Főoldal Hírek Fórum Eseménynaptár Honlaptérkép Belépés
Főoldal > Fórum > Kommentár
A topik olvasásra nyitott. Ha hozzá szeretne szólni, kérem jelentkezzen be, illetve ha még nem tette meg, regisztrálja magát.

Azt gondoltam, hogy itt lehetne gondolatokat közzétenni valamilyen eseményről, akár nemcsak ezoterikus összefüggésben. Az önkifejezés gyakorlása később hasznára lehet az embernek. Jó írogatást :-)!
Egyenes időrend
1 ¤ 2 ¤ 3 ¤ 4 ¤ 5 ¤ KÖVETKEZŐ
2014.02.12 13:48:22
 
#84 ÚJ!
http://index.hu/tudomany/2014/02/12/agyba_ultetett_csip_segithet_emlekezni/

Az általam látott világ olyan amiben a rabszolgaság csak a spirituálisan fejlett emberek számára kerülhető el. Mások elfogadják a "segítséget".
2014.01.21 10:03:01
 
#83 ÚJ!
Amikor az ember közel van egyébként is a halálhoz már elég nehéz megfélelmlíteni.
http://www.youtube.com/watch?v=98sM14521sk
Szintén idegenes story egy volt CIA-stől.
2014.01.21 09:36:27
 
#82 ÚJ!
Megtaláltam az előző cikkhez tartozó videot is magyar felirattal.
http://www.youtube.com/watch?v=98sM14521sk
2014.01.07 08:59:47
 
#81 ÚJ!
http://index.hu/kulfold/2014/01/07/e.t._szerint_gyokerek_vagyunk/

Valahogy én nem érzem nevetségesnek amit az ex kanadai védelmi miniszter mond, inkább határozattan igaznak tűnik.
2013.12.23 08:58:55
 
#80 ÚJ!
Igértem hogy írok róla, de minek tenném ha már sokan írtak róla sok nézőpontból:

http://blog.tarhely.eu/2009/10/03/az-internetfuggoseg-jelei-gyogymodja/

A nagyobb lányom 5 éves, ha túl sokat néz tv-t, akkor ha kikapcsolom hisztirohamokba tör ki. Bevezettük az este 1 mese rendszert, és semmi gond nincs. (hétvégén lehet kicsit több). Mostanában mutattam egy-két egyszerű játékot neki a számítógépen csak hogy tanulja a számítógép kezelését. Ugyanúgy képes leragadni mint a felnőttek, ha rászólok hogy most már elég ismét hisztirohamokba tör ki. Szóval itt is be kellett vezetnem a max. 1 játékot. A gyerek tökéletesen visszatükrözi mit tesz velünk ez a túl sok inger. Ingerültek, nyugtalanok leszünk. Ha nem is vagyunk függők, de vegyük észre, figyeljük meg hogy bizony bennünk is létrehozza a túl sok gép ezeket a változásokat, csak jobban tudjuk kontrollálni a kitöréseket. Tegyük meg magunknak azt a szívességet hogy időnként teljes csendet teremtünk magunk körül, és adjuk meg környezetünknek az esélyt hogy megismerjen minket. Mit látna belőlem a gyerekem ha egész nap a gép előtt ülnék? Ismerne? Nem. Mit lát belőlem a férjem? Stb... Gondolatainkat nézeteinket a környezetünkben élőkkel is megbeszélhetjük. Akár úgy is hogy a szabadban vagyunk, vagy elmegyünk erre-arrra ahol szintén találkozhatunk ismeretlenekkel. Az internet egy nagyszerű lehetőség nagyon szeretem. De virtuális világunkat használjuk inkább a fizikai világunk teljesebbé tételére, kiegészítésére, de ne helyettesítsük vele. Bizony ha fizikai világunkat lecseréljük a virtuálisra akkor szépen lassan eltűnnek mellőlünk a családtagok, barátok, emberek.
2013.05.15 12:06:33
 
#79 ÚJ!
Sziasztok!

Talán emlékeztek arra, hogy az idénre nagy napkitöréseket találtunk, és hogy ebbe egy kicsit "belenyúltunk".

Vannak eredmények :-)

Íme: www.index.hu/tudomany/2013/05/03/elkeruli_a_foldet_a_napkitores/

Üdv.: Archeon
2013.03.26 05:49:58
 
#78 ÚJ!
VISSZATÉRTEM...
2013.03.04 20:20:32
 
#77 ÚJ!
Sziasztok!
No, a pápaválsztó gyűlés KONKLÁVÉ, nem enklávé :-) bocsánat.
Ar
2013.03.03 22:18:41
 
#76 ÚJ!
Sziasztok!

Néhány gondolat a pápaválasztásról. Annyira gyorsan megy az idő.. Nemrég beszéltünk arról, hogy vajon ki követheti II. János Pál Pápát a trónon, aztán hipp-hopp elszaladt 8 év, és itt a következő enklave. /ha jól írtam/

8 évvel ezelőtt is beszéltünk már egy középkori szerzetesről, aki előre megjósolt 111 pápát olymódon, hogy egy egy jellemző félmondatot írt róluk. Például II. János Pálról azt, hogy Napfogyatkozás. A középkorban ez a kifejezés általában merényletet takart, virágnyelven. Malakiás, ír bencés szerzetes 1148-ban halt meg, később szentté avatták. Nemcsak II János Pálról írt jellemzést, amely telitalálatnak bizonyult. A "Zöld újság cikke szerint Ignis ardens - Égő tőz X. Pius izzó szeretetét jelezte az Oltáriszentség iránt, a Fides depopulata - Elnéptelenedett vallás valószínőleg a világháborúra célzott, amely XV. Benedek egész kormányzását kitöltötte, a Pastor et naute - Pásztor és hajós XXIII. János utazásait jövendölte meg.

Malakias XVI. Benedekről azt írta: "Gloria Olivae" (Az olajfa dicsősége). Régebbi ismereteim szerint ezt úgy értelmezték, hogy XVI. Benedek lesz a Békehozó. Ez az értelmezés nem nagyon találó az elmúlt időszakra. Ám XVI. Benedek a Vatikán kínos ügyei után /Bank gondok, bizalmas íratok kiszivárogtatása, sorozatos pedofil botrányok valamint a hivatali ideje elején tett legalábbis meghökkentő, kellően át nem gondolt nyilatkozatai/ végül is békében távozik, döntése tiszteletet ébreszt, mondhatni megdicsőülten távozik hivatalából. "Az olajfa dicsősége" szerintem elsősorban azt jelenti, hogy olyan embert lát maga előtt a hívő, aki személyes karrierjét, hatalmát háttérbe szorítva az Egyház, és ezzel Krisztus ügyét szolgálva bölcsen cselekedett.


EEmellet talán el is hanyagolható, hogy Malakiás szerint a következő pápa lesz az utolsó. Kivételesen őt meg is nevezi: Petrus Romanus, Római Péter. Vannak akik szerint ez azt jelenti, a következő pápa a Péter nevet veszi fel. Nos ez nem lehetséges, mert íratlan szabály a Bíborosi Kar tagjai közt, miszerint az első pápa egyetlen utódja sem veszi a bátorságot, hogy az egyházalapító I Péter /Szent Péter/ nevével legyen pápa. Mi magyarok talán reménykedhetünk, ezúttal ez nem felvett, hanem tényleges név, és talán Erdő Pétert takarja. Ebben az esetben az utolsó időkben - ha lesznek utolsó idők - magyar pápa ül majd a Szentszéken. Hát nem tudom, ez nem tűnik nagy perspektívának, de az tény, hogy egy magyar pápa ránk irányítaná a világ figyelmet, hogy mást ne mondjak a forint valószínűleg erősödhet :-)

Malakiás jóslata az utolsó általa megjövendölt pápáról: "A Szent Római Egyház utolsó üldöztetése idején II. Római Péter ül a trónon, aki számos megpróbáltatás közepette táplálja a nyájat, s mikor ez is elmúlik, a Hét Domb Városa mindenkorra elpusztul, s a szörnyű Bíró ítéletet mond az embereken." Nos, ez eléggé lehangoló, bár ha képletesen gondolkodunk e sorokon, könnyen lehet, hogy a világ nem, csak az egyház semmisül meg. Remélem ez nem teljesül be.

Maradjunk néhány fontos szó erejéig II. János Pálnál és XVI. Benedeknél MINDKETTEN AZ EGYHÁZ EDDIGI NÉZETEIVEL GYÖKERESEN ELLENTÉTES NYILATKOZATOT TETTEK, bizonyítva, hogy az Egyház is halad a korral. Első lépésként II. János Pál ELISMERTE AZ EVOLÚCIÓT azzal a kitétellel, hogy azt Isten irányította. Erre még legyinthetünk azzal, hogy persze, hiszen annyi a tudományos bizonyíték, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni. /mellesleg az ősmajmokig rendben van, az ember megjelenése azonban az evolúció elméletével nem igazolható./

Aztán jön VI. Benedek, és bejelenti, hogy ELKÉPZELHETŐNEK TARTJA, HOGY ISTEN AZ EMBEREN KÍVÜL MÁS ÉRTELMES LÉNYT IS TEREMTHETETT!! Ez már valami! Meggyőződésem, hogy ilyet az ember nem jelent ki a Katolikus Egyház vezetőjeként csak akkor, ha TUDJA, hogy van ilyen lény, és ezen kívül azt is TUDJA, hogy a találkozás küszöbön áll. Legyünk logikusak: Az Egyház szempontjából óriási bukta, ha hirtelen feltűnnek az Idegenek. Ám ha előre kijelentik, hogy ez lehetséges, tulajdonképpen ezzel biztosítják a fennmaradásukat.! Igaz, mindkét kijelentés úgy született, hogy nem verték azt nagydobra. Egyszerű kis szalagcímek voltak. Milyen furcsa a politika! Ne kelts pánikot, de azért potyogtasd el az igazság morzsáit :-)

Bárhogy legyen is, hamarosan kiderül minden a mi számunkra is..ö.. vagy nem :-)

Barátsággal: Archeon
2013.01.02 16:47:10
 
#75 ÚJ!
Sziasztok!

Még mindig a világvégéről, egy kicsit másként.

Igaz, hogy némileg ironikusan írtam már a vallási csoportok öncélú világvége várásától, és a New Age irányzatok kifacsart tündérmeséiről. Ám a dolog nem ennyire egyszerű. Tamás érintőlegesen írt arról, hogy az emberek maguk idézhetnek elő világvégét pusztán azzal, hogy sokan gondolnak rá. Ez az információ akkor jutott eszembe, amikore a minap egy különösen életszerű álomban találtam magam.

Egy társasággal fociztam, nem ismertem őket. Előreszaladtam, és teljesen "üresen" álltam - ahogy mondani szokták - a kapu előtt. Kiabáltam annak a srácnak, akinél a labda volt. Felnézett, én pedig teljes erőmből ordítottam: "Add már!" De nem adta, hanem megállt, és kicsit felfelé bámult. A labda erőtlenül gurult előre, én meg bosszankodtam de aztán arra néztem, amerre ő. Akkor már tudtam, hogy a világ összes hangja kevés lett volna ahhoz, hogy kizökkentse őt a látvány hatása alól. Valahol nagyon messze hatalmas fényesség mellett kezdett kialakulni az a bizonyos gombafelhő...

A multiverzum egyik alapvető tézise, hogy több, párhuzamos világ létezik,k és hogy az emberek gondolataiban végbemenő események éppen annyira valóságosak, mint azok, amelyek fizikailag is megtörténnek. Seth azt mondja, hogy a gondolataink, vágyaink valóságteremtő erővel bírnak. Azt is mondja, hogy ha egy entitás valamit gondolatiban, ábrándjaiban átél, az éppen olyan hatással van a pszichéjére, mintha a valójában megtörténne. Summa summárum a szellemvilág hasonlóan működik, mint a tudatalatti, és az agyra ez a tudatalatti nagy hatást gyakorol. Tudjuk, hogy megfelelő instrukciók mellett az agy nem képes a gondolatok valóságát megkülönböztetni a fizikai eseményektől. És hogy ez mit jelent a fejlődés szempontjából?

Nos, ismét csak Seth után szabadon. Ez azt jelenti, hogy az emberek gondolkodásában végbemenő eseményt a psziché valóságként élhet meg, és ha ebből a lélek leszűri a maga tanulságait, egyszerűen nincs szükség arra, hogy fizikailag is megtörténjen. A gyilkos ölhet álmában, és akkor nincs szükség arra, hogy fizikailag is megtegye. Mindez csak felismerés kérdése. Azért legyünk őszinték csak az az esemény jut el a fizikai megvalósulásig, amely ehhez ELEGENDŐ ENERGIÁT KAP. Az emberek által megvalósított világvégéhez tehát sok sok ember kitartó hitére, és gondolatára van szükség. Ezzel együtt a "siker" még ezután sem garantált, hiszen az emberi léleknél hatalmasabb entitások még mindig közbeszólhatnak. Valószínűleg ŐK azt teszik, amire Mi, annak idején teljes tudatosságban megkértük őket. Végül is - ha igaz - mindannyian Isten kezében vagyunk :-)

Barátsággal: Archeon
2011.07.19 21:25:37
 
#74 ÚJ!
"A svájci frank május óta ismét rekordot rekordra halmoz az euróval és a dollárral szemben. Az előző rekordsorozat tavaly tavasszal kezdődött és szinte az év végéig tartott.

Az elemzők sokszor kielemezték már az ismétlődő frankrekordok okait. A befektetők menedéket keresnek a nemzetközi pénzügyek újabb és újabb viszontagságai közepette. Hatalmas Svájc kereskedelmi és folyómérleg többlete: mindenki tartozik Svájcnak, vagyis kénytelen svájci frankot vásárolni.

Leállt a devizahitelezés Kelet-Közép-Európában: azóta e hitelek piacán gyakorlatilag csak törlesztés van, vagyis az adósok rendszeresen frankot vesznek, de nincs új hitelfelvevő, aki hazai valutájára váltana svájci frankban jegyzett hitelt. Emlegetik a svájci jegybank nyíltpiaci politikáját is: tavaly tavasszal beszüntette a frankeladást.

Az 1992-es brit fontválság óta ugyan közgazdasági közhely, hogy nincs ma már állami hatóság, hivatal, intézmény, amelynek elegendő pénze lenne szembeszállni a piac diktátumával. Mégis jelzésértékű, hogy a svájci jegybank tavaly tavaszig adott el frankot - a fő irányzatot, valutája felértékelődését megfordítani ugyan nem tudta, de annak kellemetlen deflációs és exportellenes következményeit legalább mérsékelte, amíg tartott a világválság -, azóta viszont a bank döntéshozói úgy érzik: fölösleges beavatkozni.

A drága valuta kétségkívül az export esküdt ellensége - nem tudni, hol tartana a svájci export gyengébb frankárfolyammal -, annyi azonban bizonyos, hogy a svájci gazdaság így is köszöni szépen: jól van.

Németország az utóbbi évtizedben a magas jövedelműek és a vállalatok adóztatásának mérséklésével, a szociális ellátórendszer karcsúsításával, a bérek-fizetések leszorításával vívott ki lehengerlő versenyképességet exportja számára. Ám ez csak addig működik, amíg az árfolyam nem űz csúfot a széles lakosság áldozatából, azaz támogatja a kivitelt. Erre szolgál a számos euróövezeti tagország gyengébb teljesítménye miatt olcsóbb euró a német gazdaság számára. A svájciak azonban nem hoztak ekkora áldozatot, a valutájuk is drága, és mégis...

A Svájci Nemzeti Bank a legutóbbi, júniusi kamatdöntésének kommentárjában azt írta, hogy "a svájci frank erős felértékelődése ellenére a gazdaság továbbra is profitál a robusztus nemzetközi keresletből". Vagyis értésre adta, hogy részéről minden rendben, eszébe sincs beavatkozni a frank rontása végett ezentúl sem.


Pedig Svájc "rosszabbul" áll szinte mindenben, amit Németországban az utóbbi évtizedben leépítettek, és aminek a lefaragását épp most követelik a hitelezők Görögországtól, hogy megmeneküljön a fizetésképtelenségtől. A svájci statisztikai hivatal idei évkönyve szerint Svájc a hazai összterméke (GDP) 10,8 százalékát költi az egészségügyre, Németország csak a 10,4 százalékát, Görögország még kevesebbet, a GDP 9,6 százalékát.

A társadalombiztosítási kiadások Svájcban a GDP 29,5 százalékát, Németországban is a 29,5 százalékát, Görögországban csak a 26,0 százalékát érik el. Noha Svájcban a bőségesebb állami gondoskodás dacára kevesebb gyerek születik, mint Görögországban - Svájcban az ezer lakosra jutó élve születések száma 10,1, Görögországban 10,5 -, Svájcot mégis kevésbé fenyegeti a szociális ellátórendszerek mai mumusa, a társadalom elöregedése: húszévesnél fiatalabb a lakosság 21,5 százaléka, míg Görögországban csak a 19,5 százaléka.

Svájcban 64 év fölött jár a lakosság 16,4 százaléka, Görögországban a 18,6 százaléka. Mindez annak ellenére, hogy a születéskor várható élettartam hosszabb Svájcban, mint Görögországban. Csakhogy a svájciak kevésbé pusztítják magukat, mint a görögök: az egymillió lakosra jutó halálos autóbalesetek száma Svájcban évente átlagosan 51, Németországban 60, Görögországban 144, a szennyező gázok egy lakosra jutó kibocsátása széndioxid-egyenértékben Svájcban évi 6,8 tonna, Németországban 11,6 tonna, Görögországban 11,8 tonna.

Hogy ez miért van így - azaz rosszabb közkiadási arányai ellenére miért többletes mégis a svájci államháztartás, miért a GDP 40 százaléka körüli a kormányzati adóssága a 143 százalékos görög teher helyett -, e titokhoz közelebb visz néhány más adat. Svájcban a 15-64 év közti lakosság körében a foglalkoztatás aránya férfiaknál 85,4 százalékos, Németországban 75,9 százalékos, Görögországban 75,0 százalékos. Még feltűnőbb a különbség a nők foglalkoztatásában: ez Svájcban 73,5 százalékos, Németországban 65,4 százalékos, Görögországban 48,7 százalékos. A munkanélküliség Svájcban a statisztikai értelemben vett teljes foglalkoztatásnak felel meg: 3 százalék körüli, Németországban több mint 6 százalékos, Görögországban 14 százalék körül van.

Ezenközben adó- és közkiadási rendszerének látszólagos versenyképtelensége dacára Svájc exportja rohamosan nő: májusban a 18,4 milliárd frankos kivitel 22,6 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, és a kereskedelmi mérleg többlete 3,3 milliárd frank volt: új rekord. Persze a svájciak nem túl szőrösszívűek, ami szintén jót tesz a kivitelnek, ha drága a frank: a májusi exportáraik átlagosan 4,8 százalékkal alacsonyabbak voltak, mint egy évvel azelőtt, a gyógyszerexport árszintjét nem számítva 5,7 százalékkal csökkentették az árakat.

Ám ez sem sokat érne, ha az export nem svájci bicskából, svájci órából, svájci gyógyszerből, svájci gépekből, meg éppenséggel svájci gépágyúból állna. A titok nyitja ott lehet, hogy a világ nem nélkülözheti a svájci termékeket egyediségük és minőségük miatt, kerül, amibe kerül.

Ezt a svájciak úgy érik el, hogy kutatás-fejlesztésre a GDP 2,9 százalékát költik, míg a németek csak a 2,5 százalékát, a görögök a 0,6 százalékát. Svájcban a 25-64 év közötti lakosság 31 százalékának felsőfokú végzettsége van, ez az arány Németországban 24 százalékos, Görögországban 22 százalékos. Végeredményben ebből vannak azok a mérlegtöbbletek, amelyek miatt drága a frank."

forrás:ma.hu

Ha valakit érdekel pénteken "pénzes" meditációt tartanánk, amelynek témája a pénzügyi folyamatok háttere, és a beavatkozás lehetőségeinek vizsgálata. Nekem ugyan nincs svájci frankos hitelem, de sok honfitársunknak van, és segíteni kéne rajtuk. Mindemellett szerintem Európa pénzügyi válságának közvetlen oka a termelőeszközök konzekvens eltávolítása kontinensről Ázsiába.

Archeon
2011.05.21 18:56:03
 
#73 ÚJ!
Sziasztok!

Néhány nappal ezelőtt - vagy talán héttel - /meglehetősen összefolynak a napok/ én is alaposan meglepődtem, sok honfitársammal együtt, amikor is éjszakába nyúlóan fennmaradtunk, és néztük az Euroviziós dalfesztivált, illetve annak eredményét. Mindenki, - így én is - úgy gondolta, remek eredményt fogunk elérni, és Wolf Kati dobogós lesz. Nos nem lett. nagyon nem.

Vajon miért? Valahol olvastam, hogy azért nem lett Kati dobogós, mert a nagypolitika megutáltatta Magyarországot Európával.. A cikk szerint: nem a dalt nem szerették, hanem Magyarországot, illetve azt, amit ma Magyarország jelent. Azért szerintem ez erős.

Tény, hogy a tradicionálisan jó pontszámokat adó országok, Szlovákia, Románia, Szerbia, Lengyelország, Szlovénia, még csak pontszámot sem adott, vagy nagyon nagyon keveset. Pedig.. a dal önmagában szerethető. Tény, hogy kiválóan lett előadva, tény hogy dallamos, a mai kornak megfelelő, minden benne van, ami egy trendi nótához kell. Igen ám, de ezzel együtt tucatzene, értéktelen, semmi különleges nincs benne, és ami leginkább szembetűnő teljes mértékben kozmopolita. Ezt a zenét bármelyik ország előadhatta volna, a magyar népet ez a zene nulla %-ban fejezte ki, és ez még akkor is igaz, ha részben magyar szavak is elhangzottak. Vagyis, nem ezt várták tőlünk.

Kicsit keserűen jegyezte meg Gundel Takács Gábor verseny végén: Nem lehet tudni mi tetszene, mivel lehetne eredményt elérni. Nos, ez nem hagyott nyugodni, így utánanéztem 1994-től, milyen dalok nyertek. Nos, kevesen tudják, de Bayer Friderika 1994-ben 4. lett egy olyan számmal, amit teljes mértékben magyar nyelven adott elő. /címe: Kinek mondjam el vétkeimet/ Az a szám érzelmes volt lassú, és szép. Ergo ez az egyik recept. 1994-től olyan zenékkel lehetett nyerni, - ahogy idén is - amelyek érzelmeket fejeztek ki, megkockáztatom kissé nyálasak voltak :-)

De nem ez az egyetlen recept, noha ilyen számmal nyertek az oroszok, a németek, a szerbek, - a teljesség igénye nélkül. /külön érdekesség, hogy 2007-ben a szerb előadó szerbül énekelte el a számot - no lámcsak/. A másik dolog ami szembetűnt, hogy olyan dalok értek el sikert, amelyek kifejezték az adott nép ZENEI VILÁGÁT, hangzását. 1995-ben Norvégia, 96-ban Írország, később Törökország, Görögország, Ukrajna, mind ilyen dallal tudott nyerni. És mitagadás, ezek a zenék - különösen a 95-ös norvég dal - megremegteti az ember lelkét.

Ha ilyen szemüvegen keresztül nézzük a "Szerelem miért múlsz" című dalt, láthatjuk, hogy teljes bukás. Igaz, előfordult az évek alatt olyan nyertes is, amelyik éppen ilyen tucatzene volt mint a miénk, de azt a "nagyhatalmak" adták elő, mint például Anglia, nekünk, és a többi kis országnak, valami különlegeset kell felmutatni. Ahogy például 2006-ban tette Finnország egy keményrock zeneszámmal. Különleges jelmezek - majdnem visszataszító - különleges koreográfia, és ha megnézi az ember mégis azt mondja: Ez jó! :-)

Azt hiszem, hogy a Balkán Fanatic. "Repülj madár!" című száma telitalálat lett volna ezen a fesztiválon. Vagy a Nox: "Táncol az eleven tűz" című dala, stb. Igaz a Nox próbálkozott 2005-ben, de szerintem nem volt szerencsés a dalválasztás, és az előadás sem sikerült valami jól. Mégis 10 helyet vert rá Wolf Katira, ahogyan Rúzsa Magdi is 13 hellyel végzett előrébb egy egyszerű blúz számmal.

A recept tehát adott. csak nyitott füllel kéne járkálni :-)

Barátsággal: Archeon
2010.10.01 07:36:36
 
#72
http://index.hu/tudomany/2010/09/30/lakhato_bolygot_talaltak/
2010.09.14 07:30:46
 
#71
Sziasztok!
Talalkozhattam ezzel a kedves mostmar barattal,akitol Archeon idezett.
Hat en is hasonlo infokat kapok,mint O.
Tehat van ket ellentetes allitas.
Aki kivancsi,az majd megtapasztalhatja 2013-ban hogy kinek van igaza.
Mondjuk a mi szemszogunkbol vizsgalva,nem is feltetlen szukseges,ez marmit hogy ki mit kepvisel,hisz vagyunk annyira felnottek,hogy mi tudunk szemelyesen meggyozodni,es infokat kapni a jegjobb helyrol...
Baratsaggal:Ferenc
2010.09.13 20:55:43
 
#70
Sziasztok!

Egy Kedves Ismerősöm ajánlott egy honlapot, amelyről a szerző engedélyével bemásolom az alábbi írást:

"Kedves Olvasó!


Az utóbbi időben nagyon sokat hallunk a 2012-es dimenzióváltásról, az ilyen meg olyan napkörökbe való belépésekről vagy a világ végéről és még sorolhatnám tovább. Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, mert 2012-ben a dimenzió váltás nem fog megtörténni.Itt mindenki a dimenzió váltásról beszél, szinte egymást utánozva, az ötletet és a témákat egymástól elesve, mindenki okosabb akar lenni a másiknál.

Na akkor tisztázzuk, ha nem lesz dimenzió váltás, akkor mi lesz? Már annyira örültünk az ötödik dimenziónak vagy a negyediknek vagy valamelyiknek, csak már történjen valami. És már a napköröket is számolgattuk. Hatodik napkör, hetedik napkör.... A földönkívüliek is már ott várakoznak, hogy elvigyenek minket egy másik bolygóra vagy egy másik csillagrendszerbe. Sajnos itt fogunk a földön maradni. Bármennyire tetszik ez nekünk vagy nem. Én a magam részéről fantasztikusan jól érzem itt magam, nem is akarok sehová sem elmenni.

De addig is azon fogok fáradozni, hogy segítsek nektek megérteni, mi is fog 2012-ben történni és utána mi fog még lejátszódni? És hogyan tudjunk ebben az új világban, ami hamarosan kezdetét veszi eligazodni és tovább építeni azt a jövőt, ami egy magasabb tudattal rendelkező embertípus kialakulását fogja eredményezni.

Ha kíváncsi vagy rá, tarts velem."

forrás:http://2012tudatszintvaltas.lapunk.hu

Barátsággal: Archeon
2010.08.28 21:25:06
 
#69
Sziasztok!

Ha jól emlékszem, a berlini múzeumban őrzik azt a kb. 600 éves maja kódexet, amely alapján mondogatják a 2012-es "nagy változásokat". /korábban a világvégét jövendölték, de ez mára csitult. A változásokkal nem lehet annyira felsülni, mint a világvégével :-)/

Nos, mint azt egy helyen olvastam, a kódexből néhány lapot kitéptek. Jelesül pont azokat a lapokat, amelyek 2012-es év utáni közvetlen időszakról szólnak. Aztán persze folyatódik a történet. Ebből keletkezett ez az egész "a maják megjövendölték a 2012-es világvégét" mizéria. A kódex tehát nem ér véget 2012-vel, csak valamelyik tréfacsináló pápa kissé hiányosította a művet. Érdekes dolog ez a média. Gyakran elgondolkodok rajta, vajon mi lenne, ha egyszer valaki jóra használná?

Üdv.: Archeon
2010.07.28 13:12:28
 
#68
http://www.origo.hu/nagyvilag/20100727-titkos-dokumentumok-kiszivarogtatasa-afganisztan-wikileaks.html

:)))))))))))))))
2010.07.28 12:57:56
 
#67
http://index.hu/tudomany/kornyezet/2010/07/28/ot_kornyezeti_katasztrofa_amik_durvabbak_mint_az_olajfolt/

:(((((((
2010.07.16 13:07:51
 
#66
2010.04.19 21:20:15
 
#65
Sziasztok!

Sajnos nem ismertem eléggé a munkásságát, könyveit nem olvastam. Mégis a TV képernyőjén keresztül valami mély bölcsesség áradt a szavaiból, és ezért nagyon tiszteletem. Az ezotéria elvesztett egy nagykövetet, aki az embereket meg tudta szólítani, és a saját nyelvükön tudott hozzájuk szólni. A halála nagy veszteség mindannyiunknak, mert elment egy nagy tanító..

Archeon

Nyomtatható verzió

Kapcsolat Igazi Beavatás Útja Angyalforrás Angyalszív Egész-Ség-Ház Kalandtúra