Főoldal Hírek Fórum Eseménynaptár Honlaptérkép Belépés
Főoldal > Transzcendens kísérletek > Fórum > Új vagyok és a tudnivalók kevésnek bizonyultak!
A topik olvasásra nyitott. Ha hozzá szeretne szólni, kérem jelentkezzen be, illetve ha még nem tette meg, regisztrálja magát.

Brandon Bays hanganyag letöltése
Márta
2013.11.13 22:55:44
2
 1970.01.01 01:00:00
Ha a Tudnivalók menüpont nem nyújtott választ a kérdéseitekre, vagy nem mindre, kérlek ide írjátok kérdéseitek a transzcendens meditációkkal kapcsolatban!
Egyenes időrend
1 ¤ 2 ¤ 3 ¤ 4 ¤ KÖVETKEZŐ
2013.11.15 21:00:19
Válasz #74 megjegyzésre
#75 ÚJ!
Nem tudom, lehet itt cseverészni?:)

Annyi minden eszembe jutott arról, amiket írtál, HajduM.

Ez a Brahman - legenda nekem tetszik. Érdekes elképzelés.
A démonok az én olvasatomban az ember saját félelmeinek "manifesztációi". Valahogy úgy képzelem a világunkat, mint jelképrendszerek különböző szintű hatalmas kavalkádját. Értem ezalatt a fizikai, tárgyi valóságot éppúgy, mint az álomállapot valóságát, vagy a más tudatszinteken érzékelhető valóságokat. Minden szinten jelképekkel kommunikál velünk a belső énünk. Azért merem használni ezt a kifejezést, mert Archeontól is olvastam valahol:) Mi is jelképekkel kommunikálunk egymást közt, mert ha belegondolunk, a fogalmak is csak jelképei valaminek, amit lefordítunk egy szóba sűrítve.

Nekem nem szerepel a gondolataimban semmiféle küszöbőr, így nem is találkoztam soha ilyesmivel. Ha félek valamitől, egyszerűen lezár a tudatom. Hiszem, hogy ugyanez történik, ha alkalmatlan vagyok valaminek a befogadására, meglátására, megtapasztalására. Nem voltam sosem vallásos, de úgy emlékszem, Jézus olyasmit is mondott, semmi nem árthat, ami a szádon bemegy, csak ami a szádon kijön. Számomra ez pl. annak a törvényszerűségnek a szimbolikus kifejezése, hogy az érzéseink, félelmeink, "valóságunk" a saját gondolataink, elgondolásaink következménye, melyeket kibocsátunk magunkból. A félelmek túlnyomó többsége egy meghatározott elképzelésből ered, egy másik embernek pl., aki nem fél ugyanattól, más elképzelése van ugyanarról. Az egyéni elképzeléseinket meg mi alkotjuk, nem erőszakolja ránk senki, legalábbis, rajtunk áll, hagyjuk vagy nem hagyjuk, ezt vagy azt gondoljuk a dolgokról.
Elméletileg. A gyakorlatban ez néha sokkal nehezebbnek tűnik:)
2013.11.13 21:46:26
 
#74 ÚJ!
"Erika, és HajduM is írtak a küszöb-őrökről. Úgy gondolják, hogy azok éppen a idegenségükkel, a hidegségükkel riasztják el az óvatlan lelket attól, hogy számára negatív következménnyel járó tapasztalatokat gyűjtsön."

Nem pont így értelmezem a küszöbőrök szerepét...

A küszöb őrzője a számomra egyféle vizsgabiztos... Ha fel tudom venni vele a "versenyt" akkor beléphetek abba a világba, melynek ajtónállója... Ha tőle félek, és megijedek (volt rá példa) akkor semmi dolgom azzal a világgal melybe behatolni kívánok... Ugyanakkor a Mennyei Jeruzsálemes meditációban olyan küszöbőrökkel találkoztam, akik egyrészről Sophia-ként (női minőség), másrészről Istenként (férfi minőség) jelentek meg a számomra, és rendkívül szeretetteljes megnyilvánulásuk volt határozott formai megjelenésben (A meditációs tapasztalatok topikban meg van a leírása ennek a meditációnak az Én tapasztalataim fényében persze)...

Másrészről mivel tudjátok, hogy keresztényi "világból" érkeztem közétek, számomra az angyal és démon kifejezések mindennaposak voltak, karakteres különbségtétellel megtetézve, mára azonban másképpen gondolom...

Az angyalok bukása vissza került a legenda-világba, és egyáltalán nem hiszem, hogy voltak lények akik fellázadtak isten ellen, ezt azért sem hiszem már, mert az Istent sem hiszem, aki egy az ember felett álló entitás, hanem hiszem azt a teremtő erőt/elvet amelyről a János evangéliuma kezdő versei szólnak... Hallgattam mostanában egy védanta filozófus előadásait, Ő azt mondja, hogy János evangéliuma, egy jógikus beavató mű... végülis a legletisztultabb evangélium, összehasonlítva mondjuk Lukács evangéliumával, ami ehhez képest rendkívül terjengős, és elviszi az ember gondolatvilágát egy szenteskedő áhitatos gondolat-erdőbe, amelyből aztán nem lehet kitalálni...

Mondott mást is a filozófus (Bakos Attila: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ky1yvrrePzA )

Brahman a világ teremtője, egy fuvolázó emberként van ábrázolva, és azt mondja, hogy a világ teremtése nem különféle erőkön alapul, hanem Brahman, ugyan azt az energiát adja a világba (fújja a fuvolába) de a különféle lyukak lefogása által, más más hangok kerülnek elő a hangszerből (világból) tehát nincsenek pozitív és negatív erők, hanem az ember a maga hozzáállásával hangolja Brahman hangszerét, és állít elő a maga számára különféle hangokat (erőket) Az az erő amely eddig démoniként hatott az ember fejlődése folytán angyalivá változhat... ez a küszöbőrök szerepe, hogy az ember túlléphessen rajtuk, és ha ez sikerül, angyali erőként nyilvánulnak meg, de amíg félelemmel dús lelkek kívánnak belépni bizonyos szellemi világokba, addig az alkalmatlanságáról állít ki bizonyítványt az ember...

Jézus fő tanításai között szerepel a : NE FÉLJ... Nos amíg az ember félelmekben gazdag, addig nem alkalmas belépni azokba a világokba, melybe a félelem nélküliség alapfeltétel, ha tehát a félelem erői munkálkodnak benne a küszöbőrök kiszűrik, és tulajdonképpen megvédenek ezáltal az elviselhetetlen negatív hatásoktól...

Ezért is szeretném a félelemoldó meditációt, hogy ha más hozadéka nem is lesz, de megismerhetem azokat a tudatalatti energia-mintákat, amelyeket most félelemként aposztrofálok...
2013.11.13 14:19:24
 
#73 ÚJ!
Az előzőeket csak azért írtam hogy elmondjam hogy én még 100 százalékos biztonsággal nem merném azt állítani hogy találkoztam angyallal. Mint ahogy nem zárom ki hogy a sárga szemű démonom is angyal volt. A Szeretet Angyala csak egy név, gondoljunk csak bele hogy a Fényhozó név is milyen pozitív lényt feltételez. Akkor lennék benne biztos ha érezném az Erőt is amivel rendelkeznek. Persze senkit nem akarok bántani a hitében. Ennek ellenére én teljesen biztos vagyok a létezésükben, csak nem tudom kik ők.
2013.11.13 14:16:36
Válasz #68 megjegyzésre
#72 ÚJ!
Kedves Archeon!

Köszönöm a figyelmedet és gondolataid részletes kifejtését az általam írtakkal kapcsolatban.:)

Valószínűleg oldalakat tudnék írni arról, hol látom (gondolom) másképp és miért, vagy mik azok a gondolataid, amikkel jó egyetérteni, de azt hiszem, ez nem az a hely, ahol erre szükség volna és talán elég annyi is, az okkultizmushoz és vallásokhoz sosem vonzódtam, így természetszerűleg nem is részei a hitrendszeremnek. Talán ezért is kötöttem ki Seth könyveinél, melyekben eddig leginkább megtaláltam azokat a válaszokat létezésünkkel kapcsolatban, melyeket jelenleg leginkább el tudok fogadni, és "rezonálni" érzem magammal.

Egy dologról nem tudom megállni, hogy ne tegyek említést:)
Ez a "démonok" "megidézése" általi tapasztalaton alapuló, objektív létezésükbe vetett hit, melyet a következők miatt nem tudok "bizonyítéknak" tekinteni. (Nem mintha olyat írtál volna, hogy ez számodra bizonyíték, csak általánosságban írom, amit írok).

Ezt én úgy látom, mint a tudat játékát önmagával. A tapasztalás érdekes játék. Van olyan tapasztalás, mely mentes az emberi elme mindenféle előfeltételezésétől, és van olyan, mely ezen az előfeltételezésen alapul, vagyis tulajdonképpen egy tudatos "konstrukció", "teremtés". Amikor "megidéz" valaki egy "démont", eleve egy hittel, erős gondolattal áll neki "tapasztalni", és talán nem veszi észre, hogy ő maga hozta létre tapasztalata tárgyát, amikor aztán "megtapasztalja". Így értettem azt, hogy a démonok és hasonlók emberi kivetítések, gondolati konstrukciók.

Érdekes teoretikus kísérlet lenne, hogy ha valaki soha nem hallott volna démonról, sátánról, nagybetűs gonoszról, tapasztalna-e bármikor is bármilyen helyzetben ilyen jellegű, objektíven rajta kívül álló létezést?:)

És tegyük hozzá, a dualitásban tapasztaló tudatosság számára nehéz elképzelni, hogy ahol "jó" van, ott ne lenne "rossz" is. De attól, hogy egy nézőpontból nehéz elképzelni, egy másik nézőpontból még lehetséges. (Gondolok itt a téren, időn túli, dualitástól mentes nézőpontra) Úgy gondolom, minden olyan idea, mint isten, sátán, démon, stb., az emberiség térben, időben, dualitásban tapasztaló nézőpontjának képzeletében született, ami az egymástól elkülönült formákban való tapasztalást is illeti. De itt már eljön az a határ is, ahol az elmém, intellektusom nem elég ehhez az egészhez:)

Hasonlít még ez a "démontapasztalás" ahhoz is, amit arról írtál, egy muzulmán vallású ember sosem fogja Szűz Máriát "megtapasztalni". Vagy lehet, hogy megtapasztalja, csak másnak fogja nevezni, másképp fogja értelmezni a LÉNYEGÉT, ami a forma mögött van, saját céljainak megfelelő formába öltöztetve azt. Bár a hasonlat nem teljesen jó, mert Szűz Mária történelmileg egy "valós személy"-nek tekinthető ebben az esetben, talán.

És még egy gondolat ehhez. Amikor úgy merül el mélyen befelé magában az ember, hogy semmiféle elvárása, előfeltételezése, gondolata nincsen, és sikerül elég mélyre jutnia ilyen állapotban, akkor csak egy hatalmas, mindent átfogó, tér és idő nélküli tiszta szeretetet, örömöt, békét tapasztal, ahol mindenféle fenyegetés-, ártás- idea semmivé válik.

Ezek persze az én elgondolásaim, mástól elfogadott hiteim, vagy tapasztalataim, ami megint csak nem tekinthető objektív igazságnak, de én ezek alapján tudok gondolkodni.

A közös gondolatiság viszont öröm számomra, mely szerint valahol minden a saját tapasztalati-gondolati szűrönkön megy át, így nem jelenthetjük ki semmiről, hogy abszolút igazság, és az erre mutató gondolataid is közel állnak hozzám:) És örülök, hogy ezeket az "angyalok, egyebek" kifejezéseket úgy kezeled, ahogy leírtad. Bár az ellenkezője sem zavarna abban, hogy a nekem megfelelő módon vegyek részt Veletek a számomra "vonzó" közös meditációkban.

No meg a keresés, kutatás, egymás segítésének, támogatásának szelleme áll közel hozzám, mely azt hiszem, mindenkire jellemző, aki részt vesz ezekben a tudati utazásokban.

Kicsit hosszabb lett, mint tervezetem:)

Köszönöm a kedves, segítőkész fogadtatást, és örömmel, izgatottan várom a közös tudati kalandokat.

üdv
Zora
2013.11.13 14:11:53
 
#71 ÚJ!
Elolvastam zora írását a Föld Angyala topicban és érdekes dolgokat ír, ahogy Archeon is. Azért is fura hogy pont most írjátok ezt mert én magam is mostanában fedeztem fel a jelenséget magamban. Eddig nem érdekelt az angyal téma mert nagyon elment mostanában gyönyörű nők, szálló hajjal, boldogan kürtölnek hadakban, mindig segítenek, kedvesek irányba. Talán éppen ezért egy-két meditáció kivételével az eddigi agyalmeditációk alkalmával egy-egy a minőséghez alkotó képet, érzést alkottam, amiből táplálkoztam. De most van valami késztetésem megismerni őket. A valóságot. Annyival magasabban rezegnek mint mi és mégis hányan elbuktak. Többek közt Atlantisz Angyalai is ha jól tudom, bár ezirányú saját tapasztalatom nincs. Akik pedig nem buktak el hát rájuk is bízott Isten egy-két "mocskos" melót, hisz ha jól tudom leromboltak már pár várost, okoztak pár csapást stb... Szóval a lángoló kardú harcos képe tuti hogy az angyalokhoz tartozik.
2013.11.13 11:26:05
Válasz #69 megjegyzésre
#70 ÚJ!
Köszönöm, ez is egy hasznos új infó számomra:)
2013.11.12 21:53:44
Válasz #67 megjegyzésre
#69 ÚJ!
Örömmel :)

A regisztráltak egymással tudnak levelezni, ha a címzett neve melletti borítékra kattintanak. Ez jó arra is, ha személyes kérést/kérdést vagy meditációs tapasztalatot szeretne valaki átadni.
2013.11.12 21:49:34
 
#68 ÚJ!
Kedves Zora!

Örömmel köszöntelek a honlapon. Figyelmesen átolvastam a tapasztalataidat, és gondolataidat a pénteki meditáció kapcsán. Biztosíthatlak, hogy nincs különbség közöttünk a jelenségek megítélésében, csak néhány fogalmat érdemes tisztázni, hogy például én hogy gondolom. :-)

Írod, hogy van az ember képzeletéből teremtett lény. Igen, ilyen létezik. Az is igaz, hogy ezek között még olyat is lehet találni, amelyik egy lényről való gondolat. Vagyis okkultista szemszögből egyáltalán nem mindegy, hogy a SÁTÁNNAL találkozol-e, vagy egy gondolattal, amely a SÁTÁNRÓL SZÜLETETT. Merthogy bizony ezzel is lehet találkozni, meg azzal is. /hozzáteszem, hogy a keresztény értelemben vett SÁTÁN létezésére nincs közvetlen bizonyíték, de számtalan, az asztrálsíkon létező energiából álló lény nyilatkozhat meg a nevében, mintahogy gyakorta hivatkoznak más lények Szűz Máriára, vagy Jézusra./ A tabuk nélkül, nyílt hitrendszerrel vizsgálódó kereső figyelmét nem kerüli el, hogy más-más kultúr-, és vallásközegben élő emberek ugyan arról jelenségről más-más nyelvezetben számolnak be. A szellemlények szintén tudják, hogy egy üzenet befogadására a médiumi képességekkel megáldott lélek milyen csomagolásban "vevő". Egy muzulmán hittel rendelkező ember nem fog "odaátról" üzenetet venni Szűz Máriától, vagy a keresztény szentektől, és ezt ne tekintsük véletlennek.

A szellemvilági jelenségek megkülönböztetésére, rendszerezésére, csakis tapasztalati úton tudunk közvetlen ismeretet szerezni. Jól látod, ez egyik legfontosabb üzenete, és célja ennek a portálnak. Itt annyira nyitjuk meg hitvilágunkat, amennyire csak lehet az előítéletektől mentes tapasztalatok megszerzésére. Jövőre lesz tíz éve, hogy elkezdtük kutatni ezeket a jelenségeket. E tíz év alatt nagyon sokan mellém szegődtek, aztán ki-ki vérmérséklete szerint tovább állt, más utat választott. Tíz év alatt volt néhány nagyon nehéz, nyugodtan mondhatom sorsfordító meditáció, amire szívesen visszaemlékszem. Ezek közül az egyik legkeményebb volt a Necronomicon egyik ősdémonának a megidézése. Ezt a lényt azért idéztük meg, hogy megtapasztaljuk, a szellemvilág lényei mennyire eltérő energiákban, és minőségben léteznek.

Magam sem szeretem az "angyal", és a "démon" kifejezéseket. Viszont nem tudok más szól leírni arra, mennyire különböző szellemlényekről van szó. Ahogyan az emberek, úgy a szellemlények viszonylatában is nagy különbségek vannak a jelenségek megítélésében, és tetteikben. Szintén csak hasonlat: találsz olyan embert, aki semmi módon nem tudna ártani másoknak, és olyat is, aki pénzért vagy más megfontolásból a legnagyobb aljasságokra is képes. A szellemvilágban a segítő, jóindulatú lényeket a hagyomány "angyaloknak" nevezi, míg az ártó szándékú teremtményeket "démonnak", ami első ránézésre is túl sommásnak tűnik. Az okkultisták persze tudják, hogy nincsenek éles határvonalak, én például, amikor a Necronomicon egyik lényét kiválasztottam az idézéshez, igyekeztem a "legjobb indulatú" tulajdonságokkal rendelkezőt közénk meghívni. Ugyanakkor az angyalok is készek kemény leckéket adni az embernek, ha úgy ítélik meg, hogy a fejlődésük szempontjából az hasznos lehet.

Még bonyolultabbá teszi az eligazodást a szellemlények között a New Age elterjedése. Itt az "angyal-démon" kifejezéspáros helyett megjelent az UFO, amely lehet jóindulatú, segítő szándékú, például a "Fiastyúk" csillagképből vagy rosszindulatú, máshonnan. Olvastam New Age-s magyarázatot az Isten-Sátán konfliktusról, amelyben más elnevezésekkel gyakorlatilag tartalmi változtatás nélkül írták le a történetet. Viszont ebben űrháborút vívott két faj.

A magam részéről alapos vizsgálatnak vetettem alá az egyes elképzeléseket, még a New Age-seket is. Úgy vélem Echard Strohm rendszere jó alap. Az itt megidézhető lények ereje tisztán érzékelhető, jól megkülönböztethető. Mindig megemlítem, hogy ez Strohm rendszere. Valójában nem tudjuk, hogy a megidézett lények tényleg Atlantisz angyalai, vagy sem. De ez nem is lényeges. Nyílván rengeteg átfedés lehet mondjuk Franz Bardon szellemvilágról alkotott fogalmaival, és az ő könyvében szereplő szellemlényekével, akik közül szintén jó néhányat megidéztem már. A lényeg mindig az, hogy egy adott meditációs találkozás milyen érzéseket kelt benned, és esetleg milyen, a fejlődést segítő folyamatokat indít el?

Engedd meg, hogy én sommázva írjak néhány jelenséget a saját tapasztalataim tükrében. /Figyelem, ezek nem egyetemes igazságok, hanem az én tapasztalatokkal támogatott meglátásaim!/ Az Atlantisz angyali könyvben szereplő szellemlények nekem nagyon sokat segítettek, amikor magamban még nem bíztam eléggé. Erősek, nagyon inspiráló hatásúak. Abszolút jól megkülönböztethetőek egymástól, - és ami ennél fontosabb - egy emberi képzelet, vagy tudat által teremtett szellemlénytől. Nagyon is alkalmasak arra, hogy szellemvilági találkozás alkalmával megismerjük őket, és esetleg segítséget kérjünk tőlük. Ezért nem először "futtatjuk" le ezt a meditáció-sorozatot.

A "démonokról" rendkívül nehéz gyűjtőfogalomként említést tenni. Közöttük van olyan, amely egy egész világegyetemet hordoz magában, de olyan is van, amely jól körülhatárolható lény. Általánosan elmondható, hogy az ember általános energetikai rendszerétől nagyon eltérő közeget hoznak létre. Ezért aztán az első szó amely eszembe jut róluk, hogy az embertől nagyon idegenek. Az idegenséget a hidegség, a sötétség jól kifejezi. Haladó kísérletezőkkel meg lehet közelíteni őket, de alapos elővigyázatosságra van szükség. Erika, és HajduM is írtak a küszöb-őrökről. Úgy gondolják, hogy azok éppen a idegenségükkel, a hidegségükkel riasztják el az óvatlan lelket attól, hogy számára negatív következménnyel járó tapasztalatokat gyűjtsön. Úgy gondolják, hogy ezért ezek az őrzők akár démonok is lehetnek. Igaz. De ezt nem tudhatjuk. Egy angyal éppen úgy fel tudja venni ezeket a tulajdonságokat, ha akarja, ezt sosem szabad elfelejteni. De ha már ez szóba került, én nem hiszek olyan őrzőkben, amelyek rémisztenek. Főleg attól, hogy mondjuk a szeretet angyalával találkozzunk. Vagyis úgy vélem a tapasztalataikra más magyarázatot kell keresni. /Erika, sajnos nem csináltam meg azóta sem ezt a bizonyos tudati csatlakozást, amelyet ígértem. De ha már most szóba került...:-)/

A New Age-s lényekről annyit tudok mondani, hogy nem meghatározói az emberi fejlődésnek. /Bár a sokszor nagyon is kétes eredetű médiumi közlések ezt sugalmazzák/ Megnéztem a Kryon entitások által közvetített energiát, és szellemi utazást hajtottam végre a Szíriuszra. Az előbbi "tömegnek szánt" jobbára emelő hatású energia amely azonban csekély változást képes generálni. A Kryon könyvek egyik fő közlését a Föld körül lévő energiarácsról - melyet ők "Krisztus" rácsnak neveznek -viszont meg tudom erősíteni, azzal a kitétellel, hogy nagyon kevesek ők ahhoz, hogy azt hangolgassák ide, vagy oda. A Szíriusz lényeit sem nagyon különlegesnek, sem erősnek nem éreztem. Egy felvilágosult emberi szellem teremtőképességének a tizedével sem rendelkeznek. Felesleges tehát "megváltóként" tekinteni rájuk.

Mindezeket persze más másként láthatja, nekünk itt csak annyi a feladatunk, hogy meghatározzuk a témát, aztán hagyjuk, hogy történjenek a dolgok :-) Én azt kívánom, hogy sok, építő tapasztalatot szerezz velünk.

Baráti üdvözlettel: Archeon
2013.11.12 19:58:44
Válasz #64 megjegyzésre
#67 ÚJ!
Kedves Lepke, köszönöm szépen az útbaigazítást!:)
2013.11.12 19:44:17
 
#66 ÚJ!
ez link talán elindul kattintásra

http://www.ujkorklub.hu/load/konyvek/f_e_eckard_strohm_atlantisz_angyalai/1-1-0-1234.UoJ2u3AyIYY

F.E.Eckard Strohm - Atlantisz angyalai
2013.11.12 19:42:10
Válasz #63 megjegyzésre
#65 ÚJ!
lemaradt az előzőből:
Ha megtalálod a kiírást, akkor látod, hogy a csütörtöki meditáció "sikerétől" függ, hogy pénteken ismétlés lesz, vagy pedig tovább tudunk lépni.
Ha lesz pénteken Víz angyala meditáció, akkor az is biztosan ki lesz írva jobb oldalon és a "lényege" is - gondolom.

~*~
Ha Te csatlakoztál, akkor talán más is olvassa az írásainkat,
Nekik írom, hogy segítség lehet számukra "A könyv", amit a neten meg lehet találni, én egy ilyet találtam:
F.E.Eckard Strohm - Atlantisz angyalai
https://docs.google.com/file/d/0B0xoulDK5WRaYmYxN2IwMjktOGI1MC00MWFkLThkYmMtYWEzODA2OWY4OTdk/edit?hl=en&pli=1

ennek a 81.oldalától lehet olvasni "A királyangyalok"-ról.

Majd ha ide érnek a Többiek, többet is tudnak írni :)
2013.11.12 19:27:57
Válasz #63 megjegyzésre
#64 ÚJ!
Üdvözöllek, kedves "zora", örülök, hogy ide értél :)

Itt, (kattints rá)
http://www.soul.hu/transzcendens-forum-uzenofal
a 431. bejegyzésben írt Archeon a következő alkalomról;
ÉS
ha megnézed a képernyő jobb oldalán a menüsort,
mindig legfelül van a következő/utolsó esemény "kiírása.
A naracssárga színű betűsorra kattints rá és kinyílik.

Minden jót!
Lepke
2013.11.12 14:52:11
 
#63 ÚJ!
Sziasztok!

Írtam magamról pár szót, illetve leírtam az első - reményeimben Veletek közös, de végül magányos - meditációmról a meditációs tapasztalatok "Föld angyala meditáció" altopikjába.

Azt olvastam, pénteken lesz esetleg egy víz angyala meditáció, de erről nem látok sehol leírást. Segítenétek, hol találom, vagy pár szót mondanátok ennek lényegéről?

köszönöm
Zora
2012.03.21 22:13:32
 
#62 ÚJ!
Sziasztok :)

én még új vagyok itt. A Nagy Piramisba való dimenzionális utazásról már én is halootam . Sőt én is kipróbálltam. Ajánlom mindenkinek szeretetel mert nagyon jó. Önismeret szempontjőából is. Mert a külömböző próbatételek ,amik ott várnak az emberre ,segítenek ,hogy jobban megismerjük önmagunkat az álltal ,hogy pl: a félelmeinket leküzgyük, vagy leleményesnek kell lennünkbenne. Ráadásul a fantáziálási képességünket is erősíti. Úgyhogy érdemes belevágni :D Jó játékot kívánok hozzá mindenkinek :D
2012.02.19 08:56:56
 
#61 ÚJ!
Sziasztok!
Amikor eloszor mehettem,valami kulonleges elmeny fogadott.
Mint tudjuk a nagy piramis jelenleg nem uzemel.
De ha arra gondolunk,hogy az ido mint olyan szinten illuzio,akkor Istennel nem lehetetlen semmi sem.
Hisz juttathat bennunket olyan korba mikor igenis uzemelt.
A lenyeg,hogy a piramis kb ketharmad magassagaban talalhato egy szarkofag.
Ez un. beavatasra szolgalt regebben.
Bele kell fekudni,es indul a jatek!
Nagyon sok utveszto is talalhato benn.
Ezert en csak ugy juthattam el a terembe,hogy Ramon vezetett.
Ha van kerdes szivesen irok arra valaszt,ha tudom, es persze kerdezhetjuk Ramont is.
Baratsaggal:Ferenc
2012.02.02 12:44:44
 
#60 ÚJ!
Sziasztok!

Hetek óta csak telefonon tudom követni az eseményeket, nagyon összesűrűsödtek a dolgok.. Azért örülök, hogy újak is írnak, köszöntelek a honlapon Fisher!

Az általad leírt elvárások a fejlődés velejárói, én szívesen segítek, - ha tudok - ezeknek a céloknak a megvalósításában. Ha még benézel, akkor szervezhetünk egy téged segítő meditációt, amelynek menetét a "segítség a meditációkhoz" című topic-ban találod. Ez természetesen Angyalangyalra is vonatkozik. Ezt a témát a jövő hét pénteken lehetne megvalósítani a szokott időben.

Üdvözlettel: Archeon
2012.01.13 12:10:38
 
#59 ÚJ!
Na egy gombnyomásra kétszer küldte el :)
2012.01.13 12:09:56
 
#57 ÚJ!
Üdv a fórumon!


Érdekes felvetések, kicsit később reagálok érdemben is, már amennyire kitelik tőlem :)

Előre bocsátva néhány gondolatot, neked elsősorban vezetett meditációkra lenne szükséged, nem olyasfélékre amit itt csinálunk. Első blikkre javaslom, hogy Brandon Bays-Belső utazás meditációját kóstold meg egy kicsit, az egészen célirányosan közelíti meg a kérdést. Aztán Balogh Béla - A tudatalatti tízparancsolata könyv elolvasása és a hozzátartozó meditáció elvégzése javallott részemről legalább is.

Aztán, tedd fel a kérdéseidet, magadnak akár hangos szóval kimondva, ez már egyféle ima, ezt elmélyítheted azzal, hogy kifejezetten megszólítod Istent, vagy egy angyalt, belső mestert, egy irányítót, aki intuitív módon ad válaszokat. Sok problémád okára "Te magad" rá fogsz jönni. Ima és várod a választ, figyelsz, ez már kezdetleges meditáció. Átadod magad ennek a belső intuíciónak. Haragot, meg nem bocsátást önértékelési problémákat fogsz felfedezni, ezt megint csak újabb vezetett meditációkkal helyre tudod állítani. hosszú folyamat, ne várj azonnali eredményt, ám előfordul katarzis szerű élmény és azonnali változás

Na majd később folytatjuk :))
2012.01.12 23:37:51
 
#56 ÚJ!
Üdv! Abszolút kezdő vagyok a témában, mind meditációban, mind az ilyesféle spirituális dolgokban (egyéb formában rendelkeztem azért eddig is vele :)). És hát tényleg kevésnek bizonyultak a tudnivalók. Vagy legalábbis nem találtam egy kezdő pontot és egy haladási irányt, hogy miképpen vágjak bele. Végigolvastam az erre valónak vélt topicokat, csak kicsit ömlesztve jött az információ zuhatag, így még kavarodik bennem. Vagy csak én akarom túlbonyolítani? :D Egyébként több célom volna a dologgal. Az egyik, hogy érzelmi stabilitásra lenne nagyon szükségem. Eléggé kötődöm emberekhez ezért a csalódásokat és a támadásokat elég nehezen viselem, olyankor bomlik a bölcsesség és a higgadtság, amire egyébként célom lenne törekedni (más kérdés hogy mennyire érem el). A második, hogy mostanában elég kimerültnek érzem magam. Régen x óra alvás után kipihenten ébredtem, sőt ha rendszeres időben volt a megfelelő alvásmennyiség akkor magamtól felébredtem. Egy pár hónapja viszont képtelen vagyok felkelni, nagyrészt függetlenül attól hogy mennyit alszok. A harmadik, ez nem tudom mennyire reális elvárás, viszont kapcsolódik az elsőhöz. Hallottam olyan meditációról ami az elengedés és a megbocsájtásra irányul kimondottan. Na hát volt egy kellemes csalódás nem is oly rég és az idő morzsoló kerekén kívül egy kis nyomatékot szeretnék adni a felejtés a folyamatának, ha nem hülyeség ez a kérés. :D Előre is köszönöm a segítséget. :)
2011.10.22 17:24:15
 
#55 ÚJ!
Feltöltöttem ide
http://www.filedropper.com/belso-utazas
Ez könyvek és kiegészítők és az összes hanganyag egybe.

Nyomtatható verzió

Kapcsolat Igazi Beavatás Útja Angyalforrás Angyalszív Egész-Ség-Ház Kalandtúra