Főoldal Hírek Fórum Eseménynaptár Honlaptérkép Belépés
Főoldal > Fórum > Kérések és vélemények a honlappal kapcsolatban
A topik olvasásra nyitott. Ha hozzá szeretne szólni, kérem jelentkezzen be, illetve ha még nem tette meg, regisztrálja magát.

Kérlek titeket ide írjátok le kéréseiteket, véleményeteket a megújult honlappal és a további fejlesztésekkel kapcsolatban!
Egyenes időrend
1 ¤ 2 ¤ 3 ¤ 4 ¤ KÖVETKEZŐ
2014.02.13 21:32:37
 
#78 ÚJ!
Sziasztok!

Ezekhez én nem értek, de majd Rise-nek továbbítom, mit szól hozzá. A közeljövőben átalakulásra ne számítsatok, mert elég sok dolga van mostanában. Nekem meg igazából az számít, hogy valahol kitombolhassam spirituális szenvedélyem :-)

Barátsággal: Artcheon
2014.02.12 21:45:17
 
#77 ÚJ!
Jó ötletnek gondolom a blog-szerű rendszert...

De az ennek a struktúrának a teljes kihelyettesítését kívánja. Azt hiszem, hogy a Drupal, vagy a Joomla biztosít ilyen ingyenes rendszereket, nagy kérdés azonban, hogy lehet-e integrálni az új rendszerbe ezt a régit, illetve az oldal tulajdonosai szeretnék-e ezt?

Komoly meló megcsinálni, és azért lássuk be, hogy ahhoz, hogy 5-6-an írjunk, ahhoz azért ez nem szükséges.

Szerintem ezt a jelenlegi rendszert is lehet így használni, csak más logika szerint kellene át rendezni.

Egyébként szerintem bárki írhat külön cikket, egy erre a célra nyitott főtopikban, az altopikok pedig cikkek szerint rendeződnének... Na itt egy ilyen példa: http://hfs-forum.atw.hu/ ez egy meglehetősen inaktív fórumom, de valami ehhez hasonló szerkezetben itt is meg lehetne oldani... Vagy egy ilyen fórummotort használni, ez is ingyenes, és a soul oldalba integrálni valamilyen keretes megoldással...

Egyébként meg kell indítani egy új főtopikot, írásaink címmel pl. és oda mindenki írhat amit akar, és válaszolhat aki akar... Ehhez semmilyen átalakítás nem szükséges...

Alapvető nehézségnek azt gondolom, hogy két főfórum van. Célszerű volna az egész fórumot egy nyitóoldalra tenni, és akkor nem lennének ekkora keveredések, mint most...
2014.02.12 12:34:31
 
#76 ÚJ!
Egyébként rajtam kívül van itt több olyan ember, (de főként te Archeon)aki ebbe az egészbe már rengeteg energiát belerakott. Személy szerint számomra felbecsülhetetlen értekű a segítség amit a fejlődésemben nyújtottatok. Amit adtatok az megsokszorozódott bennem, és már tovább is szoktam adni (a legutolsó segítő meditációmtól érzem azt hogy biztosan bízhatok magamban, eddig féltem magamtól, szóval azt külön köszönöm Nektek). És látom hogy hogyan sokszorozódik az általam kiadott energia másokban, szóval ezek az "apró" dolgok amiket itt tettünk sokkal fontosabbak mint ahogyan azt eddig gondoltuk (legalábbis én ahogyan eddig gondoltam).
Most kérlek benneteket hogy gondoljátok át amiket írtam. Ha átjött az amit írni akartam akkor pontosan tudjátok hogy ez az energia amit már kiadtunk magunkból elég hatalmasra duzzadt ahhoz hogy bármikor tudunk venni belőle annyit hogy időnk legyen ennek a megvalósítására. De csak ha ti is akarjátok.
Szóval szeretnétek?
2014.02.12 12:27:24
 
#75 ÚJ!
Mióta ezt az utat nyíltan vállalom, egyre több segítő jelenik meg életemben. Vannak akik támogatnak, vannak akik segítenek, vannak akik segítséget kérnek, szóval ez a pozitív energiaspirálom egyre tágul. És mivel ezt is szeretném ezért ennek mégnagyobb teret szeretnék engedni hogy még tovább fejlődhessen. Pontosan megfogalmazni FEJLŐDNI AKAROK ÉS MÁSOKAT FEJLESZTENI. Erről szól ez a honlap is. Ennek az energiának én mindenképpen teret fogok engedni és mivel nem ismerek erre nálatok alkalmasabb embereket és mivel azt érzem hogy ti is ezt szeretnétek ezért jó lenne Veletek menni ezen az úton.
A megvalósításra fordítandó pénz és idő miatt ne aggódjatok. Ha ezt ti is szeretnétek, és energiát raktok bele, akkor a világmindenség ezt sokszorosan idedobja. Szóval azt kezdtem el mondani hogy nem tudom erre hogyan lesz időm, de mivel egyébként is ezt akartam tudom hogy lesz.
2014.02.12 12:21:22
 
#74 ÚJ!
Ez később majd kinőheti magát. A már leírtak is nagyon-nagy munkát jelentenének, mind kigondolni, mind megvalósítani.
Ehhez mindannyiunknak hozzá kellene járulnunk munkával. Részemről, mivel GYED után most megyek vissza dolgozni egy kicsit kevesebb időm lesz. Azonban ahogyan egy másik topicban is említettem egy kicsit más hozzáállással kicsit tudatosabban kezdtem építeni a jövőmet. A jelen van, már nincs hatásom rá, csak megélni tudom tetteim következményeit. Viszont már egy éve építek tudatosan egy jövőt, ahol időm nagy részét azzal szeretném tölteni ami Nekem fontos. Számomra fontos és hasznos hogy megoszthatom Veletek a gondolataimat, és hogy ezt meghallgatjátok, értékelitek. Emelett szeretem olvasni a ti gondolataitokat mert mások vagytok mint én és így új kapukat nyittok meg előttem. Általatok fejlődhetek, és eddig is nagyon sokat fejlődtem. Visszatekintve olyan értékeket kaptam tőletek amiket soha senki nem vehet el. Mindenünket elveszthetjük a vagyonunkat, a tudást, a barátainkat, a szeretteinket stb..., de a tudás az a miénk marad. Így ha mindenünket elveszítjük is a tudás megmarad, amiáltal visszaépíthető minden.
Szóval én már régóta tudatosan foglalkozom a gondolattal hogy önmagam fejlesztésével szeretnék foglalkozni, a szerzett tapasztalataimat pedig meg szeretném másokkal osztani, hogy mások is fejlődhessenek. Amit megtanultam és már tudok szeretném másoknak is átadni, amit pedig még nem ki szeretném fejleszteni. Ezt az utat egyre nyíltabban vállalom. Akik régóta ismernek tudják hogy régen pl. a "valóvilágban" senki nem is tudott spirituális fejlődésemről.
2014.02.12 12:06:50
 
#73 ÚJ!
Ezt a blogot szerkeszthetnénk mindannyian. Aztán ha valaki felbukkan, csatlakozik akkor egy-egy témakiírás blogbejegyzésre, regisztráció után ugyanúgy tudna válaszolni-értekezni. Aztán ha több mondandója van, akkor jelzi (vagy mi jelezzük felé, hogy mi lenne ha) és jogosultságot kapna blog-bejegyzést is írni. Az aktívan itt jelenlévő tagoknak mindenképpen alapból adnék ilyen jogot. Én szívesen írnék több cikket, több témában. Szerintem ti is. Így már nemcsak a transzcendens meditációkról szólna az oldal, hanem egy spirituális műhely is lenne, ahogy ezt valaki egyszer már itt megfogalmazta (már nem emlékszem ki, talán Tamás). Merthogy azzá váltunk. A blogbejegyzéseknek lenne egy rendszere, de szerző szerint is rá lehetne keresni.
2014.02.12 11:58:28
 
#72 ÚJ!
Sziasztok!

A világ változik, a kommunikációnk is változik. Anno egy fórum tökéletesen megfelelt megosztani kívánt tudásunk közlésére.
Az utóbbi időben biztosan ti is érzitek, mert többen megemlítettétek hogy ez már nem megfelelő.
Biztosan tudom hogy nemcsak én gondolkodom rajta hogy hogyan kellene megújulnunk.
Mivel ez a gondolat már többünkben megszületett gondoltam felébresztem ezt a topicot hogy ötletelhessünk.
Biztos vagyok benne hogy ha átbeszéljük hogy pontosan hogyan is szeretnénk mi lenne jó, akkor kikristályosodik előttünk az új honlap. Ha pedig megvan a vízió akkor biztosan jön hozzá valaki aki ezt meg is valósítja.

Kezdem én. Egy kicsit olyan mintha mindannyian egy nagy beszélgetést folytatnánk topicról-topicra ugrálva. Szóval ha nem téma szerint hanem időrendben olvasnánk a hozzászólásokat is egy összefüggő egészet adnának ki. Sőt! Igazából úgy érzem így adnak ki egy összefüggő egészet. Ennek az a hátránya hogy ha valaki bizonyos témában keres, akkor óhatatlanul csak töredéket kap.
Hozzászólásaink már-már esszévé nőtték ki magukat. Ez nekem személy szerint nagyon tetszik, mert egy-egy hozzászólás igazi kis gyöngyszem, így én ezt a vonalat tenném előtérbe (úgy is ez törekszik felfelé :)). Viszont fórumként ezeket nehéz visszakeresni. Mit szólnátok valamilyen blog típusú honlaphoz? Ott egy-egy írás egy-egy cikk lenne. Hozzá kapcsolódnak az észrevételek/hozzászólások, és ha valakinek egy-egy kitérő megjegyzése lenne egy hozzászóláshoz, az külön ahhoz a hozzászóláshoz tud hozzászólni, ami alatta jelenne meg.
Itt is lehetne a cikkeket kategorizálni stb...

Szerintem nem véletlen hogy a világban átvették a fórum típusú honlapok helyét ezek a blog típusú honlapok. Kifejlődött :)).

Mi a véleményetek?

Pussz,
e
2009.05.26 16:50:13
 
#71
Szia Bragbol!

Kicsit sok lett a dolgom mostanában, de ez jó :)
Sajnálom, hogy elhanyagolom kicsit a honlapot és benneteket e miatt, ahogy Archeon mondta hamarosan, remélem még idén ez is rendeződik! :)

Ha van kedved vezetni az eseménynaptárt, akkor küldök hozzáférést és leírom, hogy hogyan kell!

Minden jót!
Rise
2009.05.19 21:06:50
 
#70
Hello Bragbol!

Rise valahol elveszett, nekem fogalmam sincs. Mióta Rise nem ír, a jobboldali eseménylista is meglehetősen elavult. Sajnos nekem sincs arra időm, hogy feltöltsem, talán nem is igazán sikerülne /bár asszem van rá jogosultságom/.
Talán majd előbb-utóbb rendeződnek a dolgok.

Üdv.: Archeon
2009.05.15 12:35:38
 
#69
Észrevettem egy furcsaságot!

Van az általános eseménynaptár, t.kísérletek eseménynaptár és a gondolatátvitel eseménynaptár.

Ha belépek a feltöltésre, akkor a tisztító meditációk eseménynaptár van a listán.
Hogy van ez?
2007.04.23 17:38:14
 
#68
Szia Erika!

Ok, semmi gond :)

Minden jót!
Rise
2007.04.23 15:34:15
 
#67
Rise légyszi töröld az egyik hozzászólásomat a med.tap-ból. Most meg mivel ráfrissítettem az oldalra 2x került be :))).
Bocs hogy mindig elszúrok vmit :). Nem értem miért van pedig engem szeretnek a gépek :).
2007.04.15 11:11:56
 
#66
El sem hiszem :)), Köszi Rise, rossz lett volna mégegyszer leírni. Még szerencse hogy szóltam :))).
2007.04.15 06:34:18
 
#65
Szia Erika!

Semmi gond, megtaláltam és beraktam a tapasztalatok közé!
Általában ilyenkor sikerül a programnak még csinálnia egy biztonsági mentést, de azért érdemes a hosszabb hozzászólásokat a saját gépeden megírni, nem közvetlenül a böngészőbe, mert ha a böngésző hal meg, akkor nincs esélyem menteni sem.

A tapasztalatok beírása terén pedig legyetek kérlek türelemmel :)
Szerdáig általában mindenkinek sikerül időt keríteni rá (nekem is :) , de ez nem mindig egyszerű :)

A tapasztalataid egyébként jók voltak, kicsit én is igyekeztem segíteni, a bizalmatlansággal kapcsolatban remélem valaki majd jelez, hogy tiszta legyen :)

Minden jót!
Rise
2007.04.15 00:05:04
 
#64
Rise!

Beírtam egy szép hosszú hozzászólást a meditációs tap. topicba, és mire elküldtem volna kidobott a rendszer és minden törlődött :(((((. Már nincs erőm újraírni ma, talán majd holnap. Lehet hogy a Sors akarta úgy hogy először ti írjatok :)). Legközelebb azért mentek.

Pussz,
e
2006.11.28 01:33:00
 
#63
Tisztelt Szerkeszto!

A mult hetvegen resztvettem egy olyan csodalatos tanfolyamon, ami
ota egy uj software-t kaptam a szemeim moge!!!
Mivel lattam az oldalukon a MerKaBA meditacio leirasat ezert gongoltam orommel osztom meg onokkel is a hirt, hogy vegre itt van az a tanito/emlekezteto ahogy hivja magat, aki tenyleg Drunvalo technikajat tanitja!
Amennyiben On is ugy iteli meg, kerem tegye elerhetove masok
szamara is a tanfolyam elerhetoseget, hisz sokakrol tudok akik mar
evek ota varjak ezt a tanfolyamot es mindezt ily hiteles formaban.
Itt van a link;
http://www.mandala-veda.hu/main/isvara.php?from=tanfolyam_Elet_Viraga
Tisztelettel;
Papp Zoltan
2006.03.24 13:39:30
 
#62
Köszi már megoldódott -MSN- en.

A kellemetlenségért elnézést utólag is

Ramon
2006.03.22 22:26:23
 
#61
Szia Ramon!

Öööö, melyik oldal?

Üdv, Rise.
2006.03.22 20:21:44
 
#60
Kedves Rise!
A jó multkor képet próbáltam feltenni, de nem sikerült, és azóta az oldal fekete alapon sötétszürke betűk nem olvasható, légyszi nézd meg Köszike

Ramon
2006.02.27 20:26:11
 
#59
Kösziiii :) már fenn is vannak :)

pussz Eneth

Nyomtatható verzió

Kapcsolat Igazi Beavatás Útja Angyalforrás Angyalszív Egész-Ség-Ház Kalandtúra