Főoldal Hírek Fórum Eseménynaptár Honlaptérkép Belépés
Főoldal > Fórum > Kéretlen találkozások
A topik olvasásra nyitott. Ha hozzá szeretne szólni, kérem jelentkezzen be, illetve ha még nem tette meg, regisztrálja magát.

Egyenes időrend
2008.12.04 13:45:22
 
#12
Lepke te csak ismételni tudsz, még ha helyesen is írod, vagy van kérdésed is.
2008.12.01 15:39:55
 
#11
"Kéretlen" ?

találkozás -ok :)

yukaza 2008.11.29 11:55:19 10
Látom itt a helyem nekem térben, utazok is, irkálnak nagyszerű ez nekem, még tanulhatok valamit, technológiát is, ha mondanának

vagy ez csak álomvilág számomra. Ismerőseimet meglátogatom gondolatban ez kéretlen de, szerintem így helyes és ismeretlenekhez is elmegyek mi az ismeretlen ez a kérdés? Számomra minden ismerős, mert azzá válik.

SZÁMODRA MINDEN ISMERŐS, MERT AZZÁ VÁLIK :)
2008.11.29 11:55:19
 
#10
Látom itt a helyem nekem térben, utazok is, irkálnak nagyszerű ez nekem, még tanulhatok valamit, technológiát is, ha mondanának vagy ez csak álomvilág számomra. Ismerőseimet meglátogatom gondolatban ez kéretlen de, szerintem így helyes és ismeretlenekhez is elmegyek mi az ismeretlen ez a kérdés? Számomra minden ismerős, mert azzá válik.
2008.11.22 18:16:14
 
#9
Sziasztok!

Ha már Falcon megemlített....

A "kéretlen találkozások" témaköréhez csupán egy gondolatot szeretnék írni.

Falcon valóban írt levelet nekem.
Ezután úgy gondoltam,hogy talán hasznos volna nektek "találkozni" és
tisztázni a félreértéseket.

Nem tudok róla, hogy ennek érdekében tettem-e bármit,
de az biztos,
hogy ha módomban állt volna, akkor meg is tettem volna:)

Röviden:
A "kéretlen találkozások" talán nem is mindíg kéretlenek.

Úgy gondolom,
ha az eddigi találkozásaitok talán nem is voltak a legideálisabbak,
s a kapcsolatotok kicsit fenntartásokkal indult is,
azon Nektek mindíg van módotok változtatni, ha úgy érzitek van miért.

Én nagyon reménykedek:)

Üdv.Lepke
2008.11.22 17:30:58
 
#8
Kedves Archeon!

Valoban, akkor nem tul baratsagos gondolataim votak Veled kapcsolatban. Lepkenek leirtam - de ma este egy maganlevelben leirom Neked is - mert ugy gondolom - igy tisztesseges.
Azon kivul, szeretnek egy ellentmondast feloldani - ami bennem van, Veled kapcsolatban.
Amit erzek - tiszta - vilagos energiak jonnek feloled. Valami vonz is hozzad.
Amit viszont lattam Toled - az meg nem tetszik. De errol maganban fogok irni. Lehet, en ertettem felre valamit ( bar ugy lenne ), mindegy - este eled teszem mi a gondom, aztan majd kozosen kigobozzuk.

A kislany - kisfiu. De ez szerintem nem fontos, tudva, hogy " odaat " nem ennyire egyertelmu a nemek tagozodasa, mint itt a Foldon.

"Vajon van-e néha olyan érzésed, hogy túl sok energia vesz körül, amely mintha lehúzna? Vajon előfordulhat-e, hogy mindez megbetegít néha? "

Errol is irok este, a sok energia korulottem - igaz, de epp hpgy nem betegge tesz, hanem - egyreszt a kornyezetem erzekeli - engem pedig " konzerval" bovebben a levelemben.

En vasarnap du. es hetfon egesz nap szabad vagyok. Ha meg tovabb - alaposabban szeretnel szemlelodni - meghivlak a Szivszentelyembe. Ott en otthon vagyok - vedve vagyok - Teged pedig szeretettel latlak. De elotte letisztazzuk a " felreertesemet"

Este irok hosszu levelet.

Isten aldjon!
2008.11.22 16:28:57
 
#7
Üdv. Falkon!

Egy-két dolog pontosításra szorul, valóban. Az energia-folyam amelyet érzékeltem nem saját magad számára volt félelmet keltő, hanem számomra. Illetve, hát annak a számára, akivel kapcsolatba kerülsz. Lehet, hogy nem túl barátságos gondolataid voltak irányomban :-)

Az, hogy az ego nem mindig tud a szellem kalandozásairól, az természetes. Éppen ezt feszegettem a meditációs tapasztalatokban. Kifelejtettem, hogy érzékeltem egy kislányt.. ezt kár volt kihagyni a leírásból.

Nálam is gyakran előfordul, hogy a körém gyűjtött energiákat, és lényeket, más pontosabban érzékeli nálam. Ez is természetes, hiszen én benne vagyok. Nem úgy az, aki "kívülről" érzékel.

Elképzelhető, hogy én hívtalak be, bár ez részemről nem volt tudatos. Mindez lényegtelen. Remélem tudsz belőle hasznosítani valamit.

Baráti üdvözlettel: Archeon
2008.11.22 10:08:39
 
#6
"Node, mit is érzékeltem, merthogy ez is izgalmas kérdés. Maga az energiafolyam erejében jelentős volt, rendkívül összetettnek tűnt, de ahogy általánosan mondani szokták nem volt valami magas rezgésű fény. Sőt még fénynek is elég jóindulattal nevezhető, inkább egy hatalmas szürke tömegnek tudnám leírni."

Kedves Archeon!

En is csak tapogatozom, meg probalom erteni, hogy most mi van.
Nem gondolom magam taltosnak - ambar, az utobbi idoben sok olyan tortenes - informacio kerul elem, ami arra utal, hogy olyan " taltos - dolgok " tortennek velem, kezdve a gyerekkoromtol visszatero almaimmal, a halalom korulmenyeivel ( egy gyakorlo Taltos szerint - az Taltos beavatas volt )
bovebben itt ;
http://whitefalcon.blog.hu/2008/09/22/4_ik_fejezet_meghaltam_de_visszajottem

Szerinte az a fenycsik, amibe beletolt a nagymamam, az Elet Fajanak a torzse volt.
En meg csak emesztem ezt a dolgot, viszont most, olvasva ezt, amit fentebb ideztem Toled, eszembe jutott valami.
A Taltos - mondakban van egy olyan informacio, hogy a Taltosok - kodben - utaznak, innen jon az a mondas, hogy " kod elottem - kod utannam"

Nem lehet, hogy ez - amit fentebb leirtal ; - kod volt?

Persze, csak talalgatok, egyebkent teljesen tanacstalanul allok az eset elott, ha ilyen " fura " dolog tortenik velem, akar amlomban, akar meditaciomban - arra mindig emlekszem - tisztan, es szinesben.
Erre viszont nem.....
Nem lehet az - hogy Te hivtal magadhoz - hogy " megnezz" ?
Mert en idaig ketszer voltam valakit " megnezni ", de ott - mindket alkalommal - en iranyitottam az esemenyeket, tisztan - es folyamatosan.
Veled kapcsolatban viszont - ilyen " megyek es megnezem" szandekom nem volt, igaz, gondoltam Rad abban az idoben, amikor ez tortent.
De nem koncentraltam, nem fokuszaltam Rad....
Megneztem az internetes " nyomaimat", otthoni ido szerint 23 ; 10 -kor meg a sajat honlapomon kommenteltem, majd a Sasha hegyrol es Sahamballa -rol olvastam..
Szoval, adtal gondolkozni valot - rendesen.....

Szep napot, Isten aldjon!
2008.11.22 01:08:55
 
#5
Elgondolkoztattal Archeon....

Ez nekem tul tomeny egyenlore.....
Emesztem, majd jelentkezem, ha valamire jutottam...
Alapbol ott vagyok elakadva ( es nem igazan tetszik, hogy oszinte legyek ) hogy hogyan vagyok ott valahol - ugy, hogy nem tudok rola.......
A felelem - erzes - mint energia - amely ( erzekelesed szerint ) korul vesz engem, ezzel sem tudok mit kezdeni, hisz pont a felelem erzese all legtavolabb tolem.......
A homok - zold szemu " ize", az meg vegkepp......
Van a Szivcsakramban egy Gyermek - meg Jezus.
De homok - ize, aminek zold szeme van.........?

Szoval, ez igy nekem hirtelen tul sok, nekem ez tul " ezo "

En csinalom a Szivszentely meditaciot, Jezussal utazgatom azz Urben, es ennyi.........

Homok - ize, meg zold szemu.........pff, ebbe beletorik az agyam....

Szep estet!
( hogy jon ki egy Taltosnak a 30 km? Hat ugy - hogy O csinalta. 30 km - esre. Onnan tudja - hogy mekkora....)
2008.11.20 11:36:05
 
#4
Hello!

No igen, a táltosok mindent meg tudnak mérni. De hogy jön ki nekik? Ezt nem tudom. Az viszont igaz, hogy azzal az energiával szemben amellyel engem felkerestél, nem egyszerű védekezni. Még szerencse, hogy alapból a védekezést marhaságnak tartom - kevés kivétellel - mivel a természetes folyamatokban a kommunikáció minden körülmények között folyamatos, mindössze annyi a választás, hogy az ego kizárja-e ebből magát, vagy sem :-)

Kb. 23.20-körül tettem le magam, és alighogy lehunytam a szemem, igen erős energiafolyamot éreztem magam körül. Azt mondanám, hogy félelmet keltő volt, legalábbis az érzés leginkább az emberi félelemhez volt hasonlatos. Természetesen igyekeztem informálódni mi is ez, és akkor érkezett a neved, elég hangsúlyosan. White Falcon. A következő információ, hogy a szándék nem ellenséges, inkább információ-szerzés jellegű. Efféle dolgokat magam is szoktam csinálni, természetesnek tartom, még ha ebben a körben azért egy ilyen kísérletet meg szokás beszélni. Elfogadom azt amit alább írtál, a megkeresés az egod szempontjából nem volt tudatos. /mondjuk én tudom, hogy ha nem is meditáltál, benne voltam a fejedben./

Node, mit is érzékeltem, merthogy ez is izgalmas kérdés. Maga az energiafolyam erejében jelentős volt, rendkívül összetettnek tűnt, de ahogy általánosan mondani szokták nem volt valami magas rezgésű fény. Sőt még fénynek is elég jóindulattal nevezhető, inkább egy hatalmas szürke tömegnek tudnám leírni. Ilyenkor a közeg rezgésének felvételével lehet a leginkább elmerülni egy ilyen enrgiafolyamban, hát ezt tettem, mivel a kíváncsiságot innen érzetem.

Ha egy szóval tudnám jellemezni, ebben a felhőben benne volt minden. A minden szó pontosnak tűnik, de azért elég általános. Megpróbálom ezért részletezni. Volt benne energiaminőség, mindenfajta. Fényes és kevésbé fényes, erős, és kevésbé erős. Volt benne tudás. A zseniális felismerésektől az ostobaságokig minden. Voltak benne eszmék is, sokféle, felemelők, és kevésbé felemelők. Sőt még egy-két lényt is éreztem benne, az egyik például olyan volt, mintha homokból lett volna, zöld szemmel. No, gondoltam, ez aztán nem Falcon, itt tovább kell kutatni, és hát nem egyszerűen, de megtaláltalak végül.

Meglepődtem ismét, mert a szellemedet a "kint" látottakkal és érzettekkel ellentétben kifejezetten emelkedettnek, fényesnek érzékeltem. Itt aztán befejeztem a szemlélődést, mert közben eléggé elfáradtam, és már nem tudtam fenntartani a koncentrációt. Nekem úgy tűnik, sokmindent magadra szedtél eddigi utad során, és nem voltál válogatós. Ezzel egy rendkívül erős energiafolyamot hoztál létre, vagy inkább állítottál össze, amely bizonyos értelemben alá van rendelve neked, de az is biztos, hogy részben irányít is téged. Úgy vélem, ez hosszútávon nem válik hasznodra, de ez csak egy vélemény. Most, ebben a pillanatban elégedett vagy ezzel, hiszen el tudsz általa érni szinte bármit. Csak az nem biztos, hogy az ár, amelyet ezért például az energiafolyamban benne lévő lények, vagy akár az eszmék kérnek, nem lesz-e túl magas. Szinte biztos, hogy ezt az egészet táplálod is, és el is veszel belőle. Kérdés, mennyit adsz hozzá, és mennyit veszel el.

Az ősi mágusok szerint, a szellemi energiák, amelyek az anyagot táplálják az ember szelleméből vonnak el ehhez erőt. Vajon van-e néha olyan érzésed, hogy túl sok energia vesz körül, amely mintha lehúzna? Vajon előfordulhat-e, hogy mindez megbetegít néha? Nem tudok ezekre válaszolni, ezeket neked kell tudnod.

Hát ennyit tudok leírni a találkozásról, remélem hasznodra lehet. Köszi hogy itt voltál, és ha úgy döntesz tovább állsz, jó fejlődést, és tapasztalást kívánok neked.

Baráti üdvözlettel: Archeon
2008.11.18 18:31:19
 
#3
- ))

Nem akartam ide visszajonni, ma megis vegig kattintottam az altalam latogatott oldalakat, es lattam ezt a bejegyzesed.
Kedves Archeon!
Hat ird le, hogy merre jarok - amikor nem jarok sehol -)
Volt mar olyan, hogy atmentem egy gyakorlo Taltos 30 km - es vedelmen, sot, az ajtot is nyitogattam neki, aztan masnap megbeszeltuk, hogy en elmentem - megneztem Ot, O meg erzekelt engem -)
De ird csak le, merre jartam tegnap...... -))
( Sehol, meg csak nem is meditaltam, itteni ido szerint fel egykor zuhantam az agyba -)

Beke
2008.11.18 11:48:37
 
#2
Hali!

Ide kívánkozik, ezért írom ide :-) Bár az Atlantisz című topicon befejeződöttnek tűnik a beszélgetés, úgy tűnik a szélesebb valóságban nem. Tegnap éjjel 23.00-után White Falcon-nal létrejött valamiféle információ csere. Ennek részleteiről akkor számolnék be, ha Falcon ehhez hozzájárul. A találkozást - tudtommal - nem én kezdeményeztem.

Archeon
2006.07.11 16:31:19
 
#1
Sziasztok!

Egyik hajnalban történt - sok mozgalmas hajnalon vagyok túl :-) - életem egy válsággal terhes időszakában. Abban az időben valamit el kellett döntenem, és nem volt talán, vagy átmenet, csak fekete, vagy fehér. Jellemző, hogy azt sem tudtam biztosan melyik döntésem vezet majd a fekete, és melyik a fehér oldalra :-) Így azután jobbára csak tépelődtem, és halogattam ezt a bizonyos döntést.

Azon a hajnalon azonban meglátogatott egy erős aranyfényben játszó alak. Tulajdonképpen csak úgy félálomban érzékeltem, viszont annyira erős volt a jelenség, mintha fizikailag is éreztem volna a jelenlétét. Nem mondhatnám, hogy túlságosan szivélyes lett volna. Inkább egy kis harag, vagy inkább neheztelés villogott a szemében. A leghatározottabb "nesze" jellegű mozdulattal kezembe nyomott egy órát. Megnéztem a számlapját, és ma is emlékszem rá, hogy pontosan négy órát mutatott. Azzal ellépett mellőlem, én pedig hiába akartam elérni, kérdést feltenni, egyszerűen csak eltűnt.

Úgy ugrottam fel az ágyból, mintha megcsípett volna a darázs. Ránéztem a kezemre, de persze nem volt benne az óra :-) Pár hónap múlva egyik hónap 22.-én telefonhívást kaptam. Ez a telefonhívás gyakorlatilag ultimátum volt. Vagyis végleges döntésre kényszerített. Csak később tudatosult bennem, hogy a szélesebb valóságban a számokat általkában egyetlen számra redukálják, mégpedig úgy, hogy addig adják össze a helyi éretékeket, amíg egyetlen számjegyet nem kapunk. 2+2=4. Hát ilyen ez a szélesebb valóság, amelyből mindannyian eredünk :-)

Archeon

Nyomtatható verzió

Kapcsolat Igazi Beavatás Útja Angyalforrás Angyalszív Egész-Ség-Ház Kalandtúra