Főoldal Hírek Fórum Eseménynaptár Honlaptérkép Belépés
Főoldal > Honlaptérkép
Honlaptérkép
Kapcsolat
Igazi Beavatás Útja
Angyalforrás
Angyalszív Egész-Ség-Ház
Kalandtúra
Belépés és regisztráció
Bejelentkezés
Regisztráció
Keresés minden fórumban
Keresés a tartalmakban
Hírlevélre jelentkezés
Transzcendens kísérletek
Eseménynaptár
Segítség a meditációkhoz
Fórum
Vélemények a világról
Illúzió
Minden olyan okfejtés, ami az illúzióról, mint a 3 dimenziós világ sajátosságáról szól
Imafal
A cél,hogy itt irni lehessen imát az erre járók részére, és bárki aki erre jár beirhasson regisztráció után imat Istennek, vagy a Fiúnak,vagy akiben hisz annak...
Meditációs gyakorlatok kezdőknek
Sziasztok! Ez lesz az a topic, ahová a keddenként megszervezett meditációk tapasztalatait írni lehet. Így elkülönülten lehet majd kezelni a kezdőknek szóló gyakorlatokat, és tapasztalatokat. A meditációkhoz a jelentkezések topic használható. Archeon
Kérdések-válaszok
Felmerült az igény arra, hogy a meditációkkal, illetve az azokhoz kapcsolódó tapasztalatokról kérdésekre válaszoljunk, amelyeket magánban, de akár itt is fel lehet tenni.
Tarot
Néhány szubjektív tapasztalat
A Föld energiapontjai
Meditációs tapasztalatok
Ezt a topikot a közös transzcendens meditációk tapasztalatainak hoztam létre, használjátok egészséggel :))
2018-as meditációk
Szellemi utazás Atlantisz könyvtár
Föld szféra utazás Halak zodiákus jegy
Föld szféra utazás Vízöntő zodiákus jegy
Föld szféra utazás Bak zodiákus jegy
2016, évi meditációk
Meditáció: Lepke kérésére
Tisztító meditáció
Jövő érzékelés 2016-ra
Az emberi psziché ....
Archeon írta: "Ebben a kísérletben tulajdonképpen egymás valóságát igyekszünk tudatosítani. E sorozat keretében vizsgáltuk már HajduM-et, Lepkét, és másokat. A mostani kísérletben én kerülök sorra. A relaxációs gyakorlat után megkísérlem "megnyitni" magam a kísérletezők előtt, és így tapasztalathoz jutnak a belső valóságomat illetően. A gyakorlat bejelentkezéshez kötött! " Archeon
Meditáció az egó mentes állapotról
Rejtélyes hangok nyomában
Egy német kisvárosban egy mindent átható hang hallatszott, látszólag a semmiből. A hang eredetének jártunk utána.
Segítő meditációk
2014-ben végzett segítő meditációk. Ebben a topicban névre szólóan találhatók azok az altopicok, amelyek egy egy adott személyről szólnak.
Archeon
Atlantisz angyalai 2014
A sorozat idén is folytatódik..
Levegő angyala
Nap angyala
2014.01.31.
Harmónia angyala
Kiírás: "Meditáció a Harmónia angyalával Az Atlantiisz angyalai sorozat következő állomása 2014.02.07. 22:00:00 - 22:30:00 A Harmónia angyala a köldök felett néhány centiméterrel elhelyezkedő erőközponthoz kapcsolható. A meditáció alatt az lenne a cél, hogy erre a pontra koncentráljunk, miközben elképzeljük, hogy az entitás ehhez kapcsolódik mondjuk egy energia szállal. Akinek ez a módszer nem tetszik az a koronacsakrán keresztül is befogadhatja a testébe az entitást oly módon, hogy amint érzékeli a jelenlétét, képzeletben a koronacsakrán keresztül lélegez be. A Harmónia angyala idéző szövege: Harmónia angyala legyél ott mindig mindenben! Archeon "
Öröm angyala
2013. évi meditációk
2013.11.14. "találkozás"
Atlantisz Angyalai
Transzcendens meditációk tapasztalatai Atlantisz Angyalaival
Nap angyala meditáció
Víz angyala
Föld angyala meditáció
Mennyei Atya meditáció
Univerzum fénye meditáció
A cím önmagáért beszél, a 2014-ben végrehajtott meditációs kísérletek tapasztalatainak lesz ez a tárháza
Vasárnapi csoportos kezelések
Gondoltam különválasztom a pénteki meditációk kiegészítő, vasárnapi "testvérének" tapasztalatait, hogy kissebb legyen a keveredés és áttekinthetőbbek legyenek a topikok :)
Jövő érzékelés 2014-re
Egyéni meditációs tapasztalatok
Keddi meditációk
Meditáció az ösztönökről
Tisztítás
Archeon javaslatára, önmagunk tisztítása céljából.
"Közlekedés" a szellemvilággal
A "Közlekedés" szó régies kifejezése annak a folyamatnak, amikor egy elhunyt ember szellemétől szeretnénk információt kérni. Lepke lányának /akit itt és most utólagos engedelmével Zina néven nevezek, de ha bejelentkezik természetesen nem kell ezt választania/ egyik nagyon kedves ismerőse tragikus hirtelenséggel elhunyt. Azzal a kéréssel fordult felém - amit ezennel továbbítok nektek - hogy szeretne információkat kérni az elhunyt lélekről a másvilágból. Szeretnék ennek a kérésnek eleget tenni, de arra gondoltam, hasznos lehet, ha ti csatlakoztok ehhez. Ebben a meditációban szellemi utazást teszünk a másvilágba, miközben - lehetőség szerint - Zinát magunkkal visszük. Megkeressük az elhunyt szellemét, és megpróbálunk minél pontosabb képet kapni jelen állapotáról, hogylétéről. Ebből is látszik, hogy ez nem a legegyszerűbb kísérlet, alaposan össze kell szedni magunkat hozzá, és lehet hogy még így is sikertelen lesz a kísérlet. A meditáció a szokásoknak megfelelően egymás megkeresésével kezdődik, majd a közösen megnyitott átjárón keresztül "átlépünk" egy másik valóságba. Ott igyekszünk felvenni a kapcsolatot az elhunyttal, majd visszatérünk a fizikai valóságba. Elképzelhető, hogy hosszabb lesz a gyakorlat a megszokottnál. Mint az a fentiekből egyértelműsíthető volt, a kísérletben való részvétel SZIGORÚAN BEJELENTKEZÉSHEZ KÖTÖTT, saját biztonságotok érdekében!! A továbbiakban minden szükséges információt Zina által igyekszünk átadni, az eredményeket pedig szükség szerint zárt láncon fogjuk megtárgyalni, hacsak Zina hozzá nem járul ahhoz, hogy történetét - nevek és egyértelmű információk nélkül - minden érdeklődő megismerhesse. Barátsággal: Archeon
Átjárók, energiakapuk
Feltérképezünk általunk ismert és nem ismert kapukat az "ismeretlenbe".
Stonehenge
Utazás a Stonehenge-hez 2014.09.12. 22:00:00 2014.09.12. 22:30:00 A Stonehenge a legnagyobb, legkiterjedtebb szellemi átjáró rendszere a ... A Stonehenge a legnagyobb, legkiterjedtebb szellemi átjáró rendszere a Földnek. Ezért ezt fogjuk megvizsgálni. Valószínűleg nem fogunk átutazni egyik kapun sem, de ezt sem zárhatjuk ki. A meditáció szokásos módon relxációval kezdődik, majd csoportos utazással felderítjük a helyet. Elképzelhető, hogy oda is szellemi átjárón fogunk utazni :-)
Jövő érzékelés 2015-re
Meditáció az "én"-ről
A gyakorlat során megfigyeljük, hogyan változik az érzékelés, és éntudat, miközben a fizikai testből indulva szellemi síkon vesszük fel egymással a kapcsolatot. A meditáció során elsősorban magunkra figyelünk, majd amikor a meditáció elmélyült, egymás felé fordítjuk a figyelmet, amely során az egymásról érkező információkat tudatosítjuk.
Csoportos "teremtő" kísérlet
Ebben a meditációban egyesíteni fogjuk akaratunk szerint a teremtő képzeletünk erejét. A gyakorlat rendhagyó módon 22.30-kor kezdődne. Első lépésként relaxáció, elmélyülés, cél, az alfa állapot elérése. Ezután következik a kapcsolat felvétel egymással. Lehet, hogy a koncentrációt más tényezők zavarni fogják, ezért ezúttal valószínűleg védelmet kell majd alkalmazni. Kört hozunk létre, amelybe csak azok vehetnek részt, akik bejelentkeztek. Ezután következik a köztünk lévő tér betöltése a kívántak szerint. Mivel abban maradtunk, hogy első alkalommal ez a kívánt dolog a pénz, hát ez lesz az, amit "teremteni" fogunk. A köztünk lévő teret pénzzel töltjük fel, ehhez az immaginációt fogjuk használni. Ki-ki olyan pénzjegyet képzeljen a körbe, amely elképzelése a legjobban megy neki. Előtte otthon lehet vizualizálni a kívánt bankjegyet. /praktikusan a 20 ezrest :-)/ Amikor a köztünk lévő tér teljesen feltöltődött a bankjegyekkel, a gyakorlat végén mindenki "vigye magával" a részét a fizikai testéhez, és töltse fel vele az auráját. Lehetőleg legyen a gyakorlat során minél teljesebb a koncentráció, az elmélyülés. Ha valaki meditáció közben azt érzi, hogy ez nem helyes, vagy neki ezt nem kéne csinálnia, lépjen ki a gyakorlatból. A manifesztáció bármilyen formában bekövetkezhet. Akár valamiféle nyeremény, akár állás formájában. Az elkövetkező hetekben mindenki figyeljen a spontán adódó pénzkereseti lehetőségeket, és ha belül érzi, hogy MOST, akkor okvetlenül cselekedjen. Mindenkinek jó teremtést kívánok: Archeon
2017. évi meditációk
Eltűnt személy keresése
Mentál test tisztító gyakorlat II
Mentáltest tisztító meditáció
Ebben a kísérletben először is felújítjuk a meditációs összejövetelek soulos hagyományát. Másodsorban pedig Franz Bardon Az igazi kabbala kulcsa című könyvének egyik formuláját használjuk fel arra, hogy a mentális testünket megtisztítsuk, és ezáltal nemkívánatos hatásokat vessünk le a magunkról. A gyakorlat első lépésében megismerkedhettek a formula által előidézett erővel. Ezután, - amennyiben ez számotokra építőleg érződik - engedjétek be mentáltestetekbe, majd erősítsétek fel, és közvetítsétek tovább bárki felé aki felé csak gondoljátok. Reményeim szerint egy nagyon erős erőközpont keletkezik ezáltal, amely számos pozitív hatást gyakorol majd környezetetekre.
Jelentkezések
Itt lehet (javallott :) jelentkezni a csoportos meditációs kísérletekre!
Kérdések, kérések, felvetések
Gondoltam ide jöhetnének az egyéni és a mindenkit érintő kérdések is, itt lehetne felvetni új ötleteket, aztán ha egy téma kinövi a topikot, legfeljebb csinálunk altopikot neki :)
Új vagyok és a tudnivalók kevésnek bizonyultak!
Ha a Tudnivalók menüpont nem nyújtott választ a kérdéseitekre, vagy nem mindre, kérlek ide írjátok kérdéseitek a transzcendens meditációkkal kapcsolatban!
Brandon Bays hanganyag letöltése
Ötletek és kérések új közös meditációkra
Ha valaki szeretne megkeresni egy helyet, kipróbálni egy energiát, vagy ídézést és úgy véli ez közösen lenne a legjobb, mert mást is érdekelhet, ossza meg itt mindenkivel az ötletet! :)
Beszélgetések
Bármire amit itt szeretnétek megbeszélni :)
Üzenőfal
Üzenetek egymásnak és az aktuális meditációkkal kapcsolatban.
Tamás evangéliuma
vegzet.hu archívum
Az alábbi anyagok a vegzet.hu weboldal publikus fórumának egy részletét tartalmazzák, különös tekintettel a transzcendens meditációs kísérletek azon 2 évére amikor a kísérletek ott folytak. Az itt található anyagok jórészt azokat az írásokat tartalmazzák, amelyek fontosak lehetnek a kísérletekhez, történelmi, vagy tudásanyag szempotjából. Amennyiben valaki megtalálja az anyagban hozzászólásait és nem szeretné ha azok a soul.hu -n publikusak lennének, kérem keressen meg ez ügyben az sgsunrise@gmail.com címen, vagy valamelyik másik moderátort.
Atlantisz
Gyermekek
Biztosan ti is sokszor éreztétek már hogy elvesztek a nézetek, vélemények sűrűjében. Nehéz az igazságot megtalálni a másik világról. Az igazságról. Én is néha idealizálok hogy minden szép is jó, de azért tudjuk hogy attól nagyobb mondás még nem született hogy "Ahogy fenn úgy van lenn is". Van azonban egy tiszta forrásunk. Akik még emlékeznek, befolyástól mentesek, és nincsenek korlátaik. Ők a gyerekek. Ebbe a topicba várnám a gyerekek "próféciáit". Azt hiszem ezáltal könnyebben hozzáférünk az igazsághoz.
Az ember pszichikus felépítése
A topik címe csak korlátozottan fejezi ki azt a hatalmas témakört, mely az ember valóságáról szól, mely valóságban az individualitás belső mentális felfogó szerveiről és azok a lét más aspektusaival való összefüggéseiről adnak tájékoztatást. E doktrinális keretet, a non-duális Kashmiri shaivizmus Trika iskolájának szentírásai adják...
Mozdulatlan mozgató
Az ember elementális vágya, hogy megismerje önmagát, a világot amiben él, és felfedezze a vele való kapcsolatát. Fedezzük fel együtt!
Fórumtérkép
Cikkek, érdekességek
Gondolatátvitel
Tudnivalók
Eseménynaptár
Fórum
Üzenőfal
Minden egyébnek :)
Időpontok és jelentkezések
A gondolatátvitel kísérletek tervezett időpontjait találhatjátok meg itt, illetve itt lehet jelentkezni a kísérletekre, "adónak" és "vevőnek" is.
Tippek és tapsztalatok
Ide írhatjátok tippeiteket, illetve beszélhetitek meg az eredményeket.
Kérdések és válaszok a gondolatátvitellel kapcsolatban
Könyvtár
Okkult gondolatok
Tudnivaló a mágikus úttal kapcsolatban
A nagy tudományok útjára vakmerően rálépni nem szabad, de ha valaki tett egy lépést ezen az úton, vagy célba ér, vagy elveszett.
Mágia
Hermetikus mágia, Tabula Smaragdina, tudatos és tudattalan mágikus gyakorlatok.
A karmáról
Egy rövid, gondolatindító összefoglalást olvashattok itt a karmáról, avagy az ok-okozat törvényéről ezoterikus szempontból, ahogy én látom.
Tarot beavatási rendszer
Energiarendszerek
Emberi energiarendszer
Aura, csakrák, leírások, gyakorlatok.
Csakrák
Csakrák leírása, harmonizálása, egyéb összefüggések.
Idézetek
Ajánlott irodalom
Ez a alatt a menüpont alatt találhatjátok azokat a könyveket, folyóiratokat címmel szerzővel és lehetőleg kiadóval, kiadás évével együtt, amelyekről úgy gondoljuk, hogy (kötelezően :) ajánlott olvasmány.
Cikkek
Itt olyan cikkeket olvashattok, amelyek valami módon összefüggenek az oldal tartalmával (remélhetőleg) és sok érdekességet tartalmaznak (legalábbis így hisszük). A cikkek forrását és eredeti szerzőjét mindenhol (feltöltők legyenek szívesek!) igyekszünk jelölni, ahol ha tetszett, minden bizonnyal további hasznos infókat is találhattok.
Fórum
Itt hozhatok létre topikokat a neten talált hasznos forrásanyagok linkjeinek tematikus összegyüjtéséhez.
E-könyvtárak linkjei
Itt találhatjátok azoknak az e-könyvtáraknak a linkjeit, ahol érdekes ezoterikus irodalom (is) található. Ha lehet a keresési feltételeket is írja meg, aki új linket talál, hogy egyértelmű legyen, melyik írásokat ajánljátok a többieknek.
Versek
Versek gyüjtőhelye saját és kedvenc verseiteknek.
Múlt-korok
Merkaba
Pszichológia
Feldmár intézet
A Feldmár Intézet célja, hogy olyan mély kételyekkel fertőződjön meg az olvasó, hogy már ne bírjon hallgatni. Intézetünk nem új dogmák teremtésére és befogadtatására lett kitalálva. Mint a költők évezredek óta, mi is arra használjuk a nyelvet, hogy mutassunk vele elérhetetlen, kimondhatatlan, de valóságos dolgok felé. A Feldmár Intézet honlapjának böngészésekor ajánlott a szkeptikus tudatállapot. Látogatónk legyen felkészülve arra, hogy sorokat, bekezdéseket, oldalakat fog elutasítani abból, amit itt talál. Ez nem baja és hibája sem a Feldmár Intézetnek, sem a látogatónak. A valóság, az igazság senkinek sem tulajdona. Aki a szkeptikus belekérdezéseket dogmatikus állításoknak véli, az orvosságból halálos mérget csinál.
Társadalompszichológia
Feldmár András részletek
Feldmár András előadások
Főoldal
Hírek
Fórum
A Soul szolgálatatásai
Üdvözlet! Az alábbiakban szeretném összegezni azokat a témákat, amelyekben a soul segítségére lehet a felhasználóknak.
Médiumi közlések
Ebben a topicban lehet leírni, ha valaki valamilyen szellemvilágból jövő információt ka, és azt másokkal is meg szeretné osztani
Megmagyarázhatatlan
Kommentár
Azt gondoltam, hogy itt lehetne gondolatokat közzétenni valamilyen eseményről, akár nemcsak ezoterikus összefüggésben. Az önkifejezés gyakorlása később hasznára lehet az embernek. Jó írogatást :-)!
Okkult gondolatok
Arra gondoltam itt lehetne megjeleníteni minden olyan egyéni véleményt a mágiával, ezotériával kapcsolatosan, amelyről azt gondoljátok más számára is hasznos lehet.
Arlok emlékére
Beszélgetések a meditációról
Ezen a topicon egy kis vitaindító után lehetőségetek nyílik arra, hogy elmondjátok gondolataitokat a meditációkról, a tudatállapotokról, és azok változásairól. Jó beszélgetést :-)
Kéretlen találkozások
Meditációs tanfolyam
Karma
Gondolatok, vélemények a karmáról.
Segítségkérések
Ezen a topicon lehet segítséget kérni bármilyen az ezotériát érintő témában, akár nemkívánatos szellemi jelenségektől való megszabadulás, akár gyógyulás érdekében
Kérések és vélemények a honlappal kapcsolatban
Kérlek titeket ide írjátok le kéréseiteket, véleményeteket a megújult honlappal és a további fejlesztésekkel kapcsolatban!
Érdekességek
Design a www.kristalytudat.hu hoz
Sziasztok, itt lehet felvetni és megvitatni az ötleteket. Én nagyon kritikus leszek, de benneteket ez ne bizonytalanítson el :) A végén úgyis valami közös nevező félére jutunk majd :)
Energiabank
Kedves erre járó felebarátom! A reikimesterek mindenkinek kedveskednek,ki úgy érzi megfáradt egy kicsit. A formátum:energiabank. A reiki energiájához bárki hozzájuthat és szabadon felhasználhatja itt. Jelenleg egy szimbólum található a portálon.Arra hangolódva,mellyet a reiki szeretetével töltöttünk fel,bárki meríthet korlátlanul. Légyszi hangolódj rá a szimbólumra,majd tárd ki szíved,és próbálj relax állapotba kerülni. Ekkor bizsergést érezhetsz tenyereidben ujjaid végein. Rásegíthetsz még erre azzal,hogy tenyereidet összedörzsölöd,és ráhelyezed őket szemeidre. Kellemes feltőltődést kívánok neked,felebaráti szeretettel:Deák Ferenc rm
Tervezett forrásanyagok
Ez a topic azoknak a forrásanyagoknak (linkeknek) a számára jött létre, amiknél tisztázni kellene, hogy a szerző, illetve forrás hozzájárul-e a közzétételéhez.
Üzenőfal
A topikmegnevezés szerintem önmagáért beszél ;)
Tisztito meditaciok
Adalek a “Tisztito meditaciok”-hoz Tudva,hogy a viz leven az egyik oselem is, milyen eros es nagy memoriaval bir,es amennyire igenyli ugy tovabbitja is a szeretetet( a japan kiserletek is ezt bizonyitottak), elkezdtuk a Duna egesz vizgyujtojenek a tisztitasat es feltolteset szeretetenergiaval. A forrasokbol lefolyo vizek azutan feltoltik a folyomedreket , a foldeket es elmossak a sok szennyet es fajdalmas szenvedeseket amit az utobbi evszazadban latott es elviselt. A gyakorlatok mar elorehaladott allapotban vannak. Akik reszt akarnak venni ebben az aldasos tevekenysegben, azokat kerem jelentkezzenek az utitervvel elore kijelzett gyakorlatokra . Ha majd befejeztuk a Duna vizgyujtojenek a tisztitasat lessz mit csinaljunk, mert a sok jajszot es segelykerest gondolom ti is haljatok. Szeretettel: Arlok
Témaötletek
Ha szeretnétek új témakört indítani, ami saját fórumot, eseménynaptárt stb. ígényelne, akkor itt jelezzétek!
Műtárgyak, régészet
Ha valakit érdekel a régészet, a kultúra, a művészet és a régészeti leletek (szerintem biztos sokan vagyunk :DDD) itt megmutathatja másoknak kedvenceit. Titkolt, tagadott felfedezések előnyben ;-). Itt jelezhetnénk is egymásnak ha vmelyik témában van vmi új feltárás.
Egyéni módszerek
Az élet folyamatos tanulás, fejlődés egy kiterjedtebb önmagunk felé. Ha már ezt az utat járod, és nem félsz megosztani másokkal a benned rejtező kincseket, kifejlesztettél saját gyakorlatokat, és közkinccsé tennéd tudásod, mások fejlődését is szem előtt tartod, akkor oszd meg velünk kérlek! Persze más tanítók által könyvekben átadott és általad kipróbált módszereket is közzétehetsz, hisz mindenkit a gyakorlás visz tovább. :) A leírásodat érdemes kiegészíteni saját élményeiddel, tapasztalataiddal, általad fontosnak tartott, mások okulására is szánt kiegészítéseiddel!
asztrológia
Beszélgetések az asztrológiáról.
Bragbol fóruma
Itt találhatóak az általam nyitott topikjaim. Ez a főtopik pedig kötetlen, vagy üzenőfal.
ATLANTISZ
Kedves Barátaim! Archeon "Egy látomással kezdődött..." írása évek óta az első olyan megnyilvánulás atlantiszról, amit hellyel közzel tisztának tartok. Ezért a csatornázásért köszönet Archeonnak! Az én élményeimet itt olvashatjátok: http://www.asztralutazas.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=94&Itemid=90 http://www.asztralutazas.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=182&Itemid=90 A kérdésem, s a fórum témája ez: Kinek milyen tapasztalatai vannak ezekkel a korszakokkal kapcsolatban?
Okkult gondolatok
Egyeztetés!?
2009.01.04.i ásványtalálkozón az időpontot egyeztetni a Zrinyi utcai programról nem tudtuk. Kérem az időpont , helyszín közlését elküldeni az email címemre. Szeretettel Békési György
Betegségek
Sziasztok! Az utóbbi időben kezembe került néhány nagyon jó könyv ami a betegségek lelki hátterével (és asztrológiai vonatkozásával) foglalkozik. Ha vkit érdekel vmi gondoltam ebbe a topicba segíthetünk egymásnak kinyomozni a hátteret, hiszen ha már ismerjük az ellenséget könnyebb legyőzni :).
Gyermekek
Ezt a témát azért nyitottam mert úgy érzem hogy olyan tisztán, befolyástól és korlátoktól mentesen senki nem tud úgy tanítani minket mint a gyerekek. Egyre inkább érzem hogy fejlődésemet ők fogják tovább lendíteni. Ők még emlékeznek és tanításaikak nincsenek olyan önző céljai mint sok mai ezoterikus szervezetnek. Szóval ha van egy érdekes storyd akkor azt írd le Nekem.
Üzleti, baráti, intim és asztrál közösségépítésről.
Gyertek el, szívből ajánlom mindenkinek! 2011. április 29-én pénteken újra a Corner Rendezvény központban. Regisztráció: 16:30-tól. Témáink: Aurovill, Damanhur, Findhorn, Sieben Linden, Tamera és Zegg, a cyberközösségek, a Warcraft, a magyar Suska, a Kékfrank, a damanhur-i Credito, a Metherniták, a Menoniták, Osho, a kibucok, a Magtár, a Yotengrit, a Wicca és a Transzhumán. www.comtud.com
Spirituális útkeresések, válságok
Úgy érzem igény mutatkozik arra hogy foglalkozzunk a témával. Várjom ide hát a tapasztalatokat, meglátásokat erről.
Filmajánló
Ha valamilyen film hatással volt Rád, és szeretnéd megosztani a gondolataid vele kapcsolatban itt megteheted.
Pénz
A pénz mint energia.
Eseménynaptár
Honlaptérkép
Belépés

Nyomtatható verzió

Kapcsolat Igazi Beavatás Útja Angyalforrás Angyalszív Egész-Ség-Ház Kalandtúra