Főoldal Hírek Fórum Eseménynaptár Honlaptérkép Belépés
Főoldal > Transzcendens kísérletek
Transzcendens kísérletek
 
Az itt zajló meditációs kísérletek a fizikai érzékeken túli érzékelés fejlesztését és az ezoterikus fejlődés előremozdítását szolgálják. A kísérletek többnyire csoportosak, a kísérletezők távmeditációban, mentális kivetítéssel találkoznak az asztrálsík egy virtuális helyén. 
 
Jelenleg a kísérletek péntekenként 22.00-től kb 22.30-ig, valamint vasárnap 22.00-től kb 22.30-ig tartanak.

A pénteki kísérleteket többnyire Archeon, vagy Rise (én) vezeti, esetleg szabad kísérletek vannak. Vasárnap én végzek csoportos kezelést, első sorban a pénteki kísérletekben való fejlődést támogatandó, másod sorban egyéni kezeléseket szükség (kérés) szerint.

A pénteki kísérletek témájáról az ezzel kapcsolatos almenüpontban tájékozódhattok, valamint a fentiekhez képest az esetleges változásokat is itt jelezzük.

A kísérletek nyitottak, de bejelentkezni illik, illetve egyes esetekben szükséges rájuk.

A téma ötletgazdája és moderátora Archeon, illetve én kisegítek ha kell. Kérdésekkel, kérésekkel, panaszokkal a témával kapcsolatban hozzánk lehet főleg fordulni, bár valószínüleg sok mindenben tudnak segíteni a már régebben kísérletezők is.

FONTOS:
Arra kérek mindenkit aki szeretne csatlakozni, hogy regisztráljon és a Jelentkezések topikban jelezze, hogy részt szeretne venni.
A fórumokba csak bejelentkezés után tudtok írni jelenleg!

Mindenkinek kellemes és hasznos időtöltést kívánok! 
 
Rise 

Nyomtatható verzió

Kapcsolat Igazi Beavatás Útja Angyalforrás Angyalszív Egész-Ség-Ház Kalandtúra