Főoldal Hírek Fórum Eseménynaptár Honlaptérkép Belépés
Főoldal > Fórum > Egyéni módszerek
A topik olvasásra nyitott. Ha hozzá szeretne szólni, kérem jelentkezzen be, illetve ha még nem tette meg, regisztrálja magát.

Az élet folyamatos tanulás, fejlődés egy kiterjedtebb önmagunk felé. Ha már ezt az utat járod, és nem félsz megosztani másokkal a benned rejtező kincseket, kifejlesztettél saját gyakorlatokat, és közkinccsé tennéd tudásod, mások fejlődését is szem előtt tartod, akkor oszd meg velünk kérlek! Persze más tanítók által könyvekben átadott és általad kipróbált módszereket is közzétehetsz, hisz mindenkit a gyakorlás visz tovább. :) A leírásodat érdemes kiegészíteni saját élményeiddel, tapasztalataiddal, általad fontosnak tartott, mások okulására is szánt kiegészítéseiddel!
Egyenes időrend
2009.02.20 15:55:09
 
#19
Szia yukaza!
Nagyon jó, amit írsz!!! köszi, hogy újra felidéztél bennem egy régi dolgot.
Az állatok képesek erre...úgy tudom...
enkiyou
2008.12.04 13:44:06
Válasz #17 megjegyzésre
#18
Értem, de ha meg rágom jobban az almát, akkor neked mi a tenni valód nem tudom jobban leírni. Kérdezd azt de, részletében mit nem értesz.
2008.12.02 11:37:00
 
#17
Hello!

Ezt a mondanivalót kifejezetten érdekesnek találtam. Ezen még nem is gondolkodtam, és így újabb inspirációkat kaptam. Yukaza, arra kérlek, kicsit jobban gondold át mit szeretnél közölni, mert ez így nem túl áttekinthető.

A térlátás dolog volt amit leginkább érdekesdnek találtam ebben a hozzászólásban.

Üdvözlettel. Archeon
2008.11.29 12:25:21
 
#16
Nekem nincsenek nagy módszereim csak picike elmeképzelgéseim, vannak: Térben, ami lehet egy igazi tér füves is, lehet, képzelj el egy oszlopot középen. Magassága nem lényeges de legyen két méter milyen vastag, legyen 20×20cm. 360fokos, vagyis ha jól tudom teleobjektív látással, észleled a körülötted lévő tért, mert te vagy az oszlop. Érezed magadban e látásmóddal a körülötted mindent. Megteheted a képzeleteddel, hogy ezen oszlopot lapjaira bontod és így kifordítva és újra összerakva kör alakú oszlopot, hozol létre. Variálhatód az oszlop miben létét de közben teleobjektíven figyeld magadat, ha változtatod a létezési formákat. Jó kísérletezést.
Itt a kezdet 3dimenziósnak mondják az embert igen ez helyes de, gondolkodni is tudunk 3d-ben, nem tudok teljes 3d gondolkodni. Mért mondom képzeletedet, teszem próbára, tehetem közben a sajátomat is. Belső látásban, ha becsukod a szemedet, tudsz látni bármit, tegyük fel, láss egy labdát én, ha ezt nézem legfeljebb 180fokos szögben, tudom nézni vagy annál kisebben de, nem tudom 360 fokos szögben, úgy hogy közben magam is az vagyok, hogy van ez 3d lény, vagyok, és nem tudok 360 fokos szögben, vagyis 3d teljes terjedelmében, térben látni. Érzékelésem csak 180 fokos tér látást engedélyez. Tudom érzékelni a labdát 3d térben, teljes nagyságában de szemem fókuszában csak 180 fokos szögben. Megkel tanulnom kiterjesztésben gondolkoznom, érzékelnem és látnom belső és külső látásban. Mily fejlődésben lehet részem, ha sikerül átélnem ezt a kiterjesztésbeni tudat érzését ez nekem új sikerült igaz álmomban átmennem a falon, de így hogy benne vagyok a létezésben, teljes mértékben. Evolúciós fejlődésem kezdete lesz, ha ezt sikerül megélnem, mert ilyet az iskolában nem tanítottak hogy tudj és merj látni, úgy amit elképzelni se tudsz nem, hogy látni. Tudom nehézkes, amit mondok de, ez van de, ezt is tovább van már fejlesztve. Hatásai észlelni fogod.
2008.10.23 09:09:11
 
#15
Koszonom -))

Azt hiszem, szamomra aranybanya van itt -))

Beke
2008.10.20 13:37:49
 
#14
Hello!

Akkor jó szemlélődést, üdvözöllek a honlapon!

Archeon
2008.10.18 18:33:47
 
#13
Sziasztok, udvozlok mindenkit!

Most regisztraltam, uj vagyok meg, egyenlore csak szemlelodom -))

Beke
2008.09.12 16:57:23
 
#12
Bocs tudom hogy nem ide tartozik de nem bírtam kihagyni :))))))))))).

http://velvet.hu/sztori/exor080902/
2008.01.23 14:41:49
Válasz #10 megjegyzésre
#11
Szia Archeon!

A plejárdok fényküldötteivel energetikai feltöltődés ka-csatornáinak megnyitásával Amorah Quan Yin könyvében levő gyakorlatokat én is végig csináltam sajnos nincs meg elektromos könyv formátumban. Valamelyiteknek meg van e mert én szívesen elfogadom.

Szeretettel:

Em
2007.09.18 21:09:22
 
#10
Szia Antara!

A Plejádok tanítása című könyv egyike azoknak az új ezoterikus áramlatok között, amit szívesen használok. (bár mostanában inkább visszatértem az okkult technikákhoz.) Kifejezetten tetszett például a "nagy énnel való összeolvadás" kísérlet. Ha gondolod - nem élőben, hanem itt a honlapon - megcsinálhatjuk ezt a meditációt, vagy valamelyik másikat, amelyet javasolsz.

Ha gondolod, az "öteletek kérések a meditációkhoz" topicba másold be a gyakorlatot, aztán majd segítünk egymásnak, hogy jól sikerüljön :-)

Baráti üdvözlettel: Archeon
2007.09.18 20:20:31
 
#9
A Plejádos könyvről örömmel hallom hogy mások is használják szivesen osztanám meg saját tapasztalataimat ez ügyben.Meditációk: dr Szeizel Beatrix meditációi isteniek szintén plejádos hatás alatt készültek könyvek is vannak de szerintem a meditációk jobbak.Sajnos élőben Bp-en már megszüntek ezek az un. holdesti meditációk
2006.06.06 14:47:06
 
#8
Sziasztok!

Szeretettel ajánlom a www.spiritvilag.hu weboldalán található ingyenesen letölthető meditációkat.
Nekem nagyon sokat segítettek.
2006.05.05 16:13:13
 
#7
Szia!

Szívből ajánlom neked Amorah Quan Yin: Szellemi átalakulás és öngyógyítás a plejádok fényküldötteivel (Energetikai feltöltődés KA-csatornáink megnyitásával) c. könyvének gyakorlatait, melyeket akár éjszaka is elvégezhetsz.

Ez a könyv rengeteg gyakorlatot tartalmaz arra vonatkozólag, miként tudjuk megtisztítani energiamezőinket. A Plejádok útmutatásai a galaktikus spirálok valamennyi lénye számára fontos tanítások: megemelik rezgésszintünket, megfiatalítják sejtjeinket, kiegyensúlyozzák testünket, miközben szellemi fejlődésünket és érzelmi sebeink gyógyulását is elősegítik. Feltárják, miként bocsássuk meg magunknak előző életeink helytelen cselekedeteit, és hogyan érjük el a feltétel nélküli szeretet és együttérzés teljességét.

Jó gyakorlást és kitartást a gyakorlatokhoz :)

Remélem minél többmindenkihez eljut ez a kitünő könyv!
(További részleteket a könyvajánlónál találsz...)
wade
2006.02.02 14:49:28
 
#6
Beleérző képesség fejlesztése:

Sokszor találkozni azzal a problémával, hogy valaki ki van borulva a környezetedben, vagy próbál neked valamit elmagyarázni, és te egyszerűen nem érted. Ilynekor jöhet nagyon jól, ha képes vagy máshogy meghallani az indormációt, amit közölni akarnak veled.
A gyakorlat nagyon egyszerű. Gyorsan juss el egy alacsony fokú meditatív állapotba, még be sem kell csuknod közben a szemed, egyszerűen csak ne figyelj a vitára, a problémára egy pillanatra.
Ha elérted a nyugalmi szintet, a szellemeddel emelkedj el a testedből, majd lassan, finoman, mindenféle szándék nélkül helyezd át a partneredébe. Ezek után már csak figyelni kell, és rögtön sokkal érthetőbb lesz, amit a tudtodra akarnak adni.
Fontos, hogy miután megértetted a problémát, szellemtesteddel szállj vissza saját testedbe, mert senki se viseli el huzamosabb ideig, ha vendége van.
Sok sikert a kísérletezéshez, és békésebb világot magunk körül!
Roxy
2006.02.02 11:05:07
 
#5
Akaraterő és testkontroll gyakorlatok.

Egy konkrét ami otthon végezhető:
Reggel zuhany alatt hideg csapvízzel lentről (lábak) felfelé (arcot már nem) végigmosni hidegvízzel, majd ezt megismételni még éppen elviselhető meleggel.
A ciklust 3-5 ször érdemes megismételni.

A gyakorlat erősíti az akaraterőt és rugalmasabbá teszi a pszichét és a testet is.
Ellenjavalt energetikailag lemerült, depresszív állapotban.

A gyakorlatnak rengeteg más formája is van, ahol a lényeg minden esetben az egészséges fizikai és szellemi kihívást (akaraterőt) ígénylő feladat kitűzése és végrehajtása.
Ilyenek lehetnek egy a szokásosnál keményebb túra, kényelmetlen (de egészséges!) körülmények teremtése valamilyen téren legalább alkalmilag.
Hideg elviselése lenge ruházatban (itt is megfelelő önkontroll).

Ilyen gyakorlatokat rendszeresen lehet végezni, kreatívan megtteremtve a lehetőséget a mindennapokban is.

Ajánlani rengeteg helyen ajánlják Bardon mágia könyveitől a természetgyógyászaton keresztül a profi sportig, talán a harcművészetek tudásanyaga a legkifinomultabb ezen a téren.
Persze a konkrét cél és a távlatok eltérnek az egyes helyeken, de biztos hogy nélkülözhetetlen az alkalmazásuk az elpuhulás ellen.

Én elég mazohista vagyok és elég sűrűn és sokféle formában kipróbáltam ilyesmit, hogy kijelenthessem, vitalizáló hatását szellemileg és fizikailag is jobbnak és élvezetesebbnek tartom bármi másnál.
Mivel rendszeresen próbálom a környezetemet is rávenni hasonlókra, hiszen a kellő rugalmasság a szükséges változások, fejlődés meglépéséhez elengedhetetlen, elégszer találkozom az akadályokkal is :)

Hangsúlyozom a gyakorlatok, főleg egyre jobban elpuhuló korunkban alapvetőek, szerintem az élethez is, de ezoterikus gyakorlatokhoz mindenképp.

Várom szeretettel kérdéseiteket! :)
2006.02.02 09:22:55
 
#4
Sziasztok!
Hát én is azt gondoltam, hogy többen szálltok be a játékba...pedig sztem úgy jó, minél többen veszünk benne részt... azért még nem adom fel...

Jó energetikai feltöltő és fájdalom esetén is használható gyakorlat, hogyha az adott testrészbe levegőt-energiát szívtok és elegyengetitek az adott területen, elképzelve, hogy feltöltődtök, friss csi áramlik szét bennetek.
Majd kiengeditek ugyanazon a területen az elhasznált, fáradt, piszkos energiát. Párszori átlégzéssel megtisztíthatjátok az adott részt.
A feltöltődést érzékelhetitek is, ha jól csináltátok a gyakorlatot: ha ráteszitek a tenyereteket a kezelt területre, akkor sokkal jobban eltávolodik tőle, szinte &8222;kézzel fogható&8221; lesz, mint a gyakorlat elején volt. Itt is hangsúlyozom a képzelet erejét, fontos, hogy szinte lássátok, ahogy minden kis részbe beáramlik az energia, feltölti a csontokat, ereket stb.; aktivizálhatjátok a sejteket, új életet adhattok nekik, szinte ragyogni kezd minden a kezelés hatására.

Természetesen véghezvihető a gyakorlat úgy is, ha a fejeteknél kezditek és végigveszitek az egész testet, ki-be lélegezve, elképzelve, hogy megnyílik minden energetikai csatorna. Majd zárásként az egész testben szívjátok be és engeditek ki az energiát.

További elemet kapcsolva a gyakorlatba, a végén megfürödhettek egy tóban vagy akár egy vízesés alá állhattok és elképzelhetitek, ahogy teljesen átmossa a testeteket - mintegy vízzé váltok - kiáramlik belőletek minden rossz és gyógyító energiákkal telítődtök.
Remélem ti is annyi kedveteket lelitek majd a gyakorlatban, mint én :)
üdv: laurien
2006.01.29 14:54:58
 
#3
Sziasztok!
Valahogy magamban kevésbé szeretek játszani..
Elnézést,de ez van..
Üdv:Ferenc
2006.01.20 17:54:44
Válasz #1 megjegyzésre
#2
Sziasztok!
Köszi,hogy megnyitottad ezt.
Ha már játék én is hozzátennék az előttem szólóhoz.
Reikiseknek könnyebb.
Magamba hívom a reikit.
Érzem a kezeimben a bizsergést.
Ha a csakrákban érzek valami nem optimálist,akkor a jobb kezemmel,körös körben érzéssel,finoman az óra mutatóval megegyezően mozgatom tenyerem az adott "csakrába nyúlva"a test előtt.
Allulműködés esetén óra járásával megegyezően.
Túlmüködés esetén az órával ellentétes irányban.

Ezen kívűl nagyon sokféle technika birtokában vagyok,és próbálgattam,tapasztalgattam őket..
Majd néha beírok alkalmas időben,és lehet tapasztalni..

Üdv:Ferenc
2006.01.20 16:14:42
 
#1
Sziasztok!
Egyszerű gyakorlatok mindenki számára, sokaknak már ismerős lesz:

Hogy a csakráink összhangban és kapcsolatban legyenek egymással, érdemes folyamatosan karbantartani őket.
A varázslat abban a képességben rejlik, hogy beszívjuk és felhasználjuk az életerőt. Ha képes vagy tudatosan, az akaratoddal megforgatni a csakra kerekeket, akkor lehetségessé válik megnövelned a magadba szívott és a test számára felhasználható energia mennyiségét. Ezt az energiát v. rezgést aztán újra csak az akaratod útján (miután végigvezetted a gerinceden, és feltöltötted a tested) kiárasztod testedből, feltöltöd vele az aurádat is! Ezen van a hangsúly, így sokkal nagyobb hatással lesz rád, mintha csak a testedben árasztottad volna szét. A gyakorlat során képzeletbeli szemeddel lásd, ahogy beszívod és feltölt téged (tested minden porcikáját, majd az aurádat) a szín-energia.

Plusz:
Rendkívül erőteljes hatása lehet, ha ennek az energiának a felerősítésére kristályokat használsz. Egyszerűen csak annyi a dolgod, hogy az adott csakrába helyezel egy odaillő kristályt, és így végzed a csakragyakorlatot. Napközben, ha kissé már kimerültnek érzed magad, az adott csakrára koncentrálással, és azzal, hogy érzed, ahogy a csakrákban lévő kristály felragyog, megnövekszik, majd kiárad, szintén növelni lehet az energiát.

Gyökér csakra: vörös jáspis, rubin, vérkő; Keresztcsonti csakra: karneol; Napfonat csakra: citrin, topáz; Szív csakra: aventurin, smaragd; Torok csakra: akvamarin, napkő, türkiz, topáz; Harmadik szem csakra: ametiszt, azurit, topáz; Korona csakra: hegyikristály, arany, rózsakvarc. A hegyikristály mint igazi "energiakristály" - hatalmának kulcsa tisztasága és egyszerűsége - mindegyik csakrába helyezhető.

Érdemes még kísérletezgetni a színekkel, bizonyos lelki állapotok előidézésére. Én pl. szívesen használom a világoskéket, ha felfrissülésre vágyom. (Elképzelem, amint ez a szín körülvesz, majd keresztüláramlik a bőrömön, és bennem él.)

Még valami általánosan a gyakorlatokhoz kapcsolódóan:
soha ne feledd, hogy semmit se fogadj el 100%-osan mástól, próbáld ki, fedezd fel, tedd hozzá egyéni elképzeléseidet, "szabd magadra", de soha ne hagyd, hogy rádtelepedjenek az előírások! Engedd, hogy a játékos-ösztönlény előbújjon belőled, kösd a képzelet szárnyait magadra és meglásd csodás messzeségekbe repít téged :)

Nyomtatható verzió

Kapcsolat Igazi Beavatás Útja Angyalforrás Angyalszív Egész-Ség-Ház Kalandtúra