Főoldal Hírek Fórum Eseménynaptár Honlaptérkép Belépés
Főoldal > Transzcendens kísérletek > Fórum > Kérdések-válaszok
A topik olvasásra nyitott. Ha hozzá szeretne szólni, kérem jelentkezzen be, illetve ha még nem tette meg, regisztrálja magát.

Felmerült az igény arra, hogy a meditációkkal, illetve az azokhoz kapcsolódó tapasztalatokról kérdésekre válaszoljunk, amelyeket magánban, de akár itt is fel lehet tenni.
Egyenes időrend
1 ¤ 2 ¤ 3 ¤ 4 ¤ 5 ¤ 6 ¤ 7 ¤ KÖVETKEZŐ
2013.07.08 21:16:28
 
#127 ÚJ!
Sziasztok!

Ha Libragi megerősíti segítségkérő szándékát itt a honlapon, amelyet magánban juttatott el hozzám, akkor már pénteken. Ha ezt nem teszi meg, akkor még várni kell, mert a jövő héten nem leszünk itthon, és úgy nem szeretnék belekezdeni, hogy rögtön szünetelünk.

Hamarosan nyitok egy linket, ahol a soul segítségnyújtási lehetőségeiről írok majd. Szeretnék egy kicsit kilépni kereteink közül, ezért elképzelhető, hogy hamarosan a facebook-on is megjelennénk. /Ezen azért még gondolkodom :-)/

Mindenképpen lesznek tehát változások, amelyekről természetesen tájékoztatni foglak benneteket. Ha esetleg valakinek sürgős gondja akadna, írjatok, megpróbálunk előremozdító erőként megjelenni.

Addig is mindenkinek további szép nyarat kívánok, sok pihenéssel!

Barátsággal: Archeon
2013.06.26 06:51:02
 
#126 ÚJ!
Üdv!

Előreláthatóan mikor lesz újra kezdve a meditáció sorozat?
2013.06.09 07:28:42
 
#125 ÚJ!
Üdvözletem!
En is bejarok a portalra akar heti szinten is.
Beszelgetni a skypen es az angyalszarny chaten szoktam,ha van ertelmes otlet,altalaban esti orakban.
Jelenleg befektetoi korrel ismerkedunk egy feltalalo gepezetevel.
Ez az eromu arra kepes,hogy a légkör elektromos feszultseget valtoaramma valtoztassa es igy kepes akar egy haztartas elektromos aram szukseglelet is biztositani 24 oraban.
Jelenleg arra kertem a Nyiregyhazan elo feltalalot,hogy kuldje el a prototipus terveit,hogy egy villamosmernok is tanulmanyozhassa,majd a testver is velemenyezhesse,hogy ebbol letre lehet-e hozni olyan eromuvet ami kepes akar 10KW/ora 2 A valtoaramot letrehozni.
Ami a felelem kerdeskoret illeti az emberiseg egy hatalmas fékje korlatja lenne ez.
A pszichologiaban es kinezologiaban tobbfele technika letezik a felelmek normalis szinten tartasara.
Erre a teruletre en kevesbe fokuszalom figyelmem,en inkabb az energetika vilagara oszpontositok mostansag.
Baratsaggal:Ferenc
2013.06.08 23:31:41
Válasz #123 megjegyzésre
#124 ÚJ!
Szia HajduM!

Mostanában én semvoltam, de már többször visszatértem :-) Legutóbb ma :-)

lehet sorozat. A fejlődésben némi zűrök támadtak, ezért kértem segítséget. Ami azt illeti, vannak még sötét foltok, de alakul ez alakul.. Többet az információ személyes volta miatt nem mondhatok.

Egyenlőre várnék még egy-két hetet azzal, hogy újra indítsuk a kísérleteket. De ha addig is valakinek van kedve beszélgetni, hozzászólni, tregye meg :-)

Mostantól igyekszek gyorsan válaszolni.

Üdv.: Archeon
2013.06.07 06:36:47
 
#123 ÚJ!
Üdv néktek!


A félelem oldó meditáció, sorozat? Tehát mindenki alanya lesz majd, vagy egyedi megmozdulás volt?

Azért kérdezem, mert ez engem is érdekelne, tehát jelentkeznék alanynak, ha még lesz rá lehetőség!
2012.12.25 20:00:41
 
#122 ÚJ!
Üdvözletem!
Én is szeretnek Áldott karácsonyt es boldogabb uj evet kivanni mindenkinek aki idelatogat a portalra!
Hoztam a tarsolyomban a kovetkezot:az emberi psziche tortenelmenek uj fejezete a pszichohistoria vilaga.
Tamassal ertek egyet aki kifejti lentebb,hogy az emberiseg tudati fejlodese kette valik.
Ez bizony mar megtortent de folyamatos tovabbra is.
Vannak akik irjak az ember fizikai vilaganak tortenelmet,es vannak akik elik....
Csak rajtunk all,hova tagozodunk ebben a sorsszerusegben.
Az ilyen vilagvege hangulat es energia generalasa nagy segitseg donteseinkben!
Az ember tanulni jar a fizikai vilagokba.
Az en vágyam es kérésem,hogy meg sokaig legyen igy!
Baratsaggal:Ferenc
2012.12.25 14:06:22
 
#121 ÚJ!
Sziasztok!

Szerintem amit írsz, tökéletesen igaz. De van egy bökkenő, mégpedig az, hogy mindig is így volt. Azaz "amióta világ a világ, ember az ember, asszony az asszony, és amióta az Alfa Centauri kis zöld lényei is kis zöld lények az Alfa Centauriról," mindig is a gondolatok megvalósulását éltük meg. Az is teljesen szokványos, hogy az emberek azt a kort, amelyben éltek abszolút különlegesnek vélték. Úgy gondolták, hamarosan nagy változások kezdődnek, de valójában sem a változás irányát, sem annak módját nem ismerték. Most is sötétben tapogatózunk. Talán az egyetlen különbség az emberi kapcsolatok határainak eltűnése a médiák, és az internet által. Így a "mágikus" nézetek immár akadálytalanul eljutnak mindenkihez, kérdés az, hogy ez milyen hatást vált ki az egyénben.

Bergier azt mondja a "Mágusok hajnala" című könyvében, hogy a "következő forradalom lélektani lesz". Én azt látom, hogy azt emberek öntudatra ébrednek, már nem lehet őket üres ígéretekkel félrevezetni, hisznek a demokráciában, és a szólásszabadságban. Éppen ezért kivitelezhetetlennek tartok bármiféle nyitott, vagy titkosan működő diktatúrát, mert előbb-utóbb minden hatalomért szőtt összeesküvés kiderül.

És mi van az emberek fejében? Szerintem az emberiség kettéválása megkezdődött. Előbb utóbb már nem egy faj leszünk. Ahogy Tamás mondja, lesznek olyanok akik a szellemi célok, és megismerések felé indulnak el, és ez előbb utóbb feléleszti képességeiket. Mások a "biztonságos" tudatlanságban maradnak, a materializmus gyámsága alatt. Az előbbiek hamarosan elégedetlenek lesznek azzal, ahogyan utóbbiak a világot irányítják. Tehát valamikor, a távoli jövőben lesz egy konfliktus helyzet, amely akár háborúhoz is vezethet. Azonban ez nagyon távoli jövő.

Sokakat érdekel a mostani 2012-es mizéria. Meg kell mondanom érdekes az emberi psziché etekintetben is. Amikor még a 2012.12.21.-ei dátum viszonylag távoli jövő volt, úgy 2001-02 tájékán mindenki biztosra vette a világvégét. A legkülönfélébb jóslatokkal álltak elő a legkülönfélébb csoportok, akik - mondjuk ki - általában valamiféle előnyt reméltek a világvégéből, azaz reményeik szerint az mindenkit érinteni fog, kivéve őket. Aztán egyre közeledett a dátum. Tavaly már "hivatalosan tiltakoztak" a maják, hogy ők sosem állítottak semmit a világvégéről. Egyre másra jelentek meg az egyéb ezoterikus közlések arról, hogy itt nem szó szerinti világvégéről, hanem egyfajta "Nagy Változásról" van szó. Úgy tűnik lassan mindenki megértette, hogy a világvége végül is mindenkit hátrányosan érint :-) " Ezután tömeges dimenzióváltásról", nagy változtató energiák megérkezéséről, meg ilyesmikről hablatyoltak. Úgy vélték, 2013-tól aztán majd mindenki megvilágosodik, aki akar.

A mostani időszak fordított hatást váltott ki, az ezoterikus mesegyártókon röhög az egész világ. Ki vesz még ezek után komolyan ilyen közléseket? Nos, én nem. Igaz, valóban "láttam" energiákat érkezni a Földre. Nekem ártani nem használt. Mások remekül érezhették magukat benne. Az is igaz, hogy felfedeztük a Föld nagy energiapontjait, és azok akkor nem működtek. Most viszont igen. Szerintem ezzel stabilizálták a Földet, és megvédtek bennünket egyrészt saját magunk önártó gondolataitól, másrészt a lelkes, mindazonáltal eléggé középszerű szellemvilági lények hát, nem teljesen megfontolt, igaz jó szándékú befolyásának balkövetkezményeitől. :-) /E körbe tartozóknak tartom a "Kryonokat, a Plejádokat, a Szíriusziakat, meg a többi nációt a Fiastyúk csillagképből/.

Van-e tényszerű a mágiát komolyan érintő hatása 2012-nek? Talán. Ha a magam fejlődését nézem, amelynek segítségével most döngetem a gondolatokkal tudatosan teremtő entitássá válás kapuit, nem volt hiábavaló ez az esztendő. Nem tudom megítélni, hogy ez az engem segítő erők, és az én állhatatos munkám érdeme-e, vagy pedig ajándék az égiektől, amit "csak most és csak itt", ebben a korban kaphattam meg. Amit én tudok az isteni kegyelemről - amelyben részem volt - az az, hogy KORTALAN. Csak a szellem szándékától függ. /Ami azt illeti amúgy ha jól emlékszem én 2009-ben tapasztalhattam meg legutoljára./ A mágikus cselekmények szempontjából a mágusok mindig is tudták, hogy azok egy bizonyos nap bizonyos órájában nagyobb hatással jelennek meg a fizikai valóságban, mint máskor. Olyan tapasztalati összefüggésekre tettek szert, amelynek segítségével tudták, hogy például a mágikus eszközöket telehold idején éjfélkor kell megszentelni, hogy egy adott varázslat előállításához melyik bolygó hatását kell felerősíteni, stb. Ha ebből indulok ki, talán azt is mondhatnánk, hogy ez az időszak, esetleg valóban érdekes lehetett a szellemvilági befolyások megjelenésében itt a fizikai síkon. Erre kerestem bizonyítékot a legutóbbi kísérlet alkalmával, 12.21-én 23.00-tól. Hogy ez milyen eredménnyel zárult? A meditációs tapasztalatok között olvashatjátok.

Végül, feltettem egy IGAZI, VALÓDI MÉDIUM által közvetített szellemvilági oktatást, amit itt olvashattok. http://www.soul.hu/transzcendens-cikkek/Szellemvilagi-oktatas-1899-decembereben Minden szava igaz, és ez az, amit bármely kor, bármely embere magának érezhet..

Baráti üdvözlettel: Archeon
2012.12.23 18:22:37
 
#120 ÚJ!
Eloszor is Boldog Karacsonyt Nektek! Es koszonom az itt szerzett tapasztalatokat:)


Az lenne a kerdesem hogy ki hogyan elte meg ezt a bizonyos vilagveget?:)
Ereztetetek e valamit mikozben figyeltetek magatokra?

Amugy en ezt a vilagvege napot teljesen mas aspektusbol vizsgaltam.En azt figyeltem hogy egy tomegszuggesztio hatasara - amit ugy kabe 5 eve igencsak masszivan toltenek erzelmekkel az emberek - ami mintegy bomba egy bizonyos napon fogja magat "aktivalni". Es a "robbanas" kovetkezteben "keletkezett" eroter/energiater megcsapolasa es izlelgetese.Mire is "jo" :)

Biztosra veszem hogy akik erzekelik es ismerik az energiat ereztek azt a massziv burkot/eroteret ami a levegobe volt.Amit egy jo nagy tomeg koncentralt ossze.

Ezt az egeszet ugy forditottam le a sajat nyelvemre hogy igenis lehet vilagvege es midnenki arra fele megy amerre akar.Az utat a fejben allandoan porgo gondolatok hatarozzak meg. Ezert mondjak azt hogy ezzel az esemennyel ami itt volt csak azok erik el es erhetik csak el azt a bizonyos "dimenziougrast" mert a fokuszukat erre a celre rogzitettek.Aki a penzre iranyitja es a kulso emgfelelesre akkor azoknak arra rogzul.Es most amit kozosen genraltunk mintegy hatalmas hajtoeromu a valtoztatas volt a legfobb ok amiert letre hoztuk ezt az illuziot ezert ennek az energianak az a foprogramja ahol a valtozasra valo "hajlamot es figyelmet" erzekel akkor odasiet racsatlakozik es gozerovel segit a megvalositasaban.Es most ez a folyamat megy vegbe az emberek korul igen latvanyosan a gondolatok valosulnak meg.Ezert erdemes azokat a dolgokat a fejben tartani es azon elmelkedni amit elszeretnenk erni es nem azon ami miatt aggodunk vagy elakarunk kerulni.
2012.12.19 10:58:06
Válasz #118 megjegyzésre
#119 ÚJ!
Tamás, köszi amit írtál, nagyon érdekes!:)
...hát, nekem még azt a teljesen korlát nélküli állapotot nem igazán sikerült elérni, elég erős az önkontrollom és emiatt nem igazán tudom - jó értelemben véve - teljesen elveszíteni önmagamat, valamibe beleolvadni....pillanatok még csak-csak, de hogy ebben az állapotban benne maradjak?.. Talán eddig túl komolyan vettem mindent,vagy nagyon akartam valami különlegeset átélni, vagy a félelem attól, hogy totálisan rábízzam magam az ún ismeretlenre és teljesen átvegye felettem az irányítást .. De az tetszik ahogy írod, hogy játszol az energiával, és így mindjárt sokkal könnyedebb az egész:)..viszont szeretném elérni ezt a fajta felszabadultságot, úgyhogy majd sokkal lazábbra veszem és játszom én is egy kicsit...:) üdv, Liliom
2012.12.18 00:15:43
 
#118 ÚJ!
Liliom:)

Ide irnam amit eddig megtapasztaltam en sajat magamon.szoval mikozben rahangolodsz az alapfrekvenciara masneven Egyseg-erzetre akkor ezt csak ugy tudod ha gondolaod aramlasa moge tudsz pillantani es gyakorlasok utan pedig meditalasnal tartosan ott maradni.Ugye mikozben az Egysegben vagyunk ugye nincsenek rank hatassal a gondolataink hiedelmeink.Vagyis nincsenek korlatok korulottunk.Emiatt pontosabban ennek koszonhetoen az Egyseg - alapfrekvenciank - veszi at az iranyitast mivel beleolvadtunk.ezert minden a helyere kerul.Ez lenne az az alapot amibe az emebreknek minden este 20 percet tartozkodnia kene.Nagyon lecsokkenne a betegsegek es a kedelyvaltozasok.
A masik az hogy amikozben ebben az allapotban vagy rengeteg info vesz korul es halad at rajtad.Ami akkor nem jon elo hanem akkor amikor elohivod vagyis erdeklodsz felole olvasol utana stb...Mivel engem az Energetika vitt bele ebbe az egeszbe es ebbe is barangolok ennek koszonhetoen ezert vannak olyan "otleteim" a bennem felmerulo kerdesekre szinte csipobol jon az otlet az elmembe.Tobbszor leellenoriztettem a tapasztalataimat masokkal is hogy jol erzem e azt emit erzem:) .Rengeteget jatszom azzal hogy csak ahogy belem lep a koronan az energia csak figyelem ot hogy mit is csinal.Hova megy mert oda jee akkor ha ezt a "receptorra" gondolok erosen akkor azt a tudatallapotot elotudom idezni:)
2012.11.27 20:53:46
 
#117 ÚJ!
Sziasztok!

Hát, eljött az ideje, hogy leírjak pár dolgot a "mátrix" energiáról. /Nem azért jött el az ideje most, mert fejlettségben elértük a szintet, hanem azért mert most van rá időm :-)

Először is javaslom, hogy olvassátok el - bizonyos értelemben idevág - fő fórum: "Okkult gondolatok" topic 36, 47- es hozzászólását, valamint a "meditációs tapasztalatok" topicban lévő 1277-es hszt.

A következő fejtegetést pedig tekintsétek ezek kiegészítésének.

Korábban egy ismeretterjesztő filmből értesültem a legújabb fizikai- matematikai elméletről, amit így neveznek: HÚR elmélet. Mit jelent ez? Nos, eszerint az elmélet szerint a világegyetem apró kis részecskékből /kvantumok/ áll, amelyek folyamatosan különböző frekvencián rezegnek. Hasonlatosan a gitár húrjaihoz. Ha a gitárt megpendítem, létrejön egy hang. Ha lefogom a megpendített húrt, más hang jön létre, és így tovább. Nos, a kvantumok eltérő rezgése hozza létre a világegyetem sokszínűségét. Ahogyan a gitár húrjai más-más hangot képesek kiadni, úgy, ha a kvantum egy bizonyos módon rezeg, létrejön a Föld, és abban az eltérő rezgések sziklát, fát, állatokat, szerveket hoznak létre. Az ember tudatának teremtő ereje tovább módosítja a rezgéseket, így lesz műanyag, üveg, autó, telefon, CD lejátszó :-)

Ezt a folyamatot Seth a világ folyamatos újrateremtésének nevezi, a kvantumokat pedig EE /elektromágneses/ egységeknek titulálja. Vagyis a fizikai világban nem történik más, minthogy a teremtő intelligencia mozgásba hozza a legkisebb elemi részecskéket. Ezek a részecskék annyira kicsik, hogy nem tekinthetők anyagi részecskének, annál is inkább nem tekinthetők annak, mivel folyamatosan fluktuálnak. Azaz megjelennek a fizikai világegyetemben, majd eltűnnek. /hová tűnnek el, és miért? Nem tudom. Talán ilyenkor kapnak energiát a létezésük megújításához./ Ez a fluktuáció annyira gyorsan történik, hogy a fizikai anyag többé-kevésbé állandónak tűnik. Azonban a fluktuáció mégis tetten érhető, mégpedig abban, hogy a fizikai világban semmi nem tekinthető állandónak. Vagyis idővel az a teremtett anyag, amelyet nem tart össze a tudat állandóan megújuló teremtő ereje, egyszerűen széthullik. Elég ha arra gondoltok, mi történik azzal a házzal, amit az emberek elhagynak.

Hogyan keletkezett a világegyetem, és az abban "húrokként" állandóan rezgő EE egységek? A modern fizika ezt egy újabb elmélettel válaszolja meg: "Membrán elmélet". Túl a világegyetem érzékelhető határain hatalmas, felfoghatatlan méretű Membránok vannak egymás mellett párhuzamosan. Ezek a membránok irdatlan mennyiségű energiával bírnak, és a világegyetem akkor keletkezik, amikor két ilyen "membrán" valahol "összeér". Ha ezt modellezni akarjuk, tegyünk egymáshoz közel két lepedőt rétegesen. /Ehhez kell négy ember, akik a lepedők sarkait úgy fogják meg, hogy azok egymás mellett lapjával lógjanak./ Próbáljuk meg az ujjunkkal a lepedők közepének egy tetszőleges pontját egymás felé közelíteni. Ahol a lepedők összeérnek, két nagyon is ismerős forma keletkezik: Igen, nagyon is ismerős forma. Két csúcsával egymás felé néző kúp, vagy PIRAMIS. Ahol a két piramis csúcsa összeér, olyan energia keletkezik, amely képes létrehozni a fizikai világegyetemet. /Természetesen itt ne emberi léptékben gondolkodjunk. A membránok egymás felé néző kitüremkedései /piramisai/ között elfér az egész általunk ismert világegyetem az összes galaxisával, és csillagával. A mozzanatot, amikor ezek a "piramisok" összeértek ma úgy ismerjük: ŐSROBBANÁS :-)/

Mivel a membránok száma, és mérete végtelen, az univerzumok száma is végtelen. Mi csak azt ismerjük, amelyben létrejöttünk. Annak az intelligenciának a kegyelméből jöttünk létre, aki akkor "keletkezett", amikor a mi két membránunk összeért.

Eljutottam eddig a tapasztalatokban. Nincs tovább, kinyitottam az utolsó ajtót is. Ezen az "ajtón" keresztül ezt az üzenetet hoztam el nektek, és mindenkinek: "Nem tudtok eljutni a membránt alkotó erőkig. De az összekapcsolódásból származó végtelen energiát szabadon használhatjátok."

Világunk addig marad fenn, amíg ez az összekapcsolódás létezik. Az ősi világ civilizációi tudták mindezt. Hatalmas piramisokat építettek, amelyek óriási generátorai a teremtő energiának. Jelképezik ezek az építmények a nagy, csúcsukkal egymás felé néző piramisokat, amelyek felfoghatatlan messzeségben a mai napig fenntartják világunk mozgását. Mi, ezzel az erővel belátásunk szerint teremthetünk magunk körül. Ez a végső megtapasztalható valóság, amelybe eljuthattam.

Mostani meditáció sorozatunkban ezt szeretném veletek érzékeltetni, és segíteni abban, hogy Ti is megtanuljátok használni ezt, mint eszközt. De kérlek vegyétek figyelembe ezt az intelmet: "Az ember gyakran hiszi azt, hogy döntési helyzetben van. Még gyakrabban azt képzeli, hogy döntési helyzetben van. De a valóság az, hogy ez a döntési helyzet a _fejlődés egy bizonyos fokán adatik csak meg._ Rengeteg eszközt kap az ember, amivel élhet. És ezek között ott van a génmódosítás lehetősége. Egy idő után az ember "szobrászkodhat" a saját testével, belátása szerint. Szellemi úton is lehet génállományt módosítani, igen. Azt gondolnám, hogy más ember génállományának módosítása azonban csak nagyon korlátozottan valósítható meg. Nem menthetek meg a világ számára senkit. Csak önmagát menteti meg, mégpedig azáltal, hogy változtat, hogy megvalósítja saját fejlődési útját. Nem elég szimplán csak leélni egy életet. Építeni, és változtatni kell. Dombi Feri bácsi ezt mondta egyszer: A bűnöket nem lehet a kereszt alá vinni, mint az aprófát. Tenni kell a megbocsátásért." Ha ez sikerül, a korlátok leomlanak, és lesz lehetőség a genom módosítására a _szellem_ és nem az _egó_ belátása szerint."

Ez az információ mély, belső érzéseket kelthet. Ha szabad azt mondani: Megremegteti az ember legbelsőbb valóságát. Ha valakinek ez esetleg kellemetlen, ne vegyen részt az elkövetkező meditációkban. Nagyon messze juthat, amely minden eddig ismert kapaszkodót szétporlaszt. Félve írtam le magam is, és bár semmi olyat nem tartalmaz amelynek ne lehetne utána nézni, a részletek eme összekapcsolása mégis újszerű nézetet tár elénk, amely megváltoztatja az ember világról alkotott képét. Ha ezt a képet alkalmazod, olyan felelősséget teszel a saját válladra, amelynek elviselése nagy erőt, és erkölcsi tartást igényel. Bízom az igazságot tiszta szívvel, és szándékkal kereső emberi tudatban, amellyel világotokat szebbé akarjátok teremteni. Íme egy eszköz, használjátok bölcsen!

Barátsággal: Archeon
2012.11.22 23:09:26
 
#116 ÚJ!
Szia Tamás!

Mostanában gyakran eszembe jutottál, én is örülök, hogy jelentkeztél :-)
Kifejtem ezt a kérdést, mert nagyon érdekes. Illetve persze annyira tudom kifejteni, amennyi ismeretem van róla.

Baráti üdvözlettel: Archeon
2012.11.22 06:58:28
 
#115 ÚJ!
Orulok hogy van egy kis mozgas ismet:)))
2012.11.22 06:57:44
 
#114 ÚJ!
Sziasztok!

Archeon mondanal egy kicsit tobbet nekem errol a Matrixos dologrol?

En egy jo harom hete foglalkozom ugy igazan kozelrol - tapasztalati szinten - a Matrix " tudatallapttal".
Gyogyitani lehet vele magadat es masokat .
Meditalni lehet vele.
Kepes vagy magadnak "stimulalni" az agyhullamaidat alfatol - deltaig.
Es marha gyorsan feltoltodsz tole.
Amit meg eszre vettem vele kapcsolatban az hogy sokkal jobban finomodik az ember sokat van benne tobbszor csatlakozik hozza.
Es meg valami ezt mindenki megtudja csinalni hiszen ez egy psziche/elme technika.
2012.08.02 09:59:01
 
#113 ÚJ!
Én benne vagyok az ismétlésbe, és igyekszem 100%-osan jelen lenni
2012.08.02 07:09:00
 
#112 ÚJ!
Sziasztok!
Egy kerdes:lesz penteken ismetlo energetikai kezeles?
Egy hettel ezelotti felemasan sikerult...
Baratsaggal:Ferenc
2012.07.30 13:34:53
Válasz #110 megjegyzésre
#111 ÚJ!
Az alábbi négy bejegyzés az utóbbi időszak kérdéseire adott válasz. Remélem mindenki talál benne hasznos információkat.
Archeon
2012.07.30 13:28:51
 
#110 ÚJ!
"Valamit meg en nem ertek.
Egy laza relax esetlegesen -gyogyito-celu gyakorlat sokkal konyebb szerintem,mint egy kemeny Atlantiszi gyakorlat.
Arra altalaban en nem is szoktam jelentkezni,hisz ahhoz esetemben fel kellene nolni.
Archeon mi errol a velemenyed?
Az ember sokfele vitathatatlan,enje donti el mi az amire eppen szuksege van.
Lehetseges az,hogy az egyszeru annyira az,hogy azert nem megy?
Mig a -nehez- erdekessege miatt vonzobb?"

Ferenc kérdezte ezt, az egyik fórumon.

Nehéz megválaszolni, tuti, ebben a témában nincs..Néhány lehetőséget tudok csak írni, amely megfontolásra érdemes.

Az ember születésével bizonyos feladatokat vállal. Ezek a feladatok nem csak a fizikai szintre vonatkoznak, hanem a szellemi szintekre is. Az emberek nem azonos képességgel, indíttatással, motivációval születnek. Szeretném a saját példámon keresztül megvilágítani ezt a tényt.

Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy szükségem lenne reinkarnációs utazásra. Valahogy úgy éreztem, hogy ez kell nekem. Amikor aztán sikerült valakivel találkoznom, aki ezt képes volt kivitelezni, nagyon megörültem. Kértem, hogy csináljuk meg. Ő tanácsot kért az égiektől, akik azt "mondták", meg kell csinálnia. Nem hogy "hozzájárulnak" ehhez, hanem szinte kötelező érvényűen segítenie kell nekem ebben! Ami érdekes volt, hogy általában soha nem engedélyeztek neki ilyen utaztatást, mert az a psziché összetörésével járt volna, nálam viszont ez a tudás FELTÉTEL volt a továbblépésre.

A meditációk éppen így zajlanak. Akinek szükséges, mert a továbblépéshez ez út vezet, az KÉSZTETÉST érez arra, hogy jelentkezzen. Általában aki késztetést érez, és részt vesz, annak jelentős tapasztalatai vannak, amelyek az egó szintjén is megjelennek. Akinek azonban ez nem szükséges, az elalszik, zavaró hatások lépnek fel, a psziché védelmi vonalai aktivizálódnak.

Nem tudom megmondani, hogy ez "jó", vagy "rossz". Én a kemény okkult vonalat képviselem, sokszor az ép elmét kockára tevő tapasztalatkereséssel. Nem mindenki ilyen. Másnál a relaxációs, elmélyüléssel járó meditációk célravezetőbbek. Én hajlamos vagyok ugrálni, türelmetlenkedni, és valamit annak ellenére megvizsgálni, hogy információk szólnak ellene. Ebben a közegben a felsőbb énem Berniéhez hasonlít a legjobban, ez tagadhatatlan. Az utóbbi években már azért jóval inkább lelassítottam, és közös meditációkat kockázatos témában nem szervezek. Azokban a meditációkban amelyeken mások is részt vesznek, teljesen másként viszonyulok a témákhoz, mert ilyenkor úgy tudok a leginkább segítségére lenni valakinek, hogy az ő jelképrendszerét igyekszem átvenni. Az utóbbi egy-két évben találkoztam olyanokkal, akiknek az Atlantiszról szóló tapasztalat életük meghatározó élménye lehet, a fejlődés új távlataival. Ez nem általános dolog, én pedig előre senkiről nem tudom, de nem is akarom megmondani, hogy hol találja meg végül azt, amit keres.

Baráti üdvözlettel: Archeon
2012.07.30 13:07:40
Válasz #108 megjegyzésre
#109 ÚJ!
Sziasztok!

"Nem megbántani szerettelek volna téged/titeket. Csak leírtam, hogy bennem mik azok a dolgok, melyek zajlanak. Egyelőre megfigyelőként vennék részt a további más jellegű meditációkban, nyilván számomra is kell megtapasztalásokat gyűjteni, mert ilyen téren nem igen vannak még. A szellemvilággal kapcsolatosan sincsenek átfogó ismereteim, csak ezt az egész dolgot nem tudom hova tenni, ezt a felső énest, hogy nem kell jelen lennem és mégis érzékelitek a felső énem..., ez nekem kicsit így most magas. Nem megvádolni szerettelek volna téged/titeket, csak leírtam, hogy elbizonytalanodtam kicsit és megindokoltam, hogy miért is."

Ez a kérdés nagyon is fontos, és reményeim szerint sikerül legjobb tudásom szerint megválaszolni. Emiatt sajnos már nem egy fórumozót veszítettünk el.

Ahogy korábban is mondtam, én az emberi tudatot úgy fogom fel, hogy az nem csak egy szegmensben tud érzékelni, és működni. A tudat rendkívül flexibilis, sokrétű, összetett. A legjobb hasonlat amely ezzel foglalkozik a tudatot a fény spektrumaihoz hasonlítja. Eszerint az infravörös tartomány megfelel az ember tudat alatti régiójának, a fizikai szinten használt tudatosság a látható fény hullámtartományával analóg, míg az ultraviola fénytartomány a tudatfeletti végtelen régiójához hasonlatos.

Arról gondolom nincs vita közöttünk, hogy a tudat alatti mekkora befolyással bír az emberre. Kurt Tepperwein neves német hipnoterapeuta tanítványaival végezte el a következő kísérletet. Találomra kiválasztott járókelőket kezdtek el követni, és gondolatban utasításokat közöltek velük. Például álljon meg egy kirakatnál, nézze meg, vegyen fagylaltot, forduljon be egy sarkon, stb. Később ezeket a járókelőket megállították, és megkérdezték tőlük, mit éreztek, miért álltak meg a kirakat előtt, miért vettek fagylaltot, stb. Természetesen mindegyik azt mondta, hogy Ő akarta mindezt megtenni, és semmiféle hatást nem fogadott el, még akkor sem, amikor elmondták nekik hogyan zajlott a kísérlet. Ezen kívül számtalan lehetőség van a tudatalatti manipulálására, amelyet aztán a másik fél a saját gondolataként, minden ellenőrzés, és kételkedés nélkül a sajátjaként fogad el! Máris itt az első bizonyíték arra, hogy érnek minket olyan hatások, amelyekről nem tudunk, nem is tudatosulnak, ellenben akár az életünket is meghatározhatják. Éppen ezért kell óvatosan bánni a gondolatokkal, és érzésekkel. Bizony, ha ezzel foglalkozik valaki, hamar kiderülnek olyan késztetések, és információk, amelyek nem az ember sajátjai. . Berni, Te is észrevettél ilyen hatásokat :-)

És akkor még a tudat feletti régióról nem is beszéltünk. Beszél viszont Seth, aki a folyamatot az alábbiak szerint írja le. /Nem szó szerinti idézet, Tamás, ha lehet majd egészítsd ki/ "Hirtelen elfoghat a vágy, hogy egy tengerparton legyél. Ekkor a tudat az áhított tengerparton létre hoz egy pszeudo- energia formát, amely ténylegesen azonnal megjelenik ott. Ezután az ember tudatosan is információt szerezhet arról, amit a pszeudo-energia forma a tengerparton érzékel. Ekkor hirtelen sós levegő illatát lehet például érezni a szobában..." /nem véletlenül írtam le, hogy illatot érezhetsz &61514;/De ugyan ebben a könyvben részletesen beszámol Seth az általa legjobbnak gondolt tudat szint felosztásról, ez kitűnő alap a tájékozódásra, javaslom az elolvasását.

Alapjában véve tehát egy vágy, egy késztetés létrehoz energiaformákat, amelyek az emberhez köthetőek, és amelyek mások számára érzékelhetőek, ha azok eléggé érzékenyek erre. Az energiatestek érzékelései azonban nem kell, hogy feltétlenül az egó szempontjából tudatossá váljanak. Erről is beszél Seth, aki szerint azonban ezek az élmények lassan egymásra rakódnak, és végül olyan változásokat indítanak el a pszichében, amely mindinkább fokozza az érzékenységet. Vagyis igaz a mondás: Higgy, és tedd, a végén mindent megértesz!

De a dolog még mindig nem ennyire egyszerű. Találkoztam egyszer egy olyan lánnyal, aki a fizikai szinten meglehetősen visszafogott szexuális életet élt. Viszont - úgymond - a nagy énje, egyáltalán nem volt tartózkodó, és visszafogott! Valahányszor éreztem a szellemi kivetítését, és tudtam, hogy ő az, hát bizony néha nem volt egyszerű a meditáció. Erről persze a meditáció után alig tudatosult benne valami, és ha mégis, akkor nem fogadta el a tapasztalatokat. Ez köthető az önismeret hiányához, a túlzott eszkétizmushoz. Mivel a psziché mindig egyensúlyra törekszik, végül mindig megkeresi azokat a tapasztalatokat, amelyekre szükség van.

Volt egy másik eset is. Valaki jelentkezett, hogy nézzem meg milyennek látom, küldött fényképeket, miegyéb. Leírtam neki, de még mielőtt válaszolt volna, tanácsot kértem Rise-től, aki szintén alapítója ennek a honlapnak. Rise azt írta, hogy ő is így látja, de mellé megjegyezte, hogy ezeket az infókat nem fogja elfogadni az, akinek írtam. Így is történt. Ez persze nem azt jelenti, hogy tévedhetetlen lennék, hogy néha valamilyen információt ne néznék el, ne értelmeznék rosszul. Egyszerűen csak azt akartam leírni a fenti példákkal, hogy lehetséges az, hogy az ember egy szándék hatására a fizikai tudatán kívül eső tartományokban megjelenik, és ott érzékelhető. Hogy ez igaz-e, azt viszont csak az idő dönti el, amely az ilyen hatásokat végül lassan, de biztosan beépíti a pszichébe. Más kérdés, hogy ez a hatás, és beépülés nem mindig úgy következik be, ahogyan azt az ember elvárná.. :-)

Baráti üdvözlettel. Archeon
2012.07.30 12:23:16
 
#107 ÚJ!
Sziasztok!

HajduM, elolvastam az írást, és igen értékesnek tartom. A mágia, a keleti bölcseletek is arra hívnak, hogy ismerjük meg magunkat, és ezeket az én-eket győzzük le! Szívesebben nevezem ezeket gondolatmintáknak, amelyek valóban a fizikai élethez köthetők, nem démonoik, mert a démonokat amelyeket én ismerek, ez nem érdekli.

Barátsággal. Archeon

Nyomtatható verzió

Kapcsolat Igazi Beavatás Útja Angyalforrás Angyalszív Egész-Ség-Ház Kalandtúra