Főoldal Hírek Fórum Eseménynaptár Honlaptérkép Belépés
Főoldal > Fórum > Design a www.kristalytudat.hu hoz
A topik olvasásra nyitott. Ha hozzá szeretne szólni, kérem jelentkezzen be, illetve ha még nem tette meg, regisztrálja magát.

Sziasztok, itt lehet felvetni és megvitatni az ötleteket. Én nagyon kritikus leszek, de benneteket ez ne bizonytalanítson el :) A végén úgyis valami közös nevező félére jutunk majd :)
Egyenes időrend
2006.01.04 00:14:14
 
#8
Sziasztok!

A jobb felső sarokban némi változás történt.
Minden belépésnél másik szimbólum megjelenésére van esély.
Jelenleg 3 szimbólum váltakozhat, az eddigi Ankh, illetve a Hórus-szem néven ismert szimbólum balra és jobbranéző változata.

Nekem jó ötletnek tűnik, hogy az egyik "véletlenszerűen" megjelenő szimbólum kísérjen végig egy-egy látogatást.
Van-e esetleg, aki szeretné, hogy nála csak az egyik szimbólum jelenjen meg, ne legyen véletlenszerűség?

Más, lehetne ötletelni, esetleg képeket gyüjteni kiindulási alapnak a kristalytudat.hu design-jéhez, mert a domain, már a soul.hu serverére mutat.
Kérlek gondolkozzatok ezen és küldjetek képeket kristályokról, esetleg kristály alakzatokról, vagy bármi mással kapcsolatban, ami ötletet adhat, az sgsunrise@gmail.hu címre!

Köszönettel, Rise.
2005.12.15 20:42:19
 
#7
Sziasztok!

A kristalytudat.hu regisztrálás alatt van (részünkre :) , úgyhogy kb 2 hét és így is el lehet majd érni az oldalt!

Üdv, Rise.
2005.12.15 15:02:31
 
#3
Ez a terv amit én csináltam, csak egy röpke ötlet volt, csak dúrván összekptam 5 perc allatt! Nem kell komolyan gondolni!
2005.12.14 11:23:27
 
#6
Csatlakoznék Eneth véleményéhez. Nekem is jobban bejön ez a dizájn és ez a domain. Bár ezt ne vegyétek szavazatnak, ugyanis nekem mind1 hogy néz ki és hol van, számomra a tartalom az ami fontos :DDD.
2005.12.14 11:04:38
Válasz #4 megjegyzésre
#5
Szia Eneth!

Nekem is tetszik, azért ilyenre csináltuk :)
De egyrészt mindenen lehet javítani, másrészt univerzális design nincs ...
Így szerintem hasznos, ha aloldalaknak, témaköröknek tudunk rájuk jobban jellemző designt készíteni, ami összhangban van a tartalom és főleg a benne résztvevők szellemével, szándékaival.

Ezzel ugyanis legalább megközelíthető egy "univerzális" oldal, sokrétű energiával és tartalommal, de annak veszélye nélkül, hogy szétesne, szétszórtá válna az egész.

De a félreértések elkerülése végett, nem a jelen design kicsit megváltoztatásán gondolkodom egy-egy kiemelt témakör esetén.
Ha úgy néz ki, hogy vannak, vagy legalább egy valaki nagyon lelkes van, jó ötlettel, akkor ezt az ötletet igyekszek technikailag támogatni és az aloldal teljesen különálló szerkezetet és designt kaphat. Ekközben persze linkekkel (is) szervesen kapcsolódik továbbra is a soul.hu-hoz.

Üdv, Rise.
2005.12.14 06:37:26
 
#4
Sziasztok :)

Egy dolgot nem ertek. Mi a gond a Soul-lal? Ha mar ez beindul, kellemes a szerkezete es a design-ja... a pelda design a Kristalytudatra eleg ijeszto szinekben jatszott, de lehet hogy csak az en gepemmel van baj...

En teljesen boldog vagyok itt, kellemes meleg erzes irni ide a forumra is :)

puszi mindenkinek: Enethzzi.. :P :)
2005.12.12 17:20:25
 
#3
Ahm megneztem amit Bragbol csinalt. télleg nem rossz,viszont én ele gnagy hasonlosagot érzek igy a vegzet-hu és e között.
Rise, milyen sematikus abrakra gondolsz? egyebkent ez az otlet tetszik nekem, hogy a kepeket magunk szerkesszuk,csak nem tudod Rise milyenre is gondoltal pontosan ;-)
2005.12.12 14:02:38
 
#2
Sziasztok!

Van nekem is egy ötletem, bár inkább elv, nem konkrét design. :)
Arra gondoltam, hogy a jobb áttekinthetőség és nagyobb mozgástér végett a megvan a kristálytudat domain, akkor arról közvetlenül el lehetne érni a mostani Transzcendens kísérletek menü tartalmát.
Így teljesen önálló designje és menürendszere lehetne.
Természetesen a link a www.soul.hu-n is létezne tovább, ugyan úgy el lehetne érni innen is az oldalt, illetve a kristalytudat.hu-ról is visszatérni.
Ezzel a módszerrel a fontosabb témaköröknek saját teret és hangulatot lehetne adni, nem lenne megkötve, hogy ki mit szeretne.
Valószínüleg a végső döntést egy-egy témakörnél a témavezetőnek kellene meghozni, hogy az ő tudásásval és energiájával harmonizáljon a témakör designje stb.
Viszont így több design is lehetővé válna témaköröknek megfelelően, a soul.hu, vagy eredet.hu csak összefogná ezeket, de nem korlátozná.

Üdv, Rise.
2005.12.12 13:53:29
 
#1
Sziasztok!

Még az MSN-n került felvetésre egy kristályos design ötlete, azt hiszem ez lehet alapgondolat már csak a domainnév miatt is :)

Bragbol készített egy tervet amit ide feltöltöttem:
Példa html

Rögtön jól meg is kritizálom, hogy meg lehessen fontolni ezeket a szempontokat is :)
Néhány szakmai szempont, ami így hirtelen beugrott kifogásként :)
Képeket elhelyezni az oldalon csak akkor lehet ízlésesen, ha azok jelentősen hasonlítanak, pl sematikus ábrák, közösen tervezett ikonok stb. Különben papagály lesz az oldal (mint a vegzet.hu).
Illetve még egy aggály ezzel kapcsolatban, hogy a képek helyet vesznek el az almenüktől, menüktől, ezzel rontják az oldal struktúrálhatóságát és áttekinthetőségét (mint a vegzet.hu, a mamuttopikjaival és egyszintes fórumával meg menüivel).
A harmadik már nem csak szakmai, de nem szívesen csinálnák olyan oldalt ami a vegzet.hu-hoz bármiben is hasonlít :))

Amit még át kell gondolni, hogy színes képekhez 3 szín megy minden esetben, a fehér, a szürke és a fekete, tehát az oldalnak ha nem egy árnyalatskálára optimalizáljuk, akkor ebből a háromból kell állnia hogy jól nézzen ki ...

Persze ezektől el lehet térni, de meggondolandó :)

Üdv, Rise.

Nyomtatható verzió

Kapcsolat Igazi Beavatás Útja Angyalforrás Angyalszív Egész-Ség-Ház Kalandtúra