19 01:02:39
Válasz #4 megjegyzésre
#9 ÚJ!
Szia Zora!

Amit irsz a gyakorlas altal kialakult erzekrol , az bizony ugy van!:)
A kulonbozo valosagok valosagossagarol szivesen olvasok , nyugodtan oszt meg a gondolataidat.
Kellemes Napot
Tamas
2013.11.18 22:32:50
 
#8 ÚJ!
Zora!

Magam is fontosnak tartom a nyíltságot, és az őszinteséget, Ha úgy látod, hogy valamit kihagytál ebből a tapasztalásból, bárkire vonatkozóan, arra biztatlak, hogy azt bátran írd be...

Néhány éve tagja vagyok már ennek a közösségnek, és még soha nem tapasztaltam elítélő magatartást sem azért, mert őszinte volt valaki, sem azért, mert valakiről "kiderült " valami...

Magam is mindig nyíltan leírtam a tapasztalataimat, ha sikerültek azt, ha nem sikerültek azt, vagy ha nem történt semmi, akkor legfeljebb nem írtam semmit...

Írj le bátran mindent amit gondolsz, akár rólunk is, akár eseményekről, akármiről...

Ahogyan a mester tanít: NE FÉLJ...
2013.11.18 18:41:06
 
#7 ÚJ!
Bocsánat, azt hittem, nem sikerült elküldeni, és újraküldtem.
2013.11.18 18:39:57
 
#5 ÚJ!
Sziasztok!

Jön akkor a részletesebb beszámoló ide is.

Jobb oldalamon érzékeltem Archeont, szemben-balra Erikát és balra Lepkét. Ezt csak azért írom, mert kíváncsi vagyok, nálatok van-e ilyen "térbeli" elhelyezkedés, amikor érzékeltek.

Én sosem látok úgynevezett fénytesteket, vagyis néha láttam, de nem meghatározható formájú, fehéres mozgó valamikként. Most nem volt ilyen. Inkább kicsit gomolygóan mozgó mintázatféléket látok, amikből valamilyen módon benyomások képeződnek le.

Ha rád figyelek Archeon, ma is így volt és tegnap is, a két halántékomnál kis nyomást érzek, és olyan "erős"-nek mondható a lényed, bár ez nem teljesen fedi az érzékelt dolgot, de nem találok jobb szót rá.

Erika, olyannak láttalak, mint aki tágra nyílt szemmel néz, de kicsit tanácstalanul. És valami olyan érzetem támadt, mintha "kispadra" ültetted volna magadat.( Lehet persze, hogy ez hülyeség:))

Lepke, Téged könnyű, finom, hálószerű energiaként érzékeltelek, melyben vidámság, olyan belső örömféle volt. A fejem körül pedig éreztem valami gömböt, amikor rád figyeltem, mintha kicsit kitágult volna a fejem (mások elefántérzés effektusnak mondják). És mintha kedélyesen "beszélgettél" volna Archeonnal.:)

Ezután ismét rád figyeltem Archeon, de azon kívül, hogy nagy és erős, ugyanakkor szelíd "jelenlétet" érzékeltem, más nem jött.

Aztán megint belekerültem a tegnapi sötétlila "mezőbe", de most hagytam, legyen, lássuk, mi történik. Mintha kicsit utaztam volna, aztán egy fényszínűbb helyre értem, és akkor eszembe jutott a "családom", akikkel egyszer találkoztam. Erős vágyat éreztem megpróbálni megkeresni őket. (Ők tiszta, végtelen szeretetet sugárzó lények, akikkel egyszer találkoztam életemben valaki más segítségével, úgy, hogy fogalmam sem volt, mi fog történni és nagyon féltem is elengedni a tudatosságomat, de amikor rávettem magam, náluk találtam magam, és csak folytak a könnyeim, sosem tapasztaltam még ilyet, a "családomnak" éreztem őket, nem a hagyományos család értelemben, inkább valami mély "összetartozás" és ezer éve ismerjük egymást - érzéssel). Szóval megpróbáltam eljutni hozzájuk, és sikerült. Ugyanúgy jöttek a könnycseppek, mint régen. :) csodás érzés volt. És akkor arra gondoltam, elhívom őket hozzátok, és visszamentem velük. Olyan volt, mintha könnyedén ugrálnánk különböző "síkokra", míg visszaértünk. Lepke nagyon örült nekik, Erikát felhúzták a "kispadról", ahol üldögélt és táncoltak vele, Archeon mosolygott. Néztem egy darabig a mókát, aztán.... na most nem emlékszem, hogy lett vége. Csak arra, hogy kijöttem, és a könnycseppek ott voltak a szemem sarkában. 22:26 volt ekkor.

A második menet valószínűleg csak az én tapasztalatomban történt és nem hiszem, hogy bármit is érzékeltetek volna belőle:) De ki tudja:)

Na, hát ennyi.

Szép napot mindenkinek!
Zora
2013.11.17 14:19:27
 
#4 ÚJ!
Sziasztok!

Számomra nagyon eseménydús volt ez a meditáció, a részletek elküldtem Nektek. (Bárki bármit írhat róla nyilvánosan is, ha úgy gondolja).
A "meditatív" tapasztalatokhoz én mindig nagyon szkeptikusan állok, önbizalom nélkül, mert úgy gondolom, amíg nincsenek visszaigazolások, lehet minden pusztán a képzeletem játéka, ha mégoly valóságosnak tűnik is.

Azt mondják, gyakorlással kialakul egy érzék, amellyel más tudatállapotokban is megkülönböztethető a képzelet a valóságtól, legalábbis olyan módon, ahogyan a fizikai életünk tudatállapotában meg tudjuk ezt különböztetni. A különböző valóságok valóságosságának kérdését most mellőzöm ebből a gondolatmenetből:)

És köszönöm a lehetőséget, hogy együtt kísérletezhettem Veletek!

Zora
2013.11.16 21:34:08
 
#3 ÚJ!
Sziasztok!
Aki régebbről ismer, az tudja, hogy milyen "elszánt" szorgalommal próbálkozok :) Amikor elolvastam az Archeon kiírásában szereplő (link) szövegét, rájöttem, hogy eddig nem volt tudomásom sok mindenről. Mért? Mert figyelmetlen voltam. Most először fordult elő, hogy igyekeztem követni Rise javaslatait. Bár HajduM-ről nem tudtam, hogy végül bejelentkezett-e. én is azt "számoltam", hogy (legalább) öten állunk a körben. Igyekeztem egyenként koncentrálni a résztvevőkre, de semmit nem érzékeltem egyikötökkel kapcsolatban sem. Többször "végigpásztáztam", de semmi. Engem ez nem lepett meg és nem is bántott különösebben. Az, hogy "együtt" vagyunk, valamiféle biztonságérzettel töltött el. Nem tudom, hogy ennek, vagy az egy nappal korábbi kisérletnek köszönhetem, de mára sokkal energiadúsabbnak érzem magam. Már arra gondoltam, hogy kilépek a meditcióból, amikor arcok jelentek meg egymás után. A "ködből" kirajzolódtak, kitisztultak, aztán elhalványodtak, eltűntek és megjelent a következő. Nem volt ismerős egyik sem, de nem tűntek idegennek vagy bántónak. Gondolatban elköszöntem Tőletek és kiléptem. 22:33 volt. Megállapítottam, hogy legalább az időérzékem, az rendben működött.

lepke
2013.11.16 19:09:33
 
#2 ÚJ!
Sziasztok!
Most már biztos hogy valami nem stimmel velem mert nem nagyon érzékeltelek benneteket tegnap. Nem tudtam sajnos teljesen időben kapcsolódni kb. 5-10 perces késéssel kezdtem el a meditációt. Éreztelek benneteket de egyben. Egy energiaként nagyon gyengén, mint amikor mész az utcán és látod a perifériás látómeződbe hogy az út szélén néhányan beszélgetnek. Próbáltam többször is egyenként a jelentkezőkre koncentrálni de semmi. Egyedül lepkénél egy villanásnyi időre felvillant egy aranykörvonalas angyalsziluett (az is kb. a 3. próbálkozás volt). Mivel régről emlékszem hogy szárnyakkal láttam, így valószínűsítem hogy ez ő is volt. Aztán mivel éreztem gyengén a csoportot egyben ezért megpróbáltam egyben koncentrálni rátok. Néhány felvillanó vörös folt (amely meglepően hasonló vörös volt a Szeretet Angyal meditációs vöröshöz szóval lehet hogy akkor valamelyikőtöket éreztem) és egy kisebb sárgás-narancssárgás fénygömb húzott el előttem, de az is csak egy-egy villanásnyi időre. Aztán ahogy a csoportra koncentráltam elkezdtem egyféle zeneként érzekelni a rezgéseteket. Mostanában kisérletezgetem azzal hogy a világ zajait zeneként halljam (mint a Szeretet szimfóniája c. filmben) így amikor várok valahol vagy megyek az utcán próbálom zeneként meghallani a hangokat. Most ugyan nem volt szándékomban ez, de mégis zeneként hallottam a rezgéseteket és ezt mindenképpen sikerként könyvelem el. Titokzatos, misztikus, szertartásszerű, emelkedő energiájú zenét adtatok ki, ha szabad így fogalmazni, majd próbálok valami hasonlót keresni. Olyan titkos szertartásszerű volt az egész. Ezalatt még bevillant egy-két jelkép, többek között egy kereszt, ami szerintem valakihez tartozott. Ami a legerősebb volt az egész meditációban egy fehér fénnyel égő pentagramma (körben). Az nagyon egyértelmű és erős volt. Bár az egyik legerősebb okkult jelkép mégis tr. med-ek alatt szerintem csak egyszer találkoztam vele még régen veletek (Archeon-Léna-Berenice-Inez-én meditáció volt). Ez már évekkel ezelőtt volt. Szóval akkor rögtön beugrott hogy öten vagyunk megint és szerintem önkéntlenül mi rendeződtünk ebbe a formába és a pentagramma és annak az ereje mi öten voltunk. Ez izgatottsággal töltött el, de sajnos ez is hamar elmúlt és nem nagyon sikerült vissza-elővarázsolni titeket újra. Kb. háromnegyedkor léptem ki, és bár most sokat írtam, de ezek a félóra alatt annyira elszórtan voltak hogy a meditáció egészére inkább az alig érzekeltem valamit jellemezte.
Pussz,
e
2013.11.15 17:17:58
 
#1 ÚJ!
A "találkozás" azaz: Meditációs találkozás
/Egymás szellemienergiájának megismerése/
2013.11.15-ére 22:00-22:30-ig lett tervezve.

Archeon írta:
"Ebben a kísérletben első lépés a relaxáció, az elmélyülés. Majd a kísérletezők energiatestei "elhagyják" a fizikai testet, és az asztrálsíkon találkozást hajtanak végre. Mindez természetesen más más tapasztalatokban realizálódik a résztvevőkben, annak megfelelően, mennyire sikerült megvalósítani a tudat megosztását a fizikai test, és a szellemtest között. E helyütt részletesen is olvashattok a kísérlet menetéről: http://www.soul.hu/index.php?newid=121&topic_id=378 A legjobb eredmények elérése érdekében fontos lehet, hogy minden elvárástól szabadítsuk meg tudatunkat. A részvétel bejelentkezéshez kötött. "

Nyomtatható verzió

Kapcsolat Igazi Beavatás Útja Angyalforrás Angyalszív Egész-Ség-Ház Kalandtúra