Főoldal Hírek Fórum Eseménynaptár Honlaptérkép Belépés
Főoldal > Transzcendens kísérletek > Fórum > A Föld energiapontjai
A topik olvasásra nyitott. Ha hozzá szeretne szólni, kérem jelentkezzen be, illetve ha még nem tette meg, regisztrálja magát.

Egyenes időrend
2007.11.13 22:33:23
 
#8
Sziasztok!

Átraktam a megjegyzéseket a Beszélgetések témába, hogy áttekinthetőbbek legyenek a topikok!
Remélem nem zavar senkit, kérlek ott folytassátok! :)

Minden jót!
Rise
2006.06.03 22:58:18
 
#7
Sziasztok!

"....Amiről ti beszéltek az a Föld lélegzete. Amikor működik veszélyes megközelíteni. Azok az emberek, akik ott eltűntek nem haltak meg, csak egy másik létezésbe kerültek"

Ezt a néhány mondatot egy betelefonáló mondta el egy kis amerikai kereskedelmi rádióban a 80-as években. Miután elhangzott, valósággal égtek a vonalak. Ugyanis ezek a szavak hátborzongató energiarezgéssel bírtak, /megpróbáltam megéreztetni veletek, ahogy olvassátok/ amit mindenki érzett, aki hallotta. Amikor a tévében az erről szóló műsort néztem, és bejátszották az eredeti angol szöveget szinte egész belsőm megremegett. Soha nem tudtak utána járni milyen telefonszámról érkezett a hívás. Egyszerűen csak megcsörrent a telefon, és valahonnan az éterből szólt hozzánk.

Ama kis amerikai kereskedelmi rádióban akkor éppen a Bermuda Háromszögről tartottak telefonos véleménybörzét. Igen, ez az. A Bermuda Háromszög. A Föld egyetlen olyan abszolút koordinátapontja, amely az óceán felett van. Egy hatalmas lilás gyűrűnek érzem messze fent, a magasban. A lila egyébként az isteni kegyelem színe. Állandóan működik, legalábbis ebben az idő, és térsíkban. Az egyetlen ezzel az abszolút energiapontok között, amely folyamatosan energiát közöl a Földdel, és vesz át onnan. Ez a Föld lélegzete. Akkor veszélyes, amikor működésében éppen "elvon" mert akkor mindent magába szippant, és nem tudni hová kerül az ember.

Ezzel az energiaponttal több meghatározó kalandunk volt. Bárki látogat is el oda, semmiképpen nem "jön" el onnan üres kézzel. Megdöbbentő, ahogy teljes mértékben alkalmazkodik a lélek világképéhez, hitéhez, fejlődési útjához. Bámulatos erőt és óriási lökést kap mindenki saját fejlődéséhez. Gyorsan hozzá is tenném: eddigi tapasztalataim szerint. Innen látható az a finom energiarács, amiről sokat értekeznek a Kryon szövegekben, és amit egyfajta "krisztus rácsként" aposztrofálnak. Szerintem azonban ez a rács a koordinátapontok finom hálózata, amely csodálatosan fedi le egész életterünket. E finom energiarács nélkül talán nem is létezne élet a Földön, a teremtés képességét pedig aligha gyakorolhatnánk.

Nos, ezzel valóban bejártuk egész létsíkunkat. Megismertük valamennyi olyan energiapont történetét, amely valaha a Föld történetében szerepet játszott. Igaz, nem tudhatjuk biztosan, vajon objektív tudást szereztünk-e. Hiszen az univerzum rejtvénye, emberi léptékkel szinte megfejthetetlen. Mi azt tudjuk, hogy kalandozásaink megváltoztattak bennünket. Olyan lökést adtak fejlődésünkhöz, amelyet egy az emberénél milliószor nagyobb erő képes csak nyújtani. Bátran kijelenthetjük, mi közelebb kerültünk legalább egy kis ugrással a végtelenhez. De hogy ez még hová vezet majd bennünket, nem tudjuk. Azt érezzük, hogy töretlenül ég bennünk a vágy a továbblépésre. Még inkább meg szeretnénk ismerni azt a rejtett világot amely körülvesz bennünket, és amely folyamatosan hat ránk életünk alatt, sőt talán még utána is. :-)

Baráti üdvözlettel: Archeon
2006.05.30 22:51:57
 
#6
Sziasztok!

A sikernek sok fokmérője van. Lehet valaki sikeres anyagiakban, tudásban, sportban, és még számtalan dologban. Sokszor a siker mögött olyan rejtett okok is megbújhatnak, amiről sejtelmünk sincs. Ilyenkor "jó sorsról" "szerencséről" beszélünk. Ahogy egy ember sikeres lehet, úgy egy egész nemzet is. Korát megelőző társadalmi berendezkedés, sorozatos győztes háborúk, világuralom, technikai fejlődés stb. Európában sok sikeres nemzet élt de mindegyiket álhomályosítja a Brit birodalom. Miként vált az angol nyelv világnyelvvé, hogyan mutatott példát Anglia a technikai és társadalmi fejlődésben? A történelmet nézve természetesen találunk kézzelfogható tényeket, amelyek megindokolják a kérdést. De mégis, aki misztikával és okkultizmussal foglalkozik, ösztönösen valamilyen kevésbé kézzelfogható magyarázatokat is keres.

Amikor azon törtem a fejem, vajon miként vezethetném be ezt a beszámolót, amely a Föld 6. nagy energiapontjának leírásához illene, akkor jutottak eszembe ezek a gondolatok a sikerről. A siker ugyanis energia, és az energiának mindig van egy - néha több - eredője. Mi lenne, ha felvetnénk: talán az angol nemzet sikere nem a véletlen műve, hanem egy nagyon is erős szellemi energiáé amely egy bizonyos pontból áradva időnként szinte áthatja az egész országot? A dolgok elvileg összeillenek, hiszen a 6. csakra az embernél a spirituális tudás tárházát nyitja meg. Én pedig hozzátenném, hogy a spirituális tudás kapu minden egyéb tudáshoz. Ez a gondolatmenet megerősítheti azt, amit érzékelésünk szerint tényként fogadhatunk el; a Föld szeme Angliában van.

Tulajdonképpen innen indult minden, alig egy évvel ezelőtt. A kutatásaimat Seth könyve ihlette /némileg saját szavaimmal leírt idézet/: "A tereteket behálózzák bizonyos pontok, amelyek átjáróként funkcionálnak más dimenziókba. Ezeket a pontokat koordinátapontoknak fogom nevezni. A koordinátapontok interferálnak az idővel, és a térrel is, de működésük ezektől független. ...a koordinátapontokon hozzáférhető energiák között óriási a különbség. Vannak fő, és ABSZOLÚT koordinátapontok, és vannak alkoordinátapontok, amelynek száma óriási. Az alkoordinátapontok befolyásolják mindennapos dolgaitokat, tulajdonképpen energiát szolgáltatnak a teremtésetekhez. Négy abszolút koordinátapont van, ahol MINDEN VALÓSÁG METSZI EGYMÁST". /elnézést, ha pongyolán fogalmaztam meg ezeket a sorokat, a könyv elolvasását erősen ajánlom mindenkinek, akit a "spirkós" tudás valaha is érdekelt./

Valahogy megéreztem, hogy a négy abszolút koordinátapont közül egyik a Stonehenge lehet. Aztán amikor először "odalátogattunk" eléképesztő dolgokat érzékeltem. Mindenekelőtt a kerubot, amelyet azelőtt sehol máshol nem érzékeltem. Óriási összetett lény, aki őrködött a kapu felett. Amikor sikerült vele felvenni a kapcsolatot, hatalmas energiát éreztem a homlokomon. És akkor már tudtam, hogy valahol a Földön vannak olyan hatalmas energiával rendelkező koordinátapontok :-) amelyek megfelelnek az ember energetikai csakráinak - ha nem fordítva :-) Információkat kaptam a "régiektől" vagy ha tetszik betekintést az akashába. "Láttam" ezeket a pontokat a Földön. Láttam, ahogy a régiek minden ponton építenek valamit. Érzékeltem, hogy ezeket a pontokat hogyan hasznosítják, és végül láttam a mostani állapotukat is, ami elkeserített.

Kezdetben 3 energiapont helyzetét tudtam intuitíven, a 3. a 6. és a 7. helyét. A többit apránként a Föld szeme "mutatta" meg nekem.

A Stonehenge az egyik legösszetettebb, leghatalmasabb energiakapu. A szellemi energiákat "követik" a hatalmas kőépítmények, amelyek ma már csonkák. De több kör is van, ezt is tudjuk. Ezek monolitokból állnak, és a körök száma sok. Ha a kapu teljes egészében működik, - ezt csak egyszer tudtuk megvalósítani - akkor minden kör óriási energia kíséretében "beindul". Ezek az energiák azonban roppant mód eltérőek, vannak olyan körök, amiknek a határát átlépve a démonoknak nevezhető lények birodalmába jutunk, és vannak olyanok, amelyeket mennyországként élhet meg az utazó. A középpontjában fényoszlop jelenik meg, amely a végtelenbe nyúlik. Az oszlop belsejébe hatolni nem veszélytelen vállalkozás. Először is, az energia mennyisége könnyen megfájdíthatja az ember fejét, ha a szellemi energiákhoz nincs hozzászokva. Jobbik esetben az óvatlan kísérletezőt a saját segítői, vagy a kapu őrzői "eltávolítják onnan" mielőtt baj történhetne. Rosszabb esetben fizikai tünetek léphetnek fel, a túlzott nyitódás minden egyéb következményével. Tehát, kedves leendő utazók, kérlek legyetek óvatosak, ha idelátogattok és a nyitással próbálkoztok! Szándékaitok legyenek tiszták, használjátok az itt kapott tudást fejlődésetekre, és épülésetekre.

Baráti üdvözlettel: Archeon
2006.05.20 22:08:56
 
#5
Sziasztok!

TIAHUANACO. Egy ősi város a Titicaca tó partján Dél Amerikában. Még a "hivatalos" régészet is kultikus városnak nevezi, amelynek legfőbb nevezetessége a Napkapu /The Sun Gate/. Tiahuanaco i.sz. 1-8 század között élte fénykorát a maják egyik legnevezetesebb városa volt a spanyol hódítás előtt. A Napkaput egyetlen andezittömbből faragták, pillérein és tetején a maják képírása található rengeteg szimbólummal. A kutatók szerint hihetetlenül pontos holdnaptárként funkcionálhatott, - erre a csillagkép ábrázolásokból következtetnek - de egyebet alig lehet róla tudni. /maximum erre is ráfogják azt a bevált receptet, amit akkor alkalmaznak, ha valamilyen épület vagy tárgy funkciójáról gőzük sincs: biztosan vallásos kultuszaiknak hódolva építették :-)/ Valószínűleg közvetlenül a tó mellett lehetett egykor, de azóta a víz már messze visszahúzódott, és most úgy látszik, mint valami hatalmas diadalív a sivatag közepén. Sehová sem vezető kapu, de valahogy az embernek mégis az az érzése ahogy a képeket nézi, hogy ha átmegy rajta, valamilyen egészen más világba kerül. És valóban.. persze nem fizikailag.

Tiahuanaco-tól nem messze található a Puma-Kum-Ku- nak nevezett hely, amely szintén egy romváros, csak hogy sokkalta régebbi a maják városánál. Nagy fejtörést okoz a tudósoknak. Ugyanis az itt álló városfalra nem lehet ráhúzni azt az egyszerű "lepedőt" mint az egyiptomi piramisokra, hogy "elképesztő mennyiségű munkaerő állt rendelkezésre, és csupán azt kellett megszervezni, hogy ne tapossák le egymás sarkát" :-) Itt ugyanis nem mészkőből építkeztek, hanem gránitból.. Mégpedig úgy, hogy a fal kövei között semmiféle kötőanyag nincs, a kövek olymértékben illeszkednek egymáshoz, hogy egy tűt sem lehet közéjük szúrni. Ráadásul a kövek egyenként vannak megmunkálva, és sokszög alakúak. Némelyik kisebb, némelyik nagyobb, de mind mind milliméter pontosan illeszkedik össze. A súlyuk némely esetben a tíz tonnát is meghaladja.

A megmunkálás mikéntjére nincs magyarázat. Persze van, némelyik néha egészen elképesztő. Mint például az enyém :-) Szerintem ezt a várost Atlantisz pusztulása után a túlélők építették, majd amikor az emberek teljesen birtokukba vették a bolygót, a maják e mellé építették fel saját városukat, ez volt Tiahuanaco. A Napkaput az ősöknek, az istenkirályoknak faragták ki, persze nem véletlenül oda, ahol most ott áll. Mert ez valóban igazi koordináta ponton van - ahogy Seth mondaná - és ez a Föld 5. energiapontja /érzékelésünk szerint/

E kapu működése sokmindenben eltér a többi energiapont működésétől. Például az energia horizontálisan áramlik, a Napkapu túloldaláról. Az energia "elindítása", vagyis a "kulcs belehelyezése a zárba" szintén eltér az eddigiektől. Talán ez az energiapont az, ahol a legegyszerűbben át lehetne lebegni egy másik univerzumba. Azt hiszem, ha rászánom majd magam erre a meditációra, itt kerítek majd sort rá. Az energia egészen mélykék színű, ami utólag azért nem volt számomra meglepő, mert a Franz Bardon által írt könyv is ilyennek írja le a torok energetikáját. Ez egyébként az akasha elv színe is, ami megint csak nem meglepő, ha belegondolunk itt végül is a misztériumok továbbadásáról van szó. A régiek ezt Hermész szájából előtörő gyöngyfüzérrel ábrázolták. "HALGASSÁTOK AZ IGAZSÁGOT, ÉS AZ IGAZSÁG FELSZABADÍT BENNETEKET!" Hangsúlyozzák a beavatottak vagy beszélők végig az emberiség történelmén át. Vajon ma is hallgatnak még erre az emberek, vagy már reménytelenül "elúsztunk" önmagunk nagyszerűségébe vetett hitünkön? Ma még ezt nem tudjuk. Talán ez a hely is egyszer több lesz mint egy turista látványosság a sok közül, és a régiek tudását hirdeti majd mint a letűnt korok valódi üzenetét..

Baráti üdvözlettel: Archeon
2006.05.17 16:23:37
 
#4
Sziasztok!

Ha jól emlékszem, Görögországban vannak olyan ortodox kolostorok, amelyek sziklaormok tetejére épültek. Rejtély miként építették fel azokat, hiszen az egyetlen közlekedési eszköz felfelé, az emberi erővel működő "lift". Talán a köveket egyenként húzták fel az orom tetejére, és aztán abból épült fel a kolostor? Más magyarázat erre nemigen adható.

Hasonló sziklaszirtek máshol is vannak a világon. Például Indiában. Óriási ormok, melyeket az eróziós, és deflációs erők alakítottak ki az egyöntetű sziklákból. Némelyik több száz méter magas, hatalmas ujjként tör az ég felé. Egy ilyen hatalmas - szinte megközelíthetetlen - orom tetején van egy régi hindu templom. A környezet természetes, körös körül erdők vannak, csak a hatalmas sziklaszirtek emelkednek ki a tájból. Maga a templom nem túl nagy méretű, inkább amolyan szentély jellege van. Kupolájával megindító látványt nyújt. Valamikor régen atlantiszi, vagy korábbi kultúra már egyszer birtokba vette a helyet, amely alatt a Föld 4. energiapontja található - érzékelésünk szerint.

A 4. csakra az ember számára kulcsfontosságú. Nemcsak azért, mert ez a hely az, ahol a világegyetemet átható szeretet - mint teremtő elv - az emberhez kapcsolódik, hanem azért is, mert ez a középpont az "alsóbb" és "felsőbb" csakrák között. Sokszor bebizonyosodott már a számomra, hogy a szeretet nélkül nem, vagy csak óriási kerülőutak árán fejlődhet az ember. Ezért ha a szív jól működik, az ember is jól működik, és ezzel együtt a transzcendens erők be tudnak lépni az ember életébe. Ha az ember számára fontos ez az energiapont joggal gondolhatjuk, hogy a Föld számára is az lehet. Ennek megfelelően nem kis erők és entitások próbálkoztak, és próbálkoznak máig is a kisajátításával. Az energiapontok közül ez az egyik legtisztább, de ezzel együtt a környezet a legaggasztóbb képet mutatja. Most is óriási alakok vették körül az egész hegyet, mint valami hatalmas védőgyűrűt alkotva. Korábban nehezebben sikerült rajtuk keresztül átlépve bejutni a templomba, és elfoglalni a termet a közepén.

Magáról a teremről nehezebben formált képeim vannak. Az biztos, hogy a végében egy hindu oltár van, a sokkarú istenség szobrával, vagy domborművével. - Nekem erről folyamatosan a Visnu név ugrik be, de lehet hogy ezzel ugyan úgy melléfogok, mint a sólyomfejű Anubisszal :-) De ha már itt tartunk hadd tegyek még egy kis kitérőt, bár nem ide tartozik. Egyiptomban annyira az Anúbisz név jött folyamatosan, hogy azt gondolom, mégis ő lehetett az a lény, aki akkor megjelent. Valószínű, hogy a sólyomfej, csak egy meglehetősen érdekes képzavar folytán jelent meg, hiszen éreztem én, hogy a kettő nem passzol össze..- Az oltár előtt még különösebb dolgok vannak, négy embernél talán nagyobb szobor. Mind a négy szobor kitárt karokkal mintegy négyszöget alkot, és ebben a négyszögben foglaltuk el a helyünket. Az energia mélyen a hegy gyomrában lévő kapuból áramlott erő, de a kaput őrző lény mégis, mintha a "mennyből" érkezett volna. Máshol is megfigyeltem már ezt az érdekes kettősséget, a Föld, és a kozmikus erők közötti finom, ugyanakkor rendkívül látványos összhangot. Minél tovább foglalkozom ezzel, annál inkább folyamatosan felmerülő kérdés: Vajon mi van a túloldalon? Talán később eljutunk odáig, hogy megkockáztatunk egy egy átlépést a végtelenbe. De ez még jócskán odébb van :-))

Baráti üdvözlettel: Archeon
2006.04.29 10:24:43
 
#3
Hello!

Azt hiszem nagyon sokmindent már nem tudok hozzátenni ahhoz, amit a tapasztalatokhoz leírtam 2006.04.29.-én. A Föld erőcsakrája Egyiptomban van a Nagy Piramisnál, érzékelésem szerint. Aki meg akarja keresni, és el szeretné indítani az energia áramlását, ott kereskedjen. Erről a helyről nagyon sok könyv jelent meg, amit ajánlok szíves figyelmetekbe. Annyit azért jegyezzünk meg, hogy a piramist nem az egyiptomiak építették. Talán nem is az atlantisziak. Ezt mindenki beláthatja, aki egy kicsit utána gondol a dolgoknak. 10-20 tonnás köveket a kerék ismerete nélkül nem lehet feljuttatni 100-120 méter magasságba. Erről a materialisták is elgondolkodhatnának, ha vakhitük ezt megengedné :-) De ha már a gondolkodás korlátolt, akkor talán meg kéne próbálni a gyakorlatban...


Archeon
2006.04.22 18:58:02
 
#2
Sziasztok!

Éhség és szegénység, aszály és szenvedés, lélegzetelállító tájak, végtelen sivatagok, egzotikus állatok.. Afrika. Van olyan természettudományos nézet, amely szerint az ember innen származik, és innen népesítette be a Földet. Talán ez a kontinens az emberiség bölcsője? Az ember erre valószínűleg soha sem talál majd megdönthetetlen bizonyítékot. 2006.04.21.-én este 22.00-kor mi ezt az egyszerre meseszerű, ugyanakkor egyszerre borzalmas világot látogattuk meg. /persze a pontos helymeghatározással megint csak adós maradok, ugyanezen okból, mint azt alább már kifejtettem :-)/

A Föld 2.-es energiapontját fedeztük fel ezen a kontinensen. Talán közelebb visz a helyhez, hogy egy barlangról van szó. Vagyis az már támpont, hogy Afrika valamelyik pontja ahol hegyek vannak, és amely kőzetben lehetséges a barlangképződés. /A földrajzi ismereteim egy kissé hézagosak/. A környezet egy kissé erdős.

Nem lehet tudni, hogy ez a barlang mennyire természetes, és mennyiben van benne emberkéz munkája. Ma már - talán a szándékos rongálás következtében - csak egyetlen kőtömb, ha tetszik, egy kőoltár van benne. Legutóbb, amikor itt jártam fedeztem fel a barlang törmelékes talaja alatt az ősi építményeket. Valószínűleg a barlang sok ezer évvel ezelőtt sokkal nagyobb lehetett, csak az idők folyamán a talaj feltöltődött, vagy mesterségesen töltötték fel. A kőoltár alatt egy hatalmas kőoszlop van. Talán kristályból lehet, vagy amikor az energiát közvetíti a fény teszi kristályossá. A feltöltés teljesen eltakarja az oszlopot, ami akár több tíz méter is lehet. A végénél lép ki az energia, ha a kapu működik. Tulajdonképpen a kőtömb vagy oltár képezi azt az akadályt ami miatt a oszlop végéből tölcsérszerűen lép ki az energia.

Valamikor a bennszülöttek - felismerve hogy itt csodálatos dolgok történnek - hozták létre ezt az áldozati, is kultikus helyet. Akkor már az energiához vezető oszlop és egyéb építmények már régen a barlang talaja alatt pihentek. Valószínűleg termékenységgel kapcsolatos rituálékat, és áldozatokat mutattak ott be, és szent helynek tartották. A történelem aztán fordult, és az egész hely a feledés homályába veszett. Talán ma már nem jár oda senki. Újabb képeket ugyanis nem érzékeltem. Talán hosszú hosszú idő óta mi voltunk azok, akik ide elzarándokoltak, és felélesztették a hely varázsát, hogy a régi idők pompájának egy kis darabja újra éljen. :-)

Baráti üdvözlettel: Archeon
2006.04.15 18:07:42
 
#1
Sziasztok!

Ígéretemhez híven megosztanám veletek ismereteimet. Talán helyesebb azt mondani ismereteinket :-)

Pénteken az 1.-es energiapontnál jártunk. Felvetődik a kérdés, miért 1.-es? Nos, mi azt tapasztaltuk ezek az energiapontok - amennyiben működnek - az "amint fent úgy lent" törvénye szerint az emberi csakráknak felelnek meg. Ennek okát mi sem értjük, de tapasztalataink szerint az energiapontokon hozzáférhető energia az ember megfelelő csakráját stimulálja, avagy tölti fel. Az 1.-es energiapont tehát - ha minden igaz :-) - a gyökércsakrán keresztül volt leginkább érzékelhető.

Elmondhatjuk valamennyi általunk ismert pontról /a számuk 7/ hogy az ősi kultúrák ismerték azok helyét. Valamennyi ponton egymásra épült romokat lehet fellelni, a legrégebbiek - nem meglepő módon - atlantiszi eredetűek.

Az 1.-es energiapontot mi Dél-Amerika ember által évezredek óta nem látogatott területén az őserdőben találtuk meg. Az ősi atlantiszi építményekre itt valószínűleg aszték, vagy maja épületek kerültek. Nem lehet pontosan ma már az ősi város határait megállapítani, a dzsungel teljesen benőtte a helyet. Földrajzilag pedig azért nem lehet meghatározni, mert a szellememmel nem tudom leolvasni GPS-t. /igaz magammal sem tudnám vinni/ :-) A buszközlekedés pedig mit sem változott az elmúlt 10 000 évben. :-)

Azonban mégis megtaláltuk ezt a helyet. /Ennek folyamatáról később/. Sajnos - mint a legtöbb energiapont - nem működik. Valamilyen általunk nem ismert okból a Föld rezgése bár emelkedik ezek az energiapontok mégsem hozzáférhetőek az emberek számára. A legtöbb ilyen pontnál különféle rituálékra van szükség ahhoz, hogy az energia áradása meginduljon, és szinte percek alatt vissza is kell ezeket zárni. Talán rosszra használnánk? Nem tudom.

Visszatérve. A dzsungel lombkoronája alatt valószínűleg az egykori város közepén van egy tér. Már elég nehezen kivehető, de azért még elég jól megtalálható. A tér kör alakú, és a középpontjából sugárirányban sávok indulnak ki, mintha a kör szeletekre lenne felosztva. Mi az egyes körcikkeket meghatározó vonalak végére "álltunk", de mivel jóval kevesebben voltunk mint ahány hely volt, ezért próbáltunk arányosan elhelyezkedni. Azt, hogy az energiasugarat miként lehet "előcsalogatni" a Föld mélyéről, a majdani felfedezőkre bízom. Ha eléggé felkészültek lesznek, és képesek lesznek megtalálni a helyet, minden bizonnyal azt a transzcendens információt is megkapják, hogyan kell ezt a hatalmas energiakaput kezelni, és irányítani....

Baráti üdvözlettel: Archeon

Nyomtatható verzió

Kapcsolat Igazi Beavatás Útja Angyalforrás Angyalszív Egész-Ség-Ház Kalandtúra