Főoldal Hírek Fórum Eseménynaptár Honlaptérkép Belépés
Főoldal > Fórum > A Soul szolgálatatásai
A topik olvasásra nyitott. Ha hozzá szeretne szólni, kérem jelentkezzen be, illetve ha még nem tette meg, regisztrálja magát.

Üdvözlet! Az alábbiakban szeretném összegezni azokat a témákat, amelyekben a soul segítségére lehet a felhasználóknak.
Egyenes időrend
2014.06.16 11:55:23
 
#5 ÚJ!
Sziasztok!

Technikai probléma volt, amit mostanra sikerült orvosolni. Mindenkinek jó böngészést kívánok az oldalon. Hamarosan újra kezdjük a meditációkat is, most egy kicsit pihentetni vagyok kénytelen a kísérleteket, amíg más ügyek le nem záródnak.

Rhiannon, köszöntelek a regisztrált felhasználók között!

Barátsággal: Archeon
2014.06.15 10:32:41
 
#4 ÚJ!
Sziasztok!
Nalam is ez a helyzet, jelzem Rise-nek. Nem tudom mi törtent, remelem hamar kijavitasra kerül. Addig ekezet nelekul irtam :-)

Szerintem vagyunk, hamarosan jelentkezem.

Baratsaggal: Archeon
2014.06.12 18:20:07
 
#3 ÚJ!
Nálam is itt van a sok kérdőjel.
Talán nem véletlen :). Talán ezzel üzen nekünk az oldal hogy akkor most mi lesz vele, itthagytuk?
2014.06.12 00:11:18
 
#2 ÚJ!
Sziasztok! Nem találok oylan fórumot, amin az oldallal kapcoslatos dolgokat tehetek szóvá. Most regisztráltam, tetszik az oldal, de az összes ékezetes betű helyett a honlapon egy kis kérdőjel jelenik meg, így olvashatatlan az egész. Soha semmilyen oldalon nem tapazstaltam még ilyet, több böngészővel is megnyitottam a lapot és ugyanilyen. Lehetne ezta problémát orvosolni?

Üdvözlettel:
Rhiannon
2013.08.09 17:47:01
 
#1 ÚJ!
1. "Szabadítás" olyan szellemvilági hatások alól, amelyek nem kívánatos hatással vannak az ember mindennapi életére, fejlődésére.

Szeretném elöljáróban leszögezni, hogy a köznyelvben "démonoknak" titulált lények által megvalósított "megszállás" rendkívül ritka. Az esetek 99.9 %-ban a személyiség defektusából, vagy vágyaiból kiemelkedő gondolatforma /elementál/ okozza a problémát. Például a szerencsejáték-szenvedély annyi energiát képes megmozgatni, hogy abból önálló gondolati lény keletkezhet, amely a már kialakult szenvedélyt tovább súlyosbítja. Az efféle negatív hatás megszüntethető, de ehhez az alanynak segítenie kell, és változtatnia kell életmódján. Ha ez nem történik meg, akkor sajnos a segítség csak átmeneti eredményeket hoz.

Ebbe a körbe tartozik a rossz közösségben való élés, és az abból eredő problémák. A rosszindulatú emberek véleménye, a bántások nem maradnak a fizikai szinten, elkísérik az alanyt az asztrálvilágba is. Ezt szintén lehet kezelni.

Ide tartozik az is, ha valaki TUDATOSAN akar kárt okozni a másiknak szellemvilági eszközökkel. Bár általában a "démon" nem támad emberre önszántából, csak rendkívüli esetekben, más emberek igenis felhasználhatnak ilyen lényeket kétes céljaik megvalósítására. Ilyen esetekben a lényektől való megszabadítás azonnali gyógyulást, és változást hoz létre.

Végül beszéljünk arról a félelmetes igazságról is, hogy mostanában sajnos rendkívüli módon elterjedt az úgynevezett "Woodoo" babával való foglalatosság. Az olvasó nem is gondolná, hogy manapság mennyire elterjedt ez a módszer, egyes emberek nem átallanak tanfolyamokat szervezni a témában. Anélkül, hogy szükségtelenül ismeretet terjesztenék ebben a nemkívánatos divatirányzatban, nem árt ha néhány dolgot ismerünk azért, hogy felismerjük időben, ha ilyen mágiával kerülünk szembe.

A Woodoo baba minden esetben az áldozatot személyesíti meg. A varázsló a Woodoo babát nem egyszer a hatása alá vonni kívánt személyről nevezi el, az asztrálsíkon való energetikai kapcsolatot a személytől elcsent valamely személyes tárgynak a babába való integrálásával hozza létre. Ezután a babát "kínzásnak" veti alá elképzelve azt, hogy a baba által "elszenvedett" kínok a fizikai személyt is érintik. Leggyakrabban tűt szúrnak bele. Ennek megfelelően a hirtelen, minden előzmény nélküli szúró fájdalom leggyakrabban a lapockák alatt árulkodó lehet. Az állandó, kezelés nélküli hatás következménye súlyos fizikai betegség kialakulásához vezethet.

Egyébként az a varázsló aki ilyen eszközöket alkalmaz, maga is előbb-utóbb személyére nézve súlyos következményekkel szembesül. - Ezen következmények nem kímélik azokat sem, akik nem tevőlegesen követik el a szertartást, hanem megbíznak valakit -esetleg pénzért - ezzel. E szembesülést rendkívüli módon sietteti, ha olyan személlyel szemben alkalmazza varázslatát, aki arról, illetve annak kivédéséről széleskörű ismerettel rendelkezik. /ha szabad mondanom én magamat ide sorolom. Remélem ez a megjegyzés eljut ahhoz, akinek szánom./

Ha valaki tehát úgy érzi nincs minden rendben körülötte, ha úgy érzi olyakor idegen, jobbára negatív gondolatok, és képzetek gyötrik, ha egészsége váratlanul, minden előzmény nélkül megromlik, és a hagyományos orvoslás ennek okát nem találja meg, akkor gyanakodhat arra, hogy energetikai rendszerébe valami olyan dolog "furakodott", amely hátrányosan befolyásolja életét. Mi, itt a soulon szívesen segítünk abban, hogy az esetleges ilyen hatásokról többet megtudjon, és ha lehet azoktól megszabaduljon.2. Párkapcsolati problémák

Itt kizárólag olyan esetben van módom támogatni a segítségkérőt, ha reménytelen szerelem miatt szenved. Itt az asztrálsíkon jelen lévő láthatatlan energetikai szálak "elvágásáról" beszélünk, aminek következtében a másik után való hiábavaló vágyódás rövid időn belül megszűnik. Az elvágás aktusa, és az azt követő néhány nap nem könnyű, az ember úgy érzi, kiszakították a szívét, de utána nagyon gyorsan helyreáll az érzelmi, gondolati stabilitás. Tehát: SZERELMI KÖTÉSEK LÉTREHOZÁSÁRA NEM VÁLLALKOZUNK. Nem áll módunkban emberek személyes vágyainak kielégítése, de a szenvedéssel járó érzelmi torzulásokra nincs szükség, mert gyakran katasztrófához vezet. Tulajdonképpen egyszerűen fogalmazva segíteni tudunk abban, hogy a másik felet a segítségkérő békében elengedje.

3. Egészség helyreállításának támogatása

A közös meditáció által segítő szándékkal létrehozott energia csodákra képes. Tény azonban, hogy a betegségnek sok oka lehet, amely az embert "tanítja, tereli" egy bizonyos irányban, így ígéretet arra nem tudunk adni, hogy a betegségéből mindenki azonnal, 100%-ban meggyógyul. De azt tudjuk ígérni, hogy a betegség jelentőségének felismerésében, a fizikai kezelések támogatásában nagy segítséget nyújthat az efféle kezelés.

Nyomtatható verzió

Kapcsolat Igazi Beavatás Útja Angyalforrás Angyalszív Egész-Ség-Ház Kalandtúra