Főoldal Hírek Fórum Eseménynaptár Honlaptérkép Belépés
Főoldal > Fórum > Médiumi közlések
A topik olvasásra nyitott. Ha hozzá szeretne szólni, kérem jelentkezzen be, illetve ha még nem tette meg, regisztrálja magát.

Ebben a topicban lehet leírni, ha valaki valamilyen szellemvilágból jövő információt ka, és azt másokkal is meg szeretné osztani
Egyenes időrend
2012.01.31 08:14:55
 
#8 ÚJ!
Szia Archeon!

Jó, hogy írtál, így két féle látásmód jut el hozzá. Nem ledorongolás volt a szándékom, hanem figyelemfelhívás arra, hogy mennyire nem adott magáról semmi információt. Eleve nagyon nehéz segíteni valakinek, hiszen nem élünk a bőrébe. Amit elmond arról tudjuk, hogy egy idealizált valami, akkor is idealizált, ha negatív csengésű, ahogyan angyalangyal esetében ez derül ki. Én is voltam megakadva és lelkileg nagyon mélyen, és utólag azt mondom, hogy ha mellém ülnek "sírni" akkor még jobban belenyomnak az állapotomba. Ehelyett egy kicsit meg lettem "rugdosva" és magamhoz tértem. Talán volt bennem harag is velük szemben ezért, de a harag már olyan energia, ami mozgásra késztet, az apátiából kisegít. Nem tudtam mit akarok, de azt tudtam, hogy ezt a mocskos szövegelést nem akarom többet hallgatni. Ha valami végképpen elakadt akkor annak a rendszernek elengedhetetlenül meg kell semmisülnie. A toronynak le kell dőlni, a főnixnek el kell porladni, hogy új élet kezdődhessen el virágozni a romokon, hamvakon.

Ha valaki gödörben van, nem segítek azzal, hogy mellé ugrok. Nem lesz egyedül és onthatja a panaszáradatot, de ott marad ahol addig volt...

Én úgy látom, hogy mindenféle információ a jelenlegi pszichés rendszerének a haldoklását hosszabbítja meg...

Véleményem szerint az egyetlen járható út, hogy elkezdi feltérképezni önmagát, és valóban meditációkkal lehet segíteni, ebben közöttünk Te vagy a legjártasabb, Én csak úgy tudok innen segíteni, hogy egy kis harag-energiát indukálok benne, ami kimozdíthatja az apátiából, de szívesen részt veszek meditációkban is, amik kifejezetten az Ő segítését célozzák...

Szívesen segítek és persze nekem is vannak problémáim... Összehozhatjuk, a kellemest a hasznossal. Egyrészről segítek,másrészről megismerek ilyen irányú technikát is!

Én jelentkezek, egy angyalangyal-t segítő meditációba, ha van ilyen elképzelésed esetleg!
2012.01.31 06:42:47
 
#7 ÚJ!
Sziasztok!

HajduM, én nem hiszem, hogy egy segítséget váró ember efféle ledurungolásra várna. Személyes adatainak, hitének egy nyílt fórumra való beírására semmi szükség! Esetleg a spiritualitással kapcsolatos kérdés érdekes, mert segíteni én például csak közös meditáció alkalmával tudok. Ha ez nem felel meg, akkor írj magánban, Angyalangyal, és küldök egy-két telefonszámot garantált minőségű médiumokkal.

A lejtö aljának van egy nagy előnye, csak felfelé lehet elindulni. :-) Tudom, mert én is voltam ott. Amikor az élet zsákutcába jut, akkor is van kiút. Az ember saját ereje a teremtésre akkor is ott van, ha nem hisz benne.

Baráti üdv.: Archeon
2012.01.30 11:54:41
 
#6 ÚJ!
De hátha ez segít!
http://onkep-teszt.blogspot.com/
Olvasgasd át a blogomat, töltsd le az önképtesztet, és egy nyugodt pillanatodban töltsd ki. Foglalkozz kicsit magaddal, fedezd fel magadat! Ez mindennek az alapja. Nem tudsz tovább lépni, ha nem vagy tisztában saját lényed valóságával!
2012.01.30 11:42:53
 
#5 ÚJ!
Kapni szeretnél? Mit tudsz adni? Azt kaphatod ugyanis amit adni tudsz! Ahogyan Jézus tanít minket: Akinek van, adatik, akinek nincs attól az is elvétetik tőle amije van!

Mit akarsz az életfeladattal, amikor Önmagaddal sem vagy tisztában. Nem gondolod, hogy ezt a káoszt egy életfeladattal megterhelni felesleges volna?
2012.01.30 11:39:55
 
#4 ÚJ!
Szia angyalangyal!

Meglehetősen negatív vagy önmagaddal szemben! Mit vársz másoktól? Ha nem vagy jó semmiben, mire adjunk tanácsot és milyen feladatokat tudnál ellátni?

Mondj magadról valamit. Mennyi idős vagy, milyen nemű, mi a foglalkozásod, mit tanultál, hol dolgozol, milyen iskolákba jártál, az országnak melyik részén élsz? Van-e hobbid, foglalkozol-e spiritualitással, vallásos vagy-e, ha igen milyen vallás iránt érdeklődsz?

Miből gondolod, hogy itt választ kaphatsz a kérdéseidre?

Hogyan adhatnánk tanácsot valakinek, akiről semmit sem tudunk?
2012.01.29 21:54:12
 
#3 ÚJ!
Sziasztok. Én kapni szeretnék üzenetet. mert kilátástalan az életem és szeretnék útbaigazítást. PL: Mi az életfeladataom. És van e képpességem valamire mert úgy érzem semmire nincs képességem. Semmiben nem vagyok jó ugyanis.
Köszi hálásan előre is.
2010.03.03 16:23:12
 
#2
Sziasztok!

Csatlakozom Archeonhoz, ez szerintem is így van!

Minden jót!
Rise
2010.03.02 21:03:50
 
#1
Sziasztok!

Viszonylag hosszú hallgatás után jelentkezem, de ez az időszak is nagyon mozgalmasnak bizonyult. Máris itt az egyik eredmény, amit szeretnék megosztani az olvasókkal. Nemrégiben egy elég nehéz meditáció alkalmával találkoztam egy ragyogó fényes teremtménnyel, - amely teremtmény amúgy némelyik világban elég extrém teremtő hatalommal bír - és ezt az információt adta át.

"Ma a Földön a legkülönfélébb energiák kavarognak. Némelyik segítő szándékú, némelyik nem, de olykor az is előfordul, hogy egyes csoportok által a legjobb akarattal lehívott energia okozza a legnagyobb káoszt. Ezért felül kellene vizsgálnod a nézeteidet a védelemmel kapcsolatban, az információkat pedig erős szűrőn lenne szabad átengedned. Legalább egyfajta "előjelző" védelmet érdemes fenntartani akár a mindennapokban is."

Meg is csináltam. Aki gondolja, fogadja meg a tanácsot. Egyre több lénycsoport akarja a Földet "megmenteni" és ehhez időnként meglehetősen tisztázatlan eredetű energiát használnak.

Baráti üdvözlettel: Archeon

Nyomtatható verzió

Kapcsolat Igazi Beavatás Útja Angyalforrás Angyalszív Egész-Ség-Ház Kalandtúra